Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

oo maşaallah ya ne güzel kalabalık oldu başlık :))

Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin inş kuzucuklarınızı kolaylıkla alın kucağınıza.

forumu size bırakıyorum arkadaşlar şimdilik benden güzel haber yok.

kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın.kolay atlatın inş sağlıkla sıhhatle huzurla ve bereketle alın kucğınıza...

kızlar bende iyiym ya ne güsel keseleri görüyonuz ben sabrediyorum ama zaman hiç geçmiyo.bebeginin kesesini görenlere kalbini duyanlara hayırlı olsun darısı basımıza

kızlar bende iyiym ya ne güsel keseleri görüyonuz ben sabrediyorum ama zaman hiç geçmiyo.bebeginin kesesini görenlere kalbini duyanlara hayırlı olsun darısı basımıza

Sağol canım inşallah kalp atışlarınıda duyarız

cnm reglıme 5 gun varken yaptım çok silik çıktı dun tekrar 5 taneye yakın farklı testlerle yaptım pozıtıfı gördum.ayrıca benım batmalarım kraplarım çok ogluyor bıde gögus ucuma yanma seklınde sızı gırıp gecıyor hemen

aminnnn canımm bende keseyi gördüm bide kalp atışını duyabilsem yaaa

günaydınnnnn nasısın güzel anneee
şükür canım iyimmm
sanada günaydın nihallllllllllllllll

iyiyim canım dün doktordan bebeğimin kesesini gördüm çok mutlu oldum
inşallah kalp atışınıda duyarsın canımmmmm...

Bugün 5+6 olduk artık :) akşam ilk kez başım döndü süüüüpppeeerr bişiy ilk kez yaşıyorumda daha önce kalbi duran bebeğimde hiç belirtim yoktu bunda olunca EVDE BAYRAM HAVASI yaşıyoruz bugünde yürürken falan başım döniiiiiii:) çok mutlu oluyorum başım döndükçe iştahım kesik biraz hepsi ii haberler heleeee lloooooyyy loooooyyy llloooooyyy64:

canıımm ne güzelll darısı kalp atışlarını duymaya olsun......

ALLAH tamamına erdirsin cnm dikkat et kendine ve bebişe

kızlar bi de mide bulanması dediğiniz hani böle midenin kalkması gibi bişey dimi kusma olmuyo bende ama midem arada kalkıyo iniyo:) nası anlattım ama hehehehe eğer öle bişeyse o bileeeemm vaaarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…