Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

ben de hep umutla gidiyodum 0 çıkyodu dönüyodum,ama cesaretimi topladım ve yaptım,çıktı,hadi merakta koyma bizi

şimdi idrar testi yapsam mı acaba?asabah kahvaltı yaptım bitki çayıda içtim gerçi.bat ım 19 nisandı

kendimi dinlemeye okadar kapatmışım ki belirti felan algılayamıyorum inan canım.

belirti olabilmesi için sen yakın zamanda geçirdin neler olmalı ?

kendimi dinlemeye okadar kapatmışım ki belirti felan algılayamıyorum inan canım.

belirti olabilmesi için sen yakın zamanda geçirdin neler olmalı ?

fırıl fırıl başım dönüyodu,öğleden sonra geçiyodu,çok acıkıyodum,halsizdim,akşamları baş ağrısı oluyodu,göğüslerim şişiyodu,ağrıyodu

yok ya bunlar yok canım...5 defa hamilelik geçirdiğin halde ne bu soru denmeyi hak ediyorum gerçi dimi
şuan sadece idrar torbam hep dolu hissim var.arada mide bulantım ki bu benim için pek belirti sayılmaz olur olmaz hep bulanır
göğüslerimde pek bi ağrım yok ama şişler.bi test yapıp geleyim bari ya gerçi çıkmaz gibi ama

hayırlısı olsun canım:79::79::79:

varsa mutlaka çıkar neden olumsuzluğa bağlıyorsunuz ki bende tam 5 ay denedim ama rabbim 5,de nasip etti hadi hayırlı sonuçlarla dön bize

ooooo mavişim de gelmiş.çok yalnızdım buralarda tatlım yaa.baksana kimse bizi pek sohpet içine dahil etmiyo.listedende silmişler.iyiki geldin yani.can sıkıntısı çekmem hiç olmazsa

Günaydın canım benim bizde beraber sohpet ederiz

test yaptım geldim ...gerçi testin skt si geçmiş sonradan fark ettim.alınca şöyle bi 8 10 aldığım için testleri gözden kçırmışım.sonuç neg ama .gelmezse bi hafta daha kan felan baktırırım artık herhalde.yada yine idrar bakarım...

:80::80::80::80::80:slm aralığın güzel anneleri nasılsınız

teşekkür ederim canım iyiyim,doktor 10 gün sonra gel dedi ama dayanamadım,bugüne randevu aldım,hissediyom bebişimin kalbinin attığnı,7+3 olduk,6+4 te duyamadık,2z tekiydi,kardeşi gelişedi erdi,onun için biraz küçük ablası ama bugün duyacağıma inanıyom:79::79:

gelişemedi eridi yazcaktım

Ayy inşallahh inşallahh duyarsın ALLAH sağ salim kucağınada almayı nasip etsin.

inş o güzel pıt pıtları duyarsın canım..benim doktorum haftaya çağırdı.kalp atışları için.

:80::80::80::80::80:slm aralığın güzel anneleri nasılsınız

biz iyiyz bebeğimle sabah evimizin banyosunu batırdık babamıza bırakıp işe geldik o temizlemiş sağolsun şimdi kendime gelmeye başladım offf şu bulantılar bir geçse ne iyi olacak

Benim doktorumda 2 mayısta çağırdı gittiğimde tam 5 haftlktı şimdi 5+3 2sindede tam 7 haftalık olacak inşallah ALLAH hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…