- 31 Aralık 2015
- 440
- 351
- 103
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.841
Valla canim bende sastim kaldim suan misafiriz elazigda elazig medikal parktan aldim bu fiyati. 65 lirada jinekolojiye giris yapiyomussun toplam 115 liraya bitiyormus islem.hangi ildeki medikal park özel sigorta bile karşılamıyor ayrıntılıyı ben 240 tl ye yaptırdım
Kizlar bu arada ayrintili ultrasona girecem bende fiyat sorduk ozel hastane 50 tl dediler burada okudugum fiyatlar cok pahaliydi neden ki acaba ultrason aletinden falanmi kaynaklaniyor acaba. Gittigim hastanede medikal park oyle siradanda degil
Elazigda bulunuyoruz suan aradim telefonda boyle soyledilerHangi şehirlerdesiniz. Ben çok araştırdım 200 tl ye anca buldum 13 ünde yaptırcam
canım nasıl 50 tl oluyor mümkün değil bende medical parka gidiyorum kontrollerime. ve ayrınılı ultrasyonuda orda yaptırcam bu ayın 18inde 250 tl dediler bizeKizlar bu arada ayrintili ultrasona girecem bende fiyat sorduk ozel hastane 50 tl dediler burada okudugum fiyatlar cok pahaliydi neden ki acaba ultrason aletinden falanmi kaynaklaniyor acaba. Gittigim hastanede medikal park oyle siradanda degil
Inan bilmiyorum canim belki hastaneye gidince ekstra ilaveler yapacaklar hicbir fikrim yok acip telefonla sorunca oyle soylediler gitmedim orayacanım nasıl 50 tl oluyor mümkün değil bende medical parka gidiyorum kontrollerime. ve ayrınılı ultrasyonuda orda yaptırcam bu ayın 18inde 250 tl dediler bize
Kizlar ayrintiliya girdim biraz moralim bozuldu. Doktor kalbinde minik beyaz bir nokta gordu ki cok netti bende gordum o minicik atan kalpte minik bi nokta vardi. Simdilik ciddi birsey degil ama kontrollu olacaksin surekli takip ettireceksin gececekmi bu nokta gecmeyecekmi diye dedi ama o ne? niye orda ? Gecmezse ne olur hicbir aciklama yapmadi. Birde plesentam asagidaymis zaten kasiklarimda cok agrim var zaman zaman sanci giriyor meger bundan kaynaklaniyormus plesentam asagidaymis eger yukari cikmazda oraya yerlesirse kanama ve erken dogum riskim varmis. Insallah hersey yoluna girer insallahhh....
Canım benim geçmiş olsun merak etme hiç bişey olmucak, öncelikle o beyaz noktayı önemseme ve lütfen nette falan aratma, saçma saçma şeyler çıkıyor bendede beyazlık görüldü kalbinde ama radyolog bunun bu tip durumların şuan çok önemsiz olduğunu, ilerleyen zamanlarda kendiliğinden kaybolduğunu söyledi. Mineral birikiyor kalbinde bazen bebeklerin, sakın kafanı yorma ha içim rahatlasın dersen git fetal eko çektir benim doktordum da öyle dedi ama gerek bile yok dediği için çektirmedim. Etrafımda duyduğum şeyleri anlatsam nasıl sağlam çocuklar dünyaya gelmiş aklın durur. Ben 10 yaşıma kadar kalbimde üfürümle gezdim kapandı çok şükür, babannemin doğuştan kalbi delikmiş kapanmış genç kızken... Yani kafanı takıp moralini bozma bende bu duygulara 2 hafta kadar önce yakalandım ama üzüldüğüm ve bebeği üzdüğümle kaldım. Hepimiz dua ediyoruz sana, plesenta hepimizde farklı yorum alıyor benimde aşağıda ama benim doktorum normal doğum kolay olabilir bu şekilde diye yorumladı. Doktor bu rezil de ediyor vezirde cok aldırma... Allah sağlık versin dualarımız hepimizin yavrusu için...Kizlar ayrintiliya girdim biraz moralim bozuldu. Doktor kalbinde minik beyaz bir nokta gordu ki cok netti bende gordum o minicik atan kalpte minik bi nokta vardi. Simdilik ciddi birsey degil ama kontrollu olacaksin surekli takip ettireceksin gececekmi bu nokta gecmeyecekmi diye dedi ama o ne? niye orda ? Gecmezse ne olur hicbir aciklama yapmadi. Birde plesentam asagidaymis zaten kasiklarimda cok agrim var zaman zaman sanci giriyor meger bundan kaynaklaniyormus plesentam asagidaymis eger yukari cikmazda oraya yerlesirse kanama ve erken dogum riskim varmis. Insallah hersey yoluna girer insallahhh....
