İyi geceler kızlar
Saat 7 gibi 8 km yürüdüm geldim
İnternetimde sorun vardı giremedim
A
Amanedenolmuyo
canım iyi misiniz çıktınız herhalde mesajını alıntı yapmıştım çıkmadı ?

Eki Görüntüle 2672287
Açlık hissi neredeyse yok 1,5lt su çtim 3 e tamamlayacağım
Helal

Saat 6 da karpuz yiyerek actim bende orucumu...45 saat gibi birsey oldu..
Son saat halsizlik iyice cokmustu..
Simdi firina tavuk patates koydum 7 de onu yiyip kapatacagim gunu...yarin saat 3 e kadar insaAllah....
Tebrikler valla helal 45 saat

Afiyet olsun canım fakat ikinci seferde daha hafif gidersin yiyeceklerde mide için

Sebze meyve suyu( taze sıkılmış yada çok hafif sebze çorbaları ilk etapta ideal sonradan az meyve sebze vs. )

Selam canlar menü saatim

Sabah 10:30
Omlet domates salatalik havuç
14:00 salatalık 2 kayısı
Akşam 18:30
3 kaşık bulgur pilavı, tavuk haslama, şehriye çorbası
Az kavun az üzüm ve salata
Aksam 1 saat yürüyüş yada leslie yapacam karar veremedim
Su 3 e yakın
Nescafe
Bugün 47 saate inat yedimde yedim

vücut şaşırtıyorum hafta sonu daha dikkatli olacağım ozelliklede pazar neden acaba :)
Afiyet olsun hadi iyş sonuçlar gelsin umarım taktiğin işe yarar

Selam kızlar, ilk gun menümü paylasayim. Sanırım en çok yiyen ben olucam

. Herkes az az yemiş ,ne guzel.
16/8.
Sabah 10.00 Az çeçiil peynir,8-9 zeytin, domates, yeşillik, 1 hurma, 2 dilim ekmek.
Ara:1avuç leblebi, 3-4 kaju, yeşil icecek-havuc, salatalık, dereotu, maydonoz,zencefil,zerdeçal-.
2.ara:2 meyve
Akşam: 5 tavuk kanat, salata, ayran aşi.
Saat 18'de yemek işini bitirdim. 20 dk yüzdüm. Bebisle 1 saat normal tempoda yuruycem birazdan.
Afiyet olsun

Yavaş yavaş düzene girer ama ben gördüklerimi yazayım yine de
İyi bir ilk öğün sonrası ara çok kuvvetli, bu kadar yüklü bir araya gerek yok, ara öğün acıkmadı isen gerçekten yeme yada çok hafif tut
Hurma-2 meyve bir gün İçin çok (Şeker)
2 ekmek-1 avuç leblebi-ayran aşı çok (Karbonhidrat)
İki gruptan da birer tanesini tercih etmek mantıklı
Protein tüketimin çok az canım onu arttır, özellikle dikkat et, daha tok tutar örneğin kahvaltında peynir bol, 1 yada 2 yumurta vs yeseydin çok daha tok durursun
@Mantilumba gel canım
Bende 3 gün oldu başlayalı
Kaptan yeni üye çağırdim
Enerjiniz enerji katalim

O değil kendimi baya ait hessettim

Sonu da inşallah öyle olur

Teşekkür ederim canim

selam kizlar bende geldiimm
Merhaba kizlar.

Ben baslayali 13 14 gun oldu 20/4 yapiyorum,
İlk 10 gunde 5 kilo verdim yanliz evimde tartim yok anneme gittikce tartilabiliyorum

genelde sali günleri.
Bugun 16.00da ilk öğünümu yedim. Smoothie bowl yedim yogurt, cig badem 5 tane, donmus muz, cilek, bogurtlen ve biraz kendi yaptigim fistik ezmesinden daha kapanisi yapmadim cok tok tuttu beni

sanirim bi semiz otu salatasi yiyip kapaticam. Sabah tarcinli turk kahvesi ictim arada bi tane yesilcay içtim ve 3 litre su icmisim suana kadar
Hoşgeldin

Senden de ilk sayfa ilk post grup kurallarımızı okumanı rica ederiz
Menülerini de günlük atarsın,
Gayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah

Meyvelerini ne miktarda koydun bilmiyorum kontrollü ise sorun yok, günlük çok birsey yememiş olsanda protein az bir menü
Ona dikkat edelim birde oruç saati dışında tarçınlı çay orucu bozar onu yemek penceresine ya da tam açılış öncesine çekmeni tavsiye ederim
Teşekkür ettim. İlk gün, eyvah 16 saat aç kalicam korkusuna bürünüp masum görünen ama şeker içeren meyvelere yöneldigim doğru
Açlıktan korkma. Bende aşırı korkardım okuya okuya yapa yapa kendimi eğitmeye çalışıyorum
Açlık şifa unutma hep onu telkin et hücrelerine temizlik şansı
Zamanla oturur hiç merak etme
Iyı aksamlar sabah yesılcay annemle de kahve ıctım sonra siyah cay bol su 40 dk yuruyus yaptım Bugun adette oldum bı hosum

