Selam güzel Aralık anneleribiz geldiiiiiiiiiiikkkk
teşekkür ederim canım iyiyim,doktor 10 gün sonra gel dedi ama dayanamadım,bugüne randevu aldım,hissediyom bebişimin kalbinin attığnı,7+3 olduk,6+4 te duyamadık,2z tekiydi,kardeşi gelişedi erdi,onun için biraz küçük ablası ama bugün duyacağıma inanıyom:79::79:
5+3 günlük hamileyim ilk mide bulantısını yaşadım :18:
şimdi idrar testi yapsam mı acaba?asabah kahvaltı yaptım bitki çayıda içtim gerçi.bat ım 19 nisandı
çok şükür hayatımm herşey yolunda.... inş güzel günler geçiririz ve birlikte bütün yaşayacağımız güzellikleri paylaşacağız....aralık ayının en güzel anneleri... inşallah her şey yolundadır....hepimiz için güzel bir hamilelik dönemi diliyorum....
burada hep birlikte güzel anlar paylaşacağımıza yürekten inanıyorum...
hepinizi öpüyorum....
aman amannn hoşgelmişsiniz... nasılsınız bakalımmmSelam güzel Aralık anneleribiz geldiiiiiiiiiiikkkk
yemek yemekte sorunum yok ama mide bulantısı bende de var psikolojik diye düşünüyorum.. yoksa bulantı için erken... dr öyle dedicnm nasılsın varmı şikayetler benim çok bulantım var yemek yiyemiyorum
çok güzel anlatmışsın tatlımmm...kızlar bi de mide bulanması dediğiniz hani böle midenin kalkması gibi bişey dimi kusma olmuyo bende ama midem arada kalkıyo iniyo:) nası anlattım ama hehehehe eğer öle bişeyse o bileeeemm vaaarr :)
canım benim hakkında hayırlısı olur umarım ama şu bitki çayları sonra bir otdan bahsetmişsin gebeliğine zarar verebilir artı adet dönemini geciktirebilir bence biran önce git kan ver bitsiin bu işkence çünkü yaptırmadıkça gerileceksin...
Bugün benimde midem çok kötü olmuyor derken istifar edicek kadar değil ama çok aklıma gelen hertürlü sey midemin kalmasına sebep oluyyor
teşekkür ederim canım uyarın için.bitkiçayı dediğim kahvaltıda içtiğim yeşilçay ve melisa az demli:) bir zararı yoktur umarım.
hayıt otunuda sitede ve nette araştırdım.adete ve hamileliğe zararı olmayan düzene sokanbir otmuş.
Kızlar belirtilerden bahsediyosunuz sanırımya bu konu beni bazen çok korkutuyor biliyor musunuz :26: hiç bi belirtim yok benim ne midem bulanıyo, ne başım dönüyo, ne sık tuvalete çıkma ihtiyacı hiçbiri yok, henüz 5+5 olduk, biliyorum daha erken diceksiniz ama daha önce kayıplarımın olması da bunda çok etkili sanırım, 5+2'de kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışını da duymadan içim rahat etmicek bi de her ne kadar normal deseler de kasıklarımdaki ağrılar beni çok korkutuyo
kontrolden geliyom kızlar,kalp atışını duyduk bebişimizin,sağ kasığımda 2 gündür ağrı var dedim,progestan yazdı,yüksek bi düşük riskin yok ama yine de kullan dedi,bir eğitim var bodrum da,seyahate çıkmam sakıncalı mı dedim,istersen rapor yazayım dedi,yanlış anlamış,az kasın bana 1 aylık heyet raporu yazıyodu,ben şimdi kullanırsam onu,doğumdan sonra ne kulanacam,sözleşmeliyim dedim,geri iptal ettirdik,şimdi müdüre diyecem,düşük riskim varmış,yola çıkamam diye
kontrolden geliyom kızlar,kalp atışını duyduk bebişimizin,sağ kasığımda 2 gündür ağrı var dedim,progestan yazdı,yüksek bi düşük riskin yok ama yine de kullan dedi,bir eğitim var bodrum da,seyahate çıkmam sakıncalı mı dedim,istersen rapor yazayım dedi,yanlış anlamış,az kasın bana 1 aylık heyet raporu yazıyodu,ben şimdi kullanırsam onu,doğumdan sonra ne kulanacam,sözleşmeliyim dedim,geri iptal ettirdik,şimdi müdüre diyecem,düşük riskim varmış,yola çıkamam diye
Kızlar belirtilerden bahsediyosunuz sanırımya bu konu beni bazen çok korkutuyor biliyor musunuz :26: hiç bi belirtim yok benim ne midem bulanıyo, ne başım dönüyo, ne sık tuvalete çıkma ihtiyacı hiçbiri yok, henüz 5+5 olduk, biliyorum daha erken diceksiniz ama daha önce kayıplarımın olması da bunda çok etkili sanırım, 5+2'de kesemizi gördük çok şükür ama kalp atışını da duymadan içim rahat etmicek bi de her ne kadar normal deseler de kasıklarımdaki ağrılar beni çok korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?