- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi blondeaddict
Bir an düşündüm ne kadar üzülmüş olabileceğiniziHamilelik ve sonrası 35 kilo aldım bi gün avm de bi kadın eşimi oğlum sandı yaşadığım o acıyı tarif edemem. O gün diyete girme kararı aldımm kendime büyük beden kıyafet almadım hep hamilelik kıyafetlerimle idare ettim dedim eski kıyafetlerime girmem lazım. O kadın sayesinde oldu diyebilirim. Sadece hedef koydum önce 10 kilo vermeyi hedefledim sonra bi 5 versem ne iyi olur dedim . Sanki hedeflerim küçükmüş gibi bi psikolojiye soktum bütün vermem gereken kiloyu düşünmedim . Sizinde o şekilde düşünmenizi tavsiye ederim

Ama o dipten çıkış olmuş ne güzel hayran kaldım

Evet ufak hedeflere bölmeli dediğiniz gibi öyle olunca stres azalacak sanki teşekkürler ben de öyle düşünmeyi öğrenmeliyim

Ramazanda 65 ile başladım şu an 63 kiloyum ve hedefim 55.Ben de çok dramatik hatta travmatik bir olay yaşadım.5 aylık bebeğimi kaybettim ve bunun sonucunda ne yazık ki sezaryen olmak zorunda kaldım.çocuğumdan bana bu kilolar kaldı.Hayatımın hiç bir döneminde 65i görmemiştim.Bugün bu diyete başladım zaten ben normalde de iki öğün besleniyordum.Ayrıca tutmadığım oruçlar var 5 gün kadar.ben bu oruçlarımı da bu diyete dahil edeceğim inşallah.
 Ramazanda 65 ile başladım şu an 63 kiloyum ve hedefim 55.Ben de çok dramatik hatta travmatik bir olay yaşadım.5 aylık bebeğimi kaybettim ve bunun sonucunda ne yazık ki sezaryen olmak zorunda kaldım.çocuğumdan bana bu kilolar kaldı.Hayatımın hiç bir döneminde 65i görmemiştim.Bugün bu diyete başladım zaten ben normalde de iki öğün besleniyordum.Ayrıca tutmadığım oruçlar var 5 gün kadar.ben bu oruçlarımı da bu diyete dahil edeceğim inşallah.

Muhtemelen yeteri kadar spor yapamayacağım.
 Muhtemelen yeteri kadar spor yapamayacağım.