Aralikk anneleriii !

coronet http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta21.html bak bu haftalarda plesenta hep asagida olabiliyormus yani bizi cok korkutuyorlar ama herseyin duzeni siralamasi kisiden kisiye degisiyor cok takilmamak en guzeli
Cok sagol canim okudum hepsini ne guzel anlatmislar icime su serpildi resmen :) brbislerimiz Allaha emanet ama iste en ufak seyde endiseleniyoruz :) dun cok kotuydum olayin sokuyla ama bugun daha rahatim ins kotu birsey olmayacak

Reactions: Rup
Kızlar dün gece bebisimi hissettim 4kez minik minik pit pit lar hissettim ayy çok güzel bisey bi an önce büyüsün daha güçlü hissedeyim babasida hissetsin istiyorum:) bu arada 18+5 günlüğüz
Darısı hissetmeyenlerin başına

Cok sagol canim okudum hepsini ne guzel anlatmislar icime su serpildi resmen :) brbislerimiz Allaha emanet ama iste en ufak seyde endiseleniyoruz :) dun cok kotuydum olayin sokuyla ama bugun daha rahatim ins kotu birsey olmayacak
Aynen öyle şekerim geçecek hepsi inşallah :) Allah yardımcımız olsun

plesantanın aşagıda olduğunu nasıl hisediyosunuz..bende de oturup kalkarken ağrı oluyor..acaba alakası varmı plesantayla..

plesantanın aşagıda olduğunu nasıl hisediyosunuz..bende de oturup kalkarken ağrı oluyor..acaba alakası varmı plesantayla..
Oyle hissedilecek birsey degil canim doktor ayrintili ultrasonda gorupte soyledi ve agrin vardir senin dedi bende evet dedim. Agrimda kasiklarimda surekli gecmeyen sanci seklindee oluyor bazende cok daha siddetlenip nefesimi kesiyor resmen ama o kisa suruyor 30 sn falan ama ciddi sanci cekiyorum o an iki buklum kaliyorum.Yani benimki bu tarz bi agri. Bi terslik oldugunu tahmin ediyordum zaten meger plesentam asagidaymis

Ben de ara ara oluyor.iştahım tamamen açılmış durumda.bebeğimin hareketleri artık tamamen ben budayım dıyor.o tekmeledıkce dünyalar benım oluyor :)
tetenoz asısını yaptırdım ama 4 gundur kolumu ağrıdan oynatamıyorum.seker yuklemesını yaptırdınmı?

hakıkı zeytın yağından bır kasık ıcmeyı denedınmı ?

Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepsini aşacağız

Ayy geçmiş olsun canım bana doktorum yaptır demedi tetenoz henüz ama... Ya şeker yüklemesine bende emin değilim birçok insan sakın yaptırma diyor

Kizlar ben yaptircam yani zararli olsa bircok doktor yaptir dermi ve seker her sekilde migdemize giriyo benim ablamin bi doktoru vardi o yaptirmadi doguma yakin bebege sekrr yukledi yani ben yaptiricam

kızlar bence şeker yüklemesinde sıkıntı yok.Alacağımız 30 gr şeker.İçilen 1kutu teneke kolada bile daha fazlası var emin olun bi sıkıntı olmaz.Şimdiye kadar kim yaptırmışta bi sıkıntıyla karşılaşmış hiç duydunuz mı?Ama en azından erken önlem açısından doğum esnasında önem arzeden bişi ben yaptırıcam yaptırın derim bir heçşire olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…