canım ya sende benim gibisin daha doğrusu hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz. ben bu gün 5+0 ım. bazen kasıklarım ağrıyor çