- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.941
Bu huy bende de var ama birakamiyorum. Tartiyi birakma hatti falan var mi acabaCok guzel dedin baskanim da takinti oldu bende bubasta ne guzel haftada 1 tartiliyordum bi kere 900 gr fazla cikinca hergun tartilmak basladim
Acilen hergun tartilmayi birakmalisin ! Diyorum kendime de kamu spotu gibi ama olmuyorrr
Öyle yaptım canım tartılmadım hiç moral bozamam güzel güzel veriyorken bugün güzelce 36 saatimi tutarım miden hala şiş İnan bulgurlar büyüdü galiba içimdeaazra canım sbaah sakin tartılma
Sadece moral bozar başka da bi işe yaramaz cika n sonuc dogru cikmaz salgam bulgur ve cekirdek uclusu yemissin
Bak sakın tartılma
gunaydin canim.cuma günu tarti günu değil.Günaydın,
11.08.2020
9.00 da türk kahvesi
bol su 14.00 yeşilfasulye tavuklu pirinç pilavı cacık
2 bardak yeşil cay 21.00 de kapuska yemepi yogurt
çay sekersiz 3 lt su
kosu bandında 30 dak. yürüdüm ilk sporumu yaptım
7bin adım gayet güzel gidiyorum bence.
cuma tartı günü
Ben düşük karbonhidratlı beslediğim için benm için abartıcanim fikir olsun diye yaziyorum.sabahin abartili degil.
arada sadece kahve icseydin aksam yemegini sıkıntısız yiyebilirdin.
cünku aksami cok az yiyince de gece zor geciyor.sabaha kadar cok acikip kahvaltida saldiriyoruz.bizzat kendimden biliyorum
kolay gelsin.afiyet olsun.
demekki bunyen alisik.Ben düşük karbonhidratlı beslediğim için benm için abartıçunku genelde protein ağırlıklı besleniyorum ✌ bu arada gece hiç açlık olmadı sabah da saldırmadm çok iyiydim. Bedenime iyi geldi
O yesılı bende gormek istiyorumIlk hedefim 75i görüp gecen seneki kiyafetleri gitmekti basardim simdi sirada su alttaki kilo cizelgesinde yesili görmek insallah hep birlikte basaricazz
Biz ac kalmiyoruzki onu nerden cikardiginiz. Sizin adiniza cok sevindim ekmeksiz sekersiz yasiyorsunuz bravo. Ama bunu herkes basaramaz. Keske basarsa. Gonlumuz den hep oyle geciyor. Ama bizim hatta kisisel bahsedeyim benim hayatim yemekle. Guzellesiyorum. Severek yiyiyorum saglikli seylerle omrumu surdurursem mutlu olamam. Aksam 8 den sonrada yesem ne olucak yemesem ne olucak. Oglen 12 ye kadar ben zorla. Kahvalti yapiyodum. Meg r gerek yokmus. Siz aclik orucunun cok detaylarini bilmiyorsunhz sabirim aclik orucu ac kalmak degil. Gereksiz saatler yemege gerek yok demek. Vucut hucrelerini yeniliyor demek. Yararli bakterilerin cogalmasi vucudun dinlenmesi demek. Bence siz yanlis anlamışsınız olayi. Keske 6 kiloyla bizde pacayi kurtarsak. Ve ben karantina 7 kilo verdim. O yaptigim puacalari tatlilari ekmekleride yedim. Sadece abur cubur cikti hayatimdan tek fark oynu bide suyu arttirdim.Selam arkadaşlar. Ben sadece fikrimi söylemek istedim. Bu karantina doneminde bende 6 kilo Aldim. Aldigim kilolari vermek istiyorum. 4 gündür diyetteyim. Aslinda diyet dememk lazim. Ilk basta hangi diyeti denesem diye araştırdım ama oruc diyeti mantıklı gelmedi. Çünkü virus doneminde kendimi ac birakmak belki bunyemde halsizlik yapip vitaminden düşürebilir diye düşündüm. O sebeple de herzmaanki yeme icmeme bir tik porsiyon azaltarak devam ettim ve sadece ekmegi tamamen kestim. Agzima ekmek hicbirsekilde vurmuyorum. Cayi sekerli icerdim onu kestim. Seker atmadan istedigim kadar cay icmeye devam ediyorum. Birde ivir zivir cok yerdim cips cikolata vs. Onlari tamamen kestim.
Bayan olarak ozel günüme denk geldigi icin canim aşırı tatli istedi ufacik bir kacamak yaptim ve elme vs yedim tatli istegimi bastirdim. Her neyse arkadaslar yani yine yemek yemeyi birakmadim sadece ekmeksiz bol su bol sebze yesillik esliginde yedim.
Ivir zivir dedigim gbi malesef yok seker ve ekmek haric herseyi yedim. Su an bile 1 kilo verdim. Zaten kilo aldiran en buyuk etken ekmek seker ve yagli aburcubur.