17. 30 18.30 arası etli taze fasulye salata ve ayran yarım seftalı yedım onu da yemezdım de oglum yarısını yiyip bırakınca uzuldum cope atamadım agzıma attım

Afiyet olsun gayet iyi zaten

Merhaba arkadaslar bende baslayacagım sızınle güncel kilom 63
Hoşgeldin ilk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız mevcut
Merhaba, iyi akşamlar. Yaptığım aralıklı oruç ile ilgili olan ilk paylaşımım olacak. Güncel kilom 58.1. Dün sayacı başlatmıştım. Program 14/10 şeklinde oldu. Menüde ise;
13:30 yarım dilim köy ekmeği, yarım domates, 10 tane zeytin, 3 küçük parça ezine peyniri, 1 bardak süt.
17:00 yarım kupa şekersiz sütlü kahve, 1 tane orta boy şeftali.
19:30 5 yemek kaşığı sebze soslu makarna, 1 kase yoğurt, 2 kaşık haşlanmış et. Uzun zamandır makarna yemiyordum bugün ipin ucunu kaçırdım.
2 litre su. Yatana kadar içmeye devam edeceğim.
Sayacı akşam yemeğinden sonra başlattım.
Afiyet olsun

menü iyi aslında makarna hariç
bence eti 2 kaşık yerine 4-5 hatta 6 kaşık ye yoğurt ve salata ile bir dahaki sefere sonra makarna hala istiyorsan 1-2 kaşık
Onu da zamanla azaltırsın merak etme
Menü : 7.08.2020
Öğleye kadar çay kahve su
Öğle : 12:00 çorba
Ara 16:00 Mısır
Akşam 20:00 patlıcan tavuklu türlü yemeği yoğurt
Bi dilim ekmek
10 bin adım

Bi saat ev temizliği
Bu kadar
Afiyet olsun

İşte bunun İçin tüm menüyü görelim diyorum Mısırın çok bir yükü yok bu menüde ( vücudunda acıktırma etkisi dışında)
Merhaba kızlarrrr 58. Saatten Merhaba
Menü olarak paylaşacak tek şey
Sade nescafe
Ve su

Ve 25 dk koşu bandı
15 dk eliptik bisiklet
30 dk zumba yaptım ve hala zımba gibiyim herkes şok spor hocam bile nasıl dayandın diyor

Ben orucu ayran ile açım diyordum yarın ama internette meyve suyu demiş sizce ne yapayım canlar ayran zararlı mi olur

Katkısız taze sıkılmış meyve sebze suları en doğrusu
Belki hafif sebze çorbası ( unsuz )
Sonra bir iki parça meyve sebze
Süt, et , yoğurt vs ilk etapta iyi değil
Ağır ağır ilerle canım

Herkese selamlar, az önce üye oldum buraya mı yazmam gerekiyor bilmiyorum. Ben de yarın IF'ye başlama kararı aldım, bir süre yapıp faydasını gördüm sonra tek başıma sürekli yap-boz şeklindeyim. Umarım sizlerden motivasyon alır, daha istikrarlı bir şekilde sürdürürüm. Sabah kilomu ve yediklerimi paylaşacağım. :))
Hoşgeldin

İnşallah fayda görürsün
İlk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız orada mevcut
Menülerini bekliyoruz günlük
Herkese iyi geceler...

07/08 menüm
16/8
12.00 : klasik kahvalti (yumurta + esmer ekmek +domates salatalık.biber zeytin felan)
20.30 : 4-5 adet köfte + domates salatası (dışardan geç geldik. Yemek işi geç oldu birazcik...)
2 litre kadar su+ 1 sade soda+ 1 kayısılı form cayi+ normal çay
Ptesiye bomba gibi başlangıç yapmak dileğiyle.

Afiyet olsun gecikme kırk yılın bası olmuş hiç dert değil
Teyzem de Ay corona olmayasın diyor
Dedim ne coronasi kayısılı form cay :)
Bi de kaptanım gibi yaptım
blondeaddict
bitti üzerine ekledim içtim bitti üzerine ekledim içtim sanırm 4 sefer ahahahha
Ya yok o ben değilim

Ben kayısılı form çay içiyorum tadı güzel diye ama bana pek etkisi olmuyor son zamanlarda

Sende işe taramasına sevindim

Canım benim bildiğim uzun süren açlık oruçlarında hayvansal gıda ile açılmıyor yarı yarıya sulandırılmış meyve yada sebze sularıyla açılıyor
İmzamı atarım

Selam arkadaşlar
9.30: patatesli yumurta.5 kaşık kadar, domates,.salatalk, peynir, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi
4 5 dilim karpuz
4 5 fındık
5 köfte, birkaç patates (fırın)
Afiyet olsun canım

Patatesleri azaltalım