Ha bide cihazda bile sıkıntı olabiliyormuş yani gerçekten uzman bir radyolog tarafından hiç önemsenmeyecek şeyler olduğunu öğrendim gönlünü ferah tutKizlar ayrintiliya girdim biraz moralim bozuldu. Doktor kalbinde minik beyaz bir nokta gordu ki cok netti bende gordum o minicik atan kalpte minik bi nokta vardi. Simdilik ciddi birsey degil ama kontrollu olacaksin surekli takip ettireceksin gececekmi bu nokta gecmeyecekmi diye dedi ama o ne? niye orda ? Gecmezse ne olur hicbir aciklama yapmadi. Birde plesentam asagidaymis zaten kasiklarimda cok agrim var zaman zaman sanci giriyor meger bundan kaynaklaniyormus plesentam asagidaymis eger yukari cikmazda oraya yerlesirse kanama ve erken dogum riskim varmis. Insallah hersey yoluna girer insallahhh....
Cok sagol canim icim ferahladi biraz...Korkma herşey düzelir. Benim ilk hamileliğimde bebek aşağıdaydı çok. Ayrıntılı da bana da öyle demişlerdi şükür kızım tam günü dolduğunda geldi dünyaya sağlıklı bi şekilde. Ama dikkat et iş falan yapma yukarılara uzanma.ben son haftalara kadar çalışmıştım otobüsle gidip geldim hep bir saat allahın izniyle bişi olmaz kalbini ferah tut
Cok sagol canimmmm.... icim ferahladi evet yazilari okudum seninde kalp icin benzer seyler soylenmis ama dedigin gibi insallah gececek miniklerimizin kalbi. Plesenta icinde korktum zaten agrim cok ve benim minik hep asagilarda ama cikar yukari diye dua ediyorum. Iyi dileklerin icin cok sagollHa bide cihazda bile sıkıntı olabiliyormuş yani gerçekten uzman bir radyolog tarafından hiç önemsenmeyecek şeyler olduğunu öğrendim gönlünü ferah tut
canım şimdi bende medical parka yaprmak konusunda tereddüte düştüm yaCok sagol canimmmm.... icim ferahladi evet yazilari okudum seninde kalp icin benzer seyler soylenmis ama dedigin gibi insallah gececek miniklerimizin kalbi. Plesenta icinde korktum zaten agrim cok ve benim minik hep asagilarda ama cikar yukari diye dua ediyorum. Iyi dileklerin icin cok sagoll
Korkma canım benim hepsi geçecek merak etme endişelenip bebeğini strese sokmaCok sagol canimmmm.... icim ferahladi evet yazilari okudum seninde kalp icin benzer seyler soylenmis ama dedigin gibi insallah gececek miniklerimizin kalbi. Plesenta icinde korktum zaten agrim cok ve benim minik hep asagilarda ama cikar yukari diye dua ediyorum. Iyi dileklerin icin cok sagoll
İns cnm bozma moralini rabbim buyuk bu zamana kadar geldik gerisinide rabbim hepimize nasip eder insKizlar ayrintiliya girdim biraz moralim bozuldu. Doktor kalbinde minik beyaz bir nokta gordu ki cok netti bende gordum o minicik atan kalpte minik bi nokta vardi. Simdilik ciddi birsey degil ama kontrollu olacaksin surekli takip ettireceksin gececekmi bu nokta gecmeyecekmi diye dedi ama o ne? niye orda ? Gecmezse ne olur hicbir aciklama yapmadi. Birde plesentam asagidaymis zaten kasiklarimda cok agrim var zaman zaman sanci giriyor meger bundan kaynaklaniyormus plesentam asagidaymis eger yukari cikmazda oraya yerlesirse kanama ve erken dogum riskim varmis. Insallah hersey yoluna girer insallahhh....
yanımdaki arkadaşım zayıf 16. haftada hissetmeye başladım ben 20. haftada ancak hissettim şimdilik iyi sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallahAllah'a şükür iyi gidiyor. Şahsen ben son günlerde kıpırtıları takip ediyorum. hareketlerini hissetmek istiyorum ama benimki daha erken galiba. 19. haftaya girdik. gerçekten hamileliğin en rahat süreci. Ufak tefek sıkıntılar olsa da. umarım seninki de iyi gidiyordur.
Siz elazigdami oturuyorsunuz ki :) bu arada ben elazigda misafirim medikal parktan fiyat aldim ama esimin uzaktan akrabasi radyolog cikti devlet hastanesinde ona muayene oldum. Bu arada neden tereddute dustunuzki doktorun hastanenin bi hatasi olmadi ki suan bebisimde olan durumlar tespit edildi :)canım şimdi bende medical parka yaprmak konusunda tereddüte düştüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?