Onlari birakinca otomatik vermeye basliyorsunuz.
Karantina doneminde malesef hamur isiişi cok fazla yapip tukettik , aburcubur cekirdek tatli pasta cok yedim ve durdugum yerde 6 kilo almıştım. Smdi zaten zararli olan seyleri hayatimdan çıkartarak, hem ac kalmadan hemde virus doneminde bünyemi dusurmeden kilo veriyorum. Tavsiye ederim..
Ama ilk gunler ekmegi cok aradim ozellimle ekmeksiz doymadim. Ama 2. Gunden itibaren ekmekaiz doydugumu farkettim.
Herkese kolay gelsin
Geçmiş olsunkaptanim aclikla bi sorunum yok.sadece bagirsaklarim bugün feci ağriyor.
bacaklarima vuruyor agrisi.
bisey yiyip icmeyince heralde benim bagirsaklar hareket etmeyi unuttu.ishal oldugum halde wc ye cikamiyorum.
bu hafta full ev yoğurdu yicem.
bu hafta beni mazur görün.düzelim yine kilo veririm.
Afiyet olsunGünaydın,
11.08.2020
9.00 da türk kahvesi
bol su 14.00 yeşilfasulye tavuklu pirinç pilavı cacık
2 bardak yeşil cay 21.00 de kapuska yemepi yogurt
çay sekersiz 3 lt su
kosu bandında 30 dak. yürüdüm ilk sporumu yaptım
7bin adım gayet güzel gidiyorum bence.
cuma tartı günü
50 Li kilolarda 1 haftada -1,2 bence muhteşemGünaydın bugün bir hafta oldu başlayalı 54,400 den 53,200 e düştüm ama çok çabaladım az gibi geldi düşüş
-1200 kg
Dün yediklerim
Sabah yeşil çay kahvaltı kıymalı yumurta 7 zeytin domates salatalık 5-10 çiğ badem iki dilim peynir
Arada Türk kahvesi ve su çay
Saat 16:00 bir tane elma yarım avuç ay çekirdeği
Su
19.00 5 tane zeytinyağlı sarma yarım ızgara tavuk azıcık yufka ekmek
Çay yeşil çay ve su
10 bin adım
Kızlar ben çok mu yiyiyorum azaltmalı mıyım sizce?
Kolay gelsin o tad uzun oruçlarda da olur, ketosis evresinde oluyor ve yağ yakımına işaretGünaydın bal kızlar
Şuan 18.saatimden bildiriyorum
muhtmelen birazdan açacağım
Protein ağırlıklı güzel bir kahvaltı ile
Şu ağzımdaki metal taddan nefret ediyorum sanki sürekli ağzım metal kokuyormuş gibi
yokmudur bi çaresi
Selam arkadaşlar. Ben sadece fikrimi söylemek istedim. Bu karantina doneminde bende 6 kilo Aldim. Aldigim kilolari vermek istiyorum. 4 gündür diyetteyim. Aslinda diyet dememk lazim. Ilk basta hangi diyeti denesem diye araştırdım ama oruc diyeti mantıklı gelmedi. Çünkü virus doneminde kendimi ac birakmak belki bunyemde halsizlik yapip vitaminden düşürebilir diye düşündüm. O sebeple de herzmaanki yeme icmeme bir tik porsiyon azaltarak devam ettim ve sadece ekmegi tamamen kestim. Agzima ekmek hicbirsekilde vurmuyorum. Cayi sekerli icerdim onu kestim. Seker atmadan istedigim kadar cay icmeye devam ediyorum. Birde ivir zivir cok yerdim cips cikolata vs. Onlari tamamen kestim.
Bayan olarak ozel günüme denk geldigi icin canim aşırı tatli istedi ufacik bir kacamak yaptim ve elme vs yedim tatli istegimi bastirdim. Her neyse arkadaslar yani yine yemek yemeyi birakmadim sadece ekmeksiz bol su bol sebze yesillik esliginde yedim.
Ivir zivir dedigim gbi malesef yok seker ve ekmek haric herseyi yedim. Su an bile 1 kilo verdim. Zaten kilo aldiran en buyuk etken ekmek seker ve yagli aburcubur.
Onlari birakinca otomatik vermeye basliyorsunuz.
Karantina doneminde malesef hamur isiişi cok fazla yapip tukettik , aburcubur cekirdek tatli pasta cok yedim ve durdugum yerde 6 kilo almıştım. Smdi zaten zararli olan seyleri hayatimdan çıkartarak, hem ac kalmadan hemde virus doneminde bünyemi dusurmeden kilo veriyorum. Tavsiye ederim..
Ama ilk gunler ekmegi cok aradim ozellimle ekmeksiz doymadim. Ama 2. Gunden itibaren ekmekaiz doydugumu farkettim.
Herkese kolay gelsin
Bu huy bende de var ama birakamiyorum. Tartiyi birakma hatti falan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?