biraz korkuyorum ya değilsem diye.yüzleşmek istemiyorum sanki.artık eskisi gibi duygularımıda kullanmak istemiyorum.hamileyim gibi hissediyoruö diyemiyorum.5 defa kaybettim.yine kaybederim diye korkuyorum sanırım.dünden beri oturdum hayıt tohumu yiyorum gerginliğimi alsın diye
çaresiz kalmak çok zor.rabbim kimseyi çaresiz ışıksız bırakmasın...
şimdi idrar testi yapsam mı acaba?asabah kahvaltı yaptım bitki çayıda içtim gerçi.bat ım 19 nisandı
kendimi dinlemeye okadar kapatmışım ki belirti felan algılayamıyorum inan canım.
belirti olabilmesi için sen yakın zamanda geçirdin neler olmalı ?
yok ya bunlar yok canım...5 defa hamilelik geçirdiğin halde ne bu soru denmeyi hak ediyorum gerçi dimi
şuan sadece idrar torbam hep dolu hissim var.arada mide bulantım ki bu benim için pek belirti sayılmaz olur olmaz hep bulanır
göğüslerimde pek bi ağrım yok ama şişler.bi test yapıp geleyim bari ya gerçi çıkmaz gibi ama
yok ya bunlar yok canım...5 defa hamilelik geçirdiğin halde ne bu soru denmeyi hak ediyorum gerçi dimi :d
şuan sadece idrar torbam hep dolu hissim var.arada mide bulantım ki bu benim için pek belirti sayılmaz olur olmaz hep bulanır:d
göğüslerimde pek bi ağrım yok ama şişler.bi test yapıp geleyim bari ya gerçi çıkmaz gibi ama
ooooo mavişim de gelmiş.çok yalnızdım buralarda tatlım yaa.baksana kimse bizi pek sohpet içine dahil etmiyo.listedende silmişler.iyiki geldin yani.can sıkıntısı çekmem hiç olmazsa
:80::80::80::80::80:slm aralığın güzel anneleri nasılsınız
teşekkür ederim canım iyiyim,doktor 10 gün sonra gel dedi ama dayanamadım,bugüne randevu aldım,hissediyom bebişimin kalbinin attığnı,7+3 olduk,6+4 te duyamadık,2z tekiydi,kardeşi gelişedi erdi,onun için biraz küçük ablası ama bugün duyacağıma inanıyom:79::79:
Günaydın canım benim bizde beraber sohpet ederiz
teşekkür ederim canım iyiyim,doktor 10 gün sonra gel dedi ama dayanamadım,bugüne randevu aldım,hissediyom bebişimin kalbinin attığnı,7+3 olduk,6+4 te duyamadık,2z tekiydi,kardeşi gelişedi erdi,onun için biraz küçük ablası ama bugün duyacağıma inanıyom:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?