Aralikk anneleriii !

Hamilelik nasıl gidiyor kızlar
Allah'a şükür iyi gidiyor. Şahsen ben son günlerde kıpırtıları takip ediyorum. hareketlerini hissetmek istiyorum ama benimki daha erken galiba. 19. haftaya girdik. gerçekten hamileliğin en rahat süreci. Ufak tefek sıkıntılar olsa da. umarım seninki de iyi gidiyordur.

Canım ben 22. haftamda hissetmeye başladım endişelenme hiç

Valla kizlar benimde artik karnim hizli sisiyor kilo aliyorum durduramiyorum 55ten 60 a cikti kilom ve korkuyorum boyle hizli almaktan... Ama o tekmeler kipirdamalar cok eglenceli :) cok sukur bugunumuze
Valla canım ben ilk üç ay kustum, iştahsızdım. midem küçüldü hala çok yiyemiyorum, hemen şişiyorum. haftada dört beş gün yürüyorum ona rağmen ben de alıyorum. yaklaşık 4 kilo aldım.

Reactions: Rup
Ne kadar surede aldinki kiloyu?
Kuzum ben 55 kiloydum en basta sonra ilk 3 ay bulantiyla 53 oldum sonra 7-8 haftada 7 kilo aldim yani haftada 1 kilo gibi baya net kilo aldım kollarım bacaklarım aynı ama karnım basenlerim göğüslerimden alıyorum dışardan bakan net hamile olduğumu anlıyor yani şuan normal mi bilmiyorum :)

Valla canım ben ilk üç ay kustum, iştahsızdım. midem küçüldü hala çok yiyemiyorum, hemen şişiyorum. haftada dört beş gün yürüyorum ona rağmen ben de alıyorum. yaklaşık 4 kilo aldım.
Aynen kuzum bende bulantıdan 53 e düşüp şimdi 60 a geldim 8 haftada 7 kilo gibi birşey :) çok hızlandı kilo alışım üstelik ben çok yemiyorum yahu :) sigarayı bıraktım en başında gebeliğin metebolizmam yavaşladı heralde :/

Yürüyüş yapmanı öneririm canım. Çok işe yarıyor. Fazla almışsın. Ben 2,5 aylıktan beri yürüyorum.

hmmm aslında toplam kilon gayet iyi haftana göre ama son 2 ayda toplamda 7 kilo alman biraz fazla tabi belki de bünyen başta kilo verince zayıfladığın için hızlı toparlamıştır kilonu.. Basen göbek kollar ve boyun gebelikte otamatik olarak kilo alıyor cnm.. Bir doktorun yazısından okumuştum. Bu bölgeler toplamda 4-5 kilo yag depoluyormus normal bir gebede. o da bebiş için olası bir durumda yedek depolar oluyormuş Bundan sonrasını kontrol et bakalım önümüzdeki haftalarda kaç kilo alacaksın bir ayda 1-2 kilo alman normal canım yani haftada yarım kilo kadar ben de ayda 2şer kilo ile gidiyorum şimdilik ama benim vucut ilk üç ay atak yaptı kilo vermek bir yere dursun bol bol aldım ilk 3 ay.. Zaten doğumla ve emzirirken kaybedeceğiz hepsini oyuzden cok kilo almak mühim değil o kadar da bebişler sağlıklı olsun da Bence senin bünyen gebeliğe alıştıktan sonra depoları doldurmuştur. endişe etme canım bundan sonrasını kontrol altına alabilsek yetecek

Ay kuzum cok guzel aciklamissin tesekkur ederimmm dogru soyluyorsun bunye alisik degil tabi sasirdi :) saol kuzu icim rahatladi

Aynı canımm bende senin gibiyim 53den 51e düştüm 4. Ayda bi başladım almaya şuan 58 kiloyum aynen kollar bacaklar aynı göbüş koskocaman basenler aldı gidiyo kızmıydı seninde kuzunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…