blondeaddict blondeaddict Kaptanım her ayın 5i değil de böyle fazla kiloları hızlıca atmak bir de kilo korumak için her ay 5,15 ve 25. günler yapsak nasıl olur? 10 günde bir yani? 36,48,72 saatlik kürler olur. Minimum 36 maksimum 72 yapmaya çalışırız. En üst seviye 72 olur zaten nette de 72 demişler hep. 72den sonra gidilecekse artık 1 haftalık oruca ilerlemek lazım oda bize şuan gereksiz olur tarikat misali :d

Anammmmmmm çok olmaz mı yaaaaaaaa

kiz sen havaya ucmak mi istiyon.görende 100 kiloluk biri konuşuyor der😅
Ay ahahaha geleceğimi görüyorum o yüzden diyorum aldıklarımı veririm 10 günde bir :KK70:
kızlar orucunuzu acarken yaninda illa biber yiyin.yedikleriniz de hemen çıkmis olur.orucu acsaniz bile yarin da kilo vermis olursunuz.
ben yedikten sonra ayıptır söylemesi ishal oldum.bu bence cok iyi bisey.cok yimiştim zati😅
Ben 6da bu marketlerde detoks suları var ya meyve suyu gibi. Ama klasik meyve suyuna göre daha sağlıklı şeker içermiyor filan onlardan alıp içicem öyle açıcam. 6da özel spor dersim var ona giricem. Aç giremem bugün yoğun çalışıcaz bayılır kalırım diye korkuyorum. :KK70: O nedenle mecbur orucu meyve suyu ile açıp giricem 72 saat yeter zaten. Dersten sonra da kabak salatalık yicem. En son da da keten tohumu yağsız ufak yoğurt ile bitiricem bugünü. Bir anda kilo artışı olmasın diye. Toplam 800 kaloriyi geçmem bugün.
Anammmmmmm çok olmaz mı yaaaaaaaa
Ay zorunlu yapmayız ya 5 15 25 günlerinde katılmak isteyenler katılır işte :KK70:

Degil mi ama 😂 Sanki bana 300 Kilo 😂 zaten minnos bi hatunsun hayatla derdin ne senin 😂😂😂 ayda 1 hadi 2 haftada 1 neyse de 10 gunde 1 ben yapmam nooooo 😂😂😂😂
Ayda 2 de olabilir ona da kabulum ya siz şuan verme aşamasındasınız fazlalıkları atın sonra hepinizi görücem o kilo o kadar kolay geri geliyor ki. :D İşte gelmesin diye böyle kürlere girebiliyoruz :KK17: :KK17: :KK17:

25indde yapınca 10 gün sonra tekrar 5 i oluyor

Ilkinin arası güzel 20 gün ama ikincinin arası kötü 10 gün hahahah

Ayda 1 candır hahagag
Ayyy kilo verdirmeye çalışıyorum vermemek için gün hesabı yapıyorlar siz beni öldüreceğğsinizz :KK17: :KK17: :halay::halay::halay:

O zaman her ayın 5 ve 20. günleri tamam buna kimse itiraz etmesin. :KK70:
isteyen yapar zorunlu değil ya yapmak isteyen ayda 3 de yapar 4 de istemeyen normal düzenine devam eder illa yapılacak değil ya
ben mesala haftada 1 kere 36 saat planlıyorum

isteyen yapar zorunlu değil ya yapmak isteyen ayda 3 de yapar 4 de istemeyen normal düzenine devam eder illa yapılacak değil ya
Aynen balım hem kendini dinlemek hem de vücudunu temizlemek için süper bir fikir. Senin de çok kilon yok diye biliyorum diyelim ki bir gün çok kaçırdın krize girdin yemek yedin hemen ertesi gününe yapabilirsin hem kilon artmaz hem de kendini frenlemiş olursun harika olur :KK68:

Bunu sistemli uygulayanlar var mesela haftada 5 gün ye 2 gün oruç, 2 günde 1 oruç gibi gibi. Bu şekilde kilo sabitleme yapıyorlar. Hem istediklerini yiyor hem de sonra oruç ile yediklerini yakıyorlar :KK68:

baslangıc kilom 100 yarın baslamak isterim çalıştıgım için 14:00 ile 20:00 saatleri uygun olur. birde hayatıma sporu kattım mı tamamdır 1 ayda 8 kilo ne demek. inş başarırım. :)

Basarirsin , spora leslie 2 mil ile baslayabilirsin . Cok zorlamadan . Ardindan ufak ufak egzersizler yapabilirsin . Zamanla arttirirsin .

Ay ahahaha geleceğimi görüyorum o yüzden diyorum aldıklarımı veririm 10 günde bir :KK70:

Ben 6da bu marketlerde detoks suları var ya meyve suyu gibi. Ama klasik meyve suyuna göre daha sağlıklı şeker içermiyor filan onlardan alıp içicem öyle açıcam. 6da özel spor dersim var ona giricem. Aç giremem bugün yoğun çalışıcaz bayılır kalırım diye korkuyorum. :KK70: O nedenle mecbur orucu meyve suyu ile açıp giricem 72 saat yeter zaten. Dersten sonra da kabak salatalık yicem. En son da da keten tohumu yağsız ufak yoğurt ile bitiricem bugünü. Bir anda kilo artışı olmasın diye. Toplam 800 kaloriyi geçmem bugün.

Ay zorunlu yapmayız ya 5 15 25 günlerinde katılmak isteyenler katılır işte :KK70:
bak bak hesaplara bak.kız eriyip bitecen.yavaş olsun bizim olsun.
bi yerde bisey okumustum.
bi kız zayifliyor.sayfasina şunu yazmis.
hemen zayiflamak istiyoruz ki istediklerimizi hemen yiyelim.
cünkü kisa sürede ne biz degisiyoruz nede tercihlerimiz.
Ayda 2 de olabilir ona da kabulum ya siz şuan verme aşamasındasınız fazlalıkları atın sonra hepinizi görücem o kilo o kadar kolay geri geliyor ki. :KK70: İşte gelmesin diye böyle kürlere girebiliyoruz :KK17: :KK17: :KK17:
kız sanki aldigin kilo kaç kilo. en fazla 2 3tür.Allah seni ne yapmasin.ben bi oturup yersem haftada 7 kilo alirim.1 ayda eski halime donerim😅
Bunu sistemli uygulayanlar var mesela haftada 5 gün ye 2 gün oruç, 2 günde 1 oruç gibi gibi. Bu şekilde kilo sabitleme yapıyorlar. Hem istediklerini yiyor hem de sonra oruç ile yediklerini yakıyorlar :KK68:
bende böyle seyler yaparim.sabitlemede.bigün cok güzel bisey yerim.ertesi gün aç kalirim.tartiyi da hayatimdan cikarmam.
baslangıc kilom 100 yarın baslamak isterim çalıştıgım için 14:00 ile 20:00 saatleri uygun olur. birde hayatıma sporu kattım mı tamamdır 1 ayda 8 kilo ne demek. inş başarırım. :)
hoşgeldin canim.
eğer gayret gösterirsen 1 ayda 10 kilo bile gider sonrasi zaten gelir.
unutma bu iş sadece sabır işi.
bekleyip elinden geleni yaparsan istedigin kiloya kavuşursun.
bu arada boyun kaç?

Back
X