Gunaydın kızlar 7 kilo verdim 2 ayda cok yavas gitti bunda hıpotıroıdın etkisi cok tabı ama cok mutluyum artık her goren aaa cok guzel kilo vermıssın diyor ya da cok kilo vermıssın diyenler hatta gecen sısmandın nasıl zayıfladın diye sasıranlar kilo vermek kadar guzel bir duygu yok

Dünkü yediklerime gelince
11:00kahvaltı 1,5 haşlanmış yumurta bir silim peynir poğaçanın üçte birinden az domates salatalık ve 8 tane zeytin arada sütlü nescafe su ve yeşil çay
16:00 bir dilim karpuz
Su
18:30 yemek
3 kaşık pilav bir tabak tavuk sote bol salata
Yemekten sonra 8 km yürüyüş soda su çay yeşil çay
Yürüyüşün ne zaman yapıldığının bir önemi var mı?

kızlarrrrr canlar ve başkanımmm
ya nerdeyse 8 kilo verdim ama kütük belim incelmiyor sporda yapıyorum bel için bir fikri olan var mı yardım edin bana yaaa

Bu çıktı

Eklentiler

• 72812388-B674-44A9-A296-84DA29415D4F.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 32
Selam gençler size sorum şu şimdi ben 16/8 yapıyorum diyelim ki açlık saatim 16 değil de 17 oldu bu fark eder mi? Yoksa illa 16/8 ya da 18/6 mı olmak zorunda
yok canım farketmez.. bunlar bende de oluyor. 8 saat yeme penceresini kısıyorum bazen.. 7 saatte kapatıyorum mesela.. yemek olayı bazen 17-18 saati buluyor. bunlar çok sorun değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…