Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

haberlerini bekliyorummmm:))) yazını pek anlayamadımm ama

şimdi idrar testi yapsam mı acaba?asabah kahvaltı yaptım bitki çayıda içtim gerçi.bat ım 19 nisandı

canım benim hakkında hayırlısı olur umarım ama şu bitki çayları sonra bir otdan bahsetmişsin gebeliğine zarar verebilir artı adet dönemini geciktirebilir bence biran önce git kan ver bitsiin bu işkence çünkü yaptırmadıkça gerileceksin...

aralık ayının en güzel anneleri... inşallah her şey yolundadır....hepimiz için güzel bir hamilelik dönemi diliyorum....
burada hep birlikte güzel anlar paylaşacağımıza yürekten inanıyorum...

hepinizi öpüyorum....

çok şükür hayatımm herşey yolunda.... inş güzel günler geçiririz ve birlikte bütün yaşayacağımız güzellikleri paylaşacağız....
Selam güzel Aralık anneleri biz geldiiiiiiiiiiikkkk
aman amannn hoşgelmişsiniz... nasılsınız bakalımmm

cnm nasılsın varmı şikayetler benim çok bulantım var yemek yiyemiyorum
yemek yemekte sorunum yok ama mide bulantısı bende de var psikolojik diye düşünüyorum.. yoksa bulantı için erken... dr öyle dedi
kızlar bi de mide bulanması dediğiniz hani böle midenin kalkması gibi bişey dimi kusma olmuyo bende ama midem arada kalkıyo iniyo:) nası anlattım ama hehehehe eğer öle bişeyse o bileeeemm vaaarr :)
çok güzel anlatmışsın tatlımmm...

Bugün benimde midem çok kötü olmuyor derken istifar edicek kadar değil ama çok aklıma gelen hertürlü sey midemin kalmasına sebep oluyyor

teşekkür ederim canım uyarın için.bitkiçayı dediğim kahvaltıda içtiğim yeşilçay ve melisa az demli:) bir zararı yoktur umarım.

hayıt otunuda sitede ve nette araştırdım.adete ve hamileliğe zararı olmayan düzene sokanbir otmuş.

aynen bende oyle. mıdem havada cıkarmıyorumda ama hep ıy ıy dıe gezıyorum

ya inşallah canım ama sen yinede uzak dur derim.yeşilçayı önermiyorlar gebelikte ....

Kızlar belirtilerden bahsediyosunuz sanırım ya bu konu beni bazen çok korkutuyor biliyor musunuz :26: hiç bi belirtim yok benim ne midem bulanıyo, ne başım dönüyo, ne sık tuvalete çıkma ihtiyacı hiçbiri yok, henüz 5+5 olduk, biliyorum daha erken diceksiniz ama daha önce kayıplarımın olması da bunda çok etkili sanırım, 5+2'de kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışını da duymadan içim rahat etmicek bi de her ne kadar normal deseler de kasıklarımdaki ağrılar beni çok korkutuyo

kontrolden geliyom kızlar,kalp atışını duyduk bebişimizin,sağ kasığımda 2 gündür ağrı var dedim,progestan yazdı,yüksek bi düşük riskin yok ama yine de kullan dedi,bir eğitim var bodrum da,seyahate çıkmam sakıncalı mı dedim,istersen rapor yazayım dedi,yanlış anlamış,az kasın bana 1 aylık heyet raporu yazıyodu,ben şimdi kullanırsam onu,doğumdan sonra ne kulanacam,sözleşmeliyim dedim,geri iptal ettirdik,şimdi müdüre diyecem,düşük riskim varmış,yola çıkamam diye

canım ben de sağ kasığım ağrıyo 2 gündür normal mi dedim,normal değil dedi,progestan yazdı,kanama olmadan yüksek bi riskimiz yok ama olsun yine de şimdiden kullanmakta fayda var,ben hemen içtim 1 tane,bize normalde 25 inde gelin dedi kalp atışı için,ama benim içim rahat etmedi,şimdiye duyulur dedim,bebişim iyi mi diye düşündüm,rüyamda bir kadın karnıma şiş saplamıştı çünkü,korktum onun için,bi de kesenin teki eriyip kaybolunca diğer bebişime de bişey olcak diye korktum,çok şükür iyi yavrum

[
gözün aydın canımm allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah... darısı benim başıma inş yarın bende duyarım pıtpıtları

çok çok çok sevindim senin için......kaç haftalıktı????birde nasıl bir ağrıki ???bu ağrıların normal olduğunu söylüyorlardı neden düşük tehditi var dediki(((

canım ya sende benim gibisin daha doğrusu hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz. ben bu gün 5+0 ım. bazen kasıklarım ağrıyor çok korkoyurum bir şey olacak diye dün akşam çok kötü göğsümde ağrıdı insan üzülüyor kötü kötü şeyler geliyor aklına. Yarın dr. gidicem geçen hafta gitmiştim ilk keseyi görememişlerdi. Şimdi bende merakla keseyi görüp ilerleyen haftalarda kalp sesini duymak istiyorum...
Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın bize sağlıklı bebişler doğurmamızı nasip etsin...İsteyenede hayırlısıyla versin. amiinnnn

ahhh canım o korku bendede var işte.. kalp atışlarını bir udysak inan kimse bilmiyor daha hamile olduğumu 6+6 günlüğüm bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…