- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #1.881
Evet kuzum ben hiç takmıyorum valla zaten hayatım boyunca hep zayıftım hamile kalınca alırım dedim maşallahım var doymuyorumkuzularımız iyi olsun bizim sağlığımız olsun yeter
Aynı canımm bende senin gibiyim 53den 51e düştüm 4. Ayda bi başladım almaya şuan 58 kiloyum aynen kollar bacaklar aynı göbüş koskocaman basenler aldı gidiyo kızmıydı seninde kuzunn
Hem fikirim canım zaten benim düzenli şeker ölçümü yaptıgım bir şeker aletim var defter tutuyorum gebelik boyunca aclık tokluk olarak duzenlı... doktoruma onu goturucem kendisi ile de konustum bu konuyu o da bana defter tutuyorsan yukleme yapmaya bıle gerek duymayabılırız demıstı.. En basından berı yazıyorum aslında burada eczanelerde 45-50 lira stickleri 2 kutu stick alınca aleti hediye ediyorlar yanında o stickler de baya bir idare ediyor senı haftada 7 olcum yetıyor zaten.. en az 4 ay kullanırsınKizlar seker yuklemesi ben yaptirmayacagim ne olursa olsun, bu bir tercih tabiki ama benim yurtdisinda bir suru yakinim var ve Türkiye disinda hic biryerde seker yuklemesi diye bir uygulama yok hatta o ne diye sasiriyorlar ozellikle dogum konusunda gelismis ulkelerden bahsediyorum. Bu benim tercihim tabi yaptiranlara bisey diyemem kimse aklinda soru isareti kalarak bir is yapmak istemez herkese saygim var, beni yanlis anlamayin ama bizim kadar kimse doktora gitmiyor yurtdisinda... Ultrason bile sorunlu hamilelik varsa uygulaniyormus o yuzden eger benim gibi yaptirmak istemiyorsaniz iciniz rahat olsun
Aynen kuzum doğru diyorsun en mantıklısıHem fikirim canım zaten benim düzenli şeker ölçümü yaptıgım bir şeker aletim var defter tutuyorum gebelik boyunca aclık tokluk olarak duzenlı... doktoruma onu goturucem kendisi ile de konustum bu konuyu o da bana defter tutuyorsan yukleme yapmaya bıle gerek duymayabılırız demıstı.. En basından berı yazıyorum aslında burada eczanelerde 45-50 lira stickleri 2 kutu stick alınca aleti hediye ediyorlar yanında o stickler de baya bir idare ediyor senı haftada 7 olcum yetıyor zaten.. en az 4 ay kullanırsınYani sonra şeker hastası oldum ben keşke yükleme yaptırsaydım şimdi bebeğime zarar gibi inanışların da onunu keser.. Bu şekilde zaten kontrol altına almış oluyorsun şekerini üstelik saatlerce aç ve susuz kalarak şeker yüklemesi yapmadan
tatlım ben yarın ayrıntılıya gideceğim.Haftasonu kontrole gidecekler var mi ya da bu hafta? Nasil genel durumlar kizlar? Var mi sıkıntı sorun? Ya da guzel seyler
Ben cumartesi ayrıntılya gidicem kısmetse, pazartesi de Dr uma gidicem sonuç göstermeye.hakkımızda hayırlısıHaftasonu kontrole gidecekler var mi ya da bu hafta? Nasil genel durumlar kizlar? Var mi sıkıntı sorun? Ya da guzel seyler
Aaaa ne guzel hadi hayirli haberlerle geltatlım ben yarın ayrıntılıya gideceğim.
Guzel haberlerle gel canim ne guzel ayrintili testler bebislerinizin yuzlerini de goruceksiniz gosterirseBen cumartesi ayrıntılya gidicem kısmetse, pazartesi de Dr uma gidicem sonuç göstermeye.hakkımızda hayırlısı
Ben haftaya haftasonu gidiyorum canim, simdilik bi degisiklik yok hareketler daha hissedilir daha guclu olmaya basladi bide elimi koyup biraz beklersem tepki geliyor o guzelHaftasonu kontrole gidecekler var mi ya da bu hafta? Nasil genel durumlar kizlar? Var mi sıkıntı sorun? Ya da guzel seyler
UYuyordur kesın canımBen haftaya haftasonu gidiyorum canim, simdilik bi degisiklik yok hareketler daha hissedilir daha guclu olmaya basladi bide elimi koyup biraz beklersem tepki geliyor o guzelgeriye kalan zamanda uyuyor galiba :)
benimki de uyarmadı sağlık ocagından aradılar sadece isterseniz olun diye.. Bu hafta sonu benim randevum sorucam o konuyu doktoruma bakalım ne diyecek..Kizlar tetenoz asisi oldunuz mu ben gittigimde doktora sorucam cunku bugune kadar hic uyarmadi :/
Aaaa ne guzel hadi hayirli haberlerle gel
yaaa oluyor malesef oyle seyler oyuzden eşya alırken 10 kere düşünüyorum ben ortak renkler aldım sımdıyekadar artık kızda kesinleşti şimdi ama 27 ye kadar kıyafet almıyorum yine deAmin İnşallah.hepimiz için hayırlı güzel haberler dilerim.
bizim bir de cinsiyet karmaşası durumumuz var. bu zamana kadar kız demişlerdi geçen hafta gittiğimde erkek dedi.karı koca afalladık.sağlıklı haberleriyle birlikte inşallah cinsiyeti de netlik kazanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?