A.selam canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım ???
günaydınn güzel annelerr...
biz iyiyz bebeğimle sabah evimizin banyosunu batırdık babamıza bırakıp işe geldik o temizlemiş sağolsun şimdi kendime gelmeye başladım offf şu bulantılar bir geçse ne iyi olacak
Günaydınn Güzel annelerr...
iyiyim canım dün doktordan bebeğimin kesesini gördüm çok mutlu oldum
kızlar bende iyiym ya ne güsel keseleri görüyonuz ben sabrediyorum ama zaman hiç geçmiyo.bebeginin kesesini görenlere kalbini duyanlara hayırlı olsundarısı basımıza
Evet ya çok sevindim inşallah kalp atışınıda duyarız inşallahhh usg resmini koyarmısın bende göreyim bebişinin evini
oğlumu okula götüreyim öğleden sonra koyarım canım..seninkini gördüm maşallah
canım tebrik ederim analı babalı büyüsün inş sağlıklı sıhhatli :)
bişey sormak istiyorum sana.gebeliğini ne zaman ve nasıl öğrendin canım ??? satın benimkine yakıında ondan bir danışayım dedim?birde yumurtalık bölgende ara ara acı gerilme ,rahim bölgedede yhafif yanma gibi bişeyler oluyor mu?:18:
aminnnn canımm bende keseyi gördüm bide kalp atışını duyabilsem yaaakızlar bende iyiym ya ne güsel keseleri görüyonuz ben sabrediyorum ama zaman hiç geçmiyo.bebeginin kesesini görenlere kalbini duyanlara hayırlı olsundarısı basımıza
şükür canım iyimmmgünaydınnnnn nasısın güzel anneee
sanada günaydın nihallllllllllllllll
iyiyim canım dün doktordan bebeğimin kesesini gördüm çok mutlu oldum
Bugün 5+6 olduk artık :) akşam ilk kez başım döndü süüüüpppeeerr bişiy ilk kez yaşıyorumda daha önce kalbi duran bebeğimde hiç belirtim yoktu bunda olunca EVDE BAYRAM HAVASI yaşıyoruz bugünde yürürken falan başım döniiiiiii:) çok mutlu oluyorum başım döndükçe iştahım kesik biraz hepsi ii haberler heleeee lloooooyyy loooooyyy llloooooyyy64:
Bugün 5+6 olduk artık :) akşam ilk kez başım döndü süüüüpppeeerr bişiy ilk kez yaşıyorumda daha önce kalbi duran bebeğimde hiç belirtim yoktu bunda olunca EVDE BAYRAM HAVASI yaşıyoruz bugünde yürürken falan başım döniiiiiii:) çok mutlu oluyorum başım döndükçe iştahım kesik biraz hepsi ii haberler heleeee lloooooyyy loooooyyy llloooooyyy64:
canıımm ne güzelll darısı kalp atışlarını duymaya olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?