- 31 Aralık 2015
- 440
- 351
- 103
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.861
Allah razi olsun canim cok sagolİns cnm bozma moralini rabbim buyuk bu zamana kadar geldik gerisinide rabbim hepimize nasip eder ins
Cok sagol canim okudum hepsini ne guzel anlatmislar icime su serpildi resmen :) brbislerimiz Allaha emanet ama iste en ufak seyde endiseleniyoruz :) dun cok kotuydum olayin sokuyla ama bugun daha rahatim ins kotu birsey olmayacakcoronet http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta21.html bak bu haftalarda plesenta hep asagida olabiliyormus yani bizi cok korkutuyorlar ama herseyin duzeni siralamasi kisiden kisiye degisiyor cok takilmamak en guzeli
Amin cnm cumlemizdenAllah razi olsun canim cok sagol
Aynen öyle şekerim geçecek hepsi inşallah :) Allah yardımcımız olsunCok sagol canim okudum hepsini ne guzel anlatmislar icime su serpildi resmen :) brbislerimiz Allaha emanet ama iste en ufak seyde endiseleniyoruz :) dun cok kotuydum olayin sokuyla ama bugun daha rahatim ins kotu birsey olmayacak
Oyle hissedilecek birsey degil canim doktor ayrintili ultrasonda gorupte soyledi ve agrin vardir senin dedi bende evet dedim. Agrimda kasiklarimda surekli gecmeyen sanci seklindee oluyor bazende cok daha siddetlenip nefesimi kesiyor resmen ama o kisa suruyor 30 sn falan ama ciddi sanci cekiyorum o an iki buklum kaliyorum.Yani benimki bu tarz bi agri. Bi terslik oldugunu tahmin ediyordum zaten meger plesentam asagidaymisplesantanın aşagıda olduğunu nasıl hisediyosunuz..bende de oturup kalkarken ağrı oluyor..acaba alakası varmı plesantayla..
Eh kuzum bende kramplar basladi magnezyum istedim doktordan, kalsiyumda yerlerde :) baya somuruyo bebis, bulanti cok olmuyo sadece acken biraz biraz oluyor bide yagli kizartma kokularina hala hassasimkokular genel anlamda yormaya basladi tekrar aslinda sende durum nasil?
Kizlar ya ben ekmek yemezsem doymuyorum sizdede oyle oluyomu iki saatte bi acikiyorum
Valla ekmeksiz bende doymuyorun midem kaziniyor resmen. Ama ben normaldede ekmegi seven biriyim zaten :)Kizlar ya ben ekmek yemezsem doymuyorum sizdede oyle oluyomu iki saatte bi acikiyorum
Ben canim ben mahvetti beni kabizlik toplamda 3defa falan lavman yapmak zorunda kaldim evde. Kayisi duphalac surup falan hic bir ise yaramadi sadece kuru incirin faydasini gordum biraz.halen cok sert diskiliyorum ama en azindan diskilayabiliyorum. Lavmani on gun falan cikamadigimda yapmisttim. Cok gecmis olsun.
cok kararsizim yaptir diyende cok yaptirma diyende bilmiyorumkızlar seker yuklemesı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben kabizlik asamasini atlattim canim cok cektim ama gecti sukur gecti. Ki o donem kusmamda fazlaydi hayatta icemezdim zeytinyagini kasikla :))hakıkı zeytın yağından bır kasık ıcmeyı denedınmı ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım hepsini aşacağızOyle hissedilecek birsey degil canim doktor ayrintili ultrasonda gorupte soyledi ve agrin vardir senin dedi bende evet dedim. Agrimda kasiklarimda surekli gecmeyen sanci seklindee oluyor bazende cok daha siddetlenip nefesimi kesiyor resmen ama o kisa suruyor 30 sn falan ama ciddi sanci cekiyorum o an iki buklum kaliyorum.Yani benimki bu tarz bi agri. Bi terslik oldugunu tahmin ediyordum zaten meger plesentam asagidaymis
Ayy geçmiş olsun canım bana doktorum yaptır demedi tetenoz henüz ama... Ya şeker yüklemesine bende emin değilim birçok insan sakın yaptırma diyorBen de ara ara oluyor.iştahım tamamen açılmış durumda.bebeğimin hareketleri artık tamamen ben budayım dıyor.o tekmeledıkce dünyalar benım oluyor :)
tetenoz asısını yaptırdım ama 4 gundur kolumu ağrıdan oynatamıyorum.seker yuklemesını yaptırdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?