Aralikk anneleriii !

30 gr degil 50 gr yukluyorlar eger sinir degeri gecmissen 100 gr daha yukluyorlar.. sekerin ani yukselip alcalmalari iyi bir sey degil kolayi ac karna icip biranda sekerini firlatip uzerine de anlik dusmesine neden olmuyorsun sonucta.. sorun olan kisim aldigin seker miktarindan ziyade bu sekerin firlayip dusmesi sorunu... benim tavsiyem 50den sonra gerek yoksa 100 gr ve ustu seker yuklemesine hic bulasmayin... Eger basta 100 yukleyelim derlerse doktorunuza 50 g.i onerin.. buarada gebe degilken ben yukletmistim seneler once bende baya sorun olmustu 1 hafta dusuk sekerle soguk soguk terleyerek kirec gibi bir yuzle biryerlere yigilmamak icin savasarak gecmisti yaz ayiydi yine boyle kendime gelememistim.. saglam bunyelisindir bisey olmaz ama herkes saglam diye de bir sey yok.. bu yazdigim da kimseyi korkutmasin illa boyle birsey yasicaksiniz diye de bir sey yok yaninizda yiyecek birsey bulundurun duzenli beslenmeye ve sivi tuketimine dikkat edin sicaklarda asiri hareketten kacinin bir muddet tatlilardan uzak durun birsey olmayacaktir tedbiri elden birakmamak lazim..

Son düzenleme:
Reactions: Rup
Kizlar seker yuklemesi ben yaptirmayacagim ne olursa olsun, bu bir tercih tabiki ama benim yurtdisinda bir suru yakinim var ve Türkiye disinda hic biryerde seker yuklemesi diye bir uygulama yok hatta o ne diye sasiriyorlar ozellikle dogum konusunda gelismis ulkelerden bahsediyorum. Bu benim tercihim tabi yaptiranlara bisey diyemem kimse aklinda soru isareti kalarak bir is yapmak istemez herkese saygim var, beni yanlis anlamayin ama bizim kadar kimse doktora gitmiyor yurtdisinda... Ultrason bile sorunlu hamilelik varsa uygulaniyormus o yuzden eger benim gibi yaptirmak istemiyorsaniz iciniz rahat olsun

Hem fikirim canım zaten benim düzenli şeker ölçümü yaptıgım bir şeker aletim var defter tutuyorum gebelik boyunca aclık tokluk olarak duzenlı... doktoruma onu goturucem kendisi ile de konustum bu konuyu o da bana defter tutuyorsan yukleme yapmaya bıle gerek duymayabılırız demıstı.. En basından berı yazıyorum aslında burada eczanelerde 45-50 lira stickleri 2 kutu stick alınca aleti hediye ediyorlar yanında o stickler de baya bir idare ediyor senı haftada 7 olcum yetıyor zaten.. en az 4 ay kullanırsın Yani sonra şeker hastası oldum ben keşke yükleme yaptırsaydım şimdi bebeğime zarar gibi inanışların da onunu keser.. Bu şekilde zaten kontrol altına almış oluyorsun şekerini üstelik saatlerce aç ve susuz kalarak şeker yüklemesi yapmadan

tabiki herkesin kendi fikri kendi düşüncesi yaptırıp yaptırmamakta herkes özgür ben naçizane kendi fikrimi yazdım.iki gebelik kaybetmiş biri olarak ileride bir sorun yaşamamak adına yaptırma taraftarıyım.Bebeğim için ne iyi olacaksa o olsun kanatindeyim.Ben herşeyi çekebilirim hiç problem değil...

Aynen kuzum doğru diyorsun en mantıklısı

Haftasonu kontrole gidecekler var mi ya da bu hafta? Nasil genel durumlar kizlar? Var mi sıkıntı sorun? Ya da guzel seyler
Ben haftaya haftasonu gidiyorum canim, simdilik bi degisiklik yok hareketler daha hissedilir daha guclu olmaya basladi bide elimi koyup biraz beklersem tepki geliyor o guzel geriye kalan zamanda uyuyor galiba :)

Ben haftaya haftasonu gidiyorum canim, simdilik bi degisiklik yok hareketler daha hissedilir daha guclu olmaya basladi bide elimi koyup biraz beklersem tepki geliyor o guzel geriye kalan zamanda uyuyor galiba :)
UYuyordur kesın canım Ayy tepkiler de vermeye başlamış benimki de vermeye başladı ama buara geceleri hareketlenmeye başladık uyandığımda pıtırtılarını hissediyorum gündüzleri durağan

Kizlar tetenoz asisi oldunuz mu ben gittigimde doktora sorucam cunku bugune kadar hic uyarmadi :/
benimki de uyarmadı sağlık ocagından aradılar sadece isterseniz olun diye.. Bu hafta sonu benim randevum sorucam o konuyu doktoruma bakalım ne diyecek..

Aaaa ne guzel hadi hayirli haberlerle gel

Amin İnşallah.hepimiz için hayırlı güzel haberler dilerim.
bizim bir de cinsiyet karmaşası durumumuz var. bu zamana kadar kız demişlerdi geçen hafta gittiğimde erkek dedi.karı koca afalladık.sağlıklı haberleriyle birlikte inşallah cinsiyeti de netlik kazanır.

yaaa oluyor malesef oyle seyler oyuzden eşya alırken 10 kere düşünüyorum ben ortak renkler aldım sımdıyekadar artık kızda kesinleşti şimdi ama 27 ye kadar kıyafet almıyorum yine de Sağlıkklı olsunlar da alınanalar değiştirilir olmadı birilerine hediye verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…