- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #1.381
kesinlikle doğru su tüketimi çok çok önemli. Hatırlatma İçin teşekkür
bu arada giden kiloya
Aynen katılıyorum "az insan çok huzur" du benimki bu aralarCok mersi tesekkur ederim. Ben de inanamiyorum ama gercekten vucut cok hizli cevap veriyor. Az yemek, az laf, az esya, az insan :) Mottomuz.
Hepberaber olacak bu is
Ya diyorum ki şeker var mı? Evet. Beyaz un var mı? Evet. Ama zeytinyağıyla yaptımAy tartıl tartıl bu arada keki de anne keki vs diyip masumlaştırmayalım
Canım selam
inşallah o dediğin de Çıkmaz
Zorlu ilaçlar kullanmışsın kolay değil zamanla hersey düzene girecektir inşallah ne karar verirsen ver, sağlıkla kal ❤
Menüde salata veya çiğ sebze yeşillik de eklersen bir de sigara böreği ve simit tarzı şeyleri azaltırsan süper olur
Birde 15 bardak çay çok değil mi uyku filan kaçırmıyor mu? Dokunmuyorsa ne ala
neden “mecbur “?
Bir anda 24 e başlamışsın ama şu mantıkta olma sakın açınca istediğim gibi beslenirim deme
Önemli olan sağlıklı şeyleri tüketmek, yani 23 saat yemeyip atıyorum hamburger yemek kalori olarak belki zorlamaz ama amaç yağ yakıcı şeyler yemek
Ben 2 hafta yaptım biliyorsunuz 12 - 20 yeme aralığımdı. o zaman evden götürüyordum 12-13 öğle arası yiyordum öğleden sonra 4 gibi masamda meyvelerimi yiyordum,evden götürmek benim için daha mantıklı çünkü dışarıda diyetlik yiyecek yok lokantalarda yani...Tabi bilemiyorum şartları kimi yanında götürüyor kimi başka çözüm buluyor işe giden arkadaşlar yazar tecrübelerini
Benim calistigim yerde yuksek kalorili ogunler cikiyor genelde. Bir gun onceden ertesi gun menusune bakiyorum uygun seylerse is yerinde yiyorum ama genelde olmuyor. Tost goturuyordum bugday ekmeginden yapip ama o da skmaya basladi artik. Hava sicak oldugu icin bozulur diye her seyi de goturemiyorum. Dun mesela bi kaba marul dereotu koydum ustune 1 su bardagi kepekli makarna koydum. 200 gramlik paketli yogurttan attim cantama onu yedim. Yesilliklere yogurda bisey olmamisti. Ve o ogunle 24 saate basladim mesela hala cok iyiyim aclik yok :) bozulmadan oglene kadar dayanacak besinler arayisindayim hala. Zeytinyagli yemek de goturebilirsin de ben yapmaya useniyorum :) annem de yok evde olsa ona yaptirirdim:)Benim iş yerinde öğlen yemeği çıkıyor
Ana yemekve salara cacık ne çıkarsa yanında öyle yiyorum
Saat 4 te yiyip günü kapatsam
15 saat yapıyor önceden 1 de yiyip başka yemezdim ama şimdi gücüm yok
Bunlardan alabilirsin hem filtre kahve hem de bitki cayi demlemek icin kullanabilirsin. Fiyatlari da uygun.Oaktree filtre kahve için makinanız mi var yoksa bi aparat ya da french press falan mı
Bizim ofiste makina vardı günlük yapardık simdi evden çalışma ozĺuyorum filtre kahveyi ama makina da almam şimdi
Şöyle aparat varmış ikea o da pahalı ama
Başka bi sitede de 60 a gördüm benzer bi şey Eki Görüntüle 2654988
Bunlardan alabilirsin hem filtre kahve hem de bitki cayi demlemek icin kullanabilirsin. Fiyatlari da uygun.
Ben bundan da kullanıyordum ama makinenin tadını vermiyor ama yinede güzel hem bitki çayı demle hem kahveAynen bi aklımdaki da bu french press dedikleri bilemedim aynı tadı verir mi ama bakalım artık teşekkürler mesajın için:)
Günaydın kızlar
Şekersiz filtre kahve mi içtim yürüyüşe gidiyorum
Mutlu bir gün dilerim
Ben bundan da kullanıyordum ama makinenin tadını vermiyor ama yinede güzel hem bitki çayı demle hem kahve
Düzenimi bozmasaydım rutin bir şekilde devam ediyordum aslında, 6 ay ekmek yemedim, badem, ceviz, fındık, maden suyu, yeşil çay, bitki çayları..bunların çok faydasını gördüm. Ama bir bozulunca tekrar toparlayamıyor insanbu sefer kararlıyım geri dönebilirim
Benim calistigim yerde yuksek kalorili ogunler cikiyor genelde. Bir gun onceden ertesi gun menusune bakiyorum uygun seylerse is yerinde yiyorum ama genelde olmuyor. Tost goturuyordum bugday ekmeginden yapip ama o da skmaya basladi artik. Hava sicak oldugu icin bozulur diye her seyi de goturemiyorum. Dun mesela bi kaba marul dereotu koydum ustune 1 su bardagi kepekli makarna koydum. 200 gramlik paketli yogurttan attim cantama onu yedim. Yesilliklere yogurda bisey olmamisti. Ve o ogunle 24 saate basladim mesela hala cok iyiyim aclik yok :) bozulmadan oglene kadar dayanacak besinler arayisindayim hala. Zeytinyagli yemek de goturebilirsin de ben yapmaya useniyorum :) annem de yok evde olsa ona yaptirirdim:)
Aha bi filtre kahve yorumu daha :)
Yukarı da yazmıştım ofiste içerdik pek özlüyorum
Ev için
Makina (Çok sıcak bakmıyorum yazık o paraya)
Bi aparat paylaştım ikeada falan varmış
Ya da french press dedikleri şu bitki çayı için falan da kullanılan bardak (aynı tadı verir mi emin olamadim)
Hangisi sizce :)
Ya evet düzen bozulunca zor oluyor toparlamak en iyisi bozmamak
Benim iş yerinde yemek çıkıyor az kişiyiz ve ana yemekler hep diyete uygun
100 tl ye pratik bir makina aldım ben trendyol dan tavsiye ederim
Önemli değil canım tabiki şu an için alamıyorsun az para degil sadece onun lezzetini ermiyor ama ileride almayı düşünüyorsan şimdi lik frehnş olanı al derim belki ilerde makine alırsınızAy ben yazdım siz yazmışsınız çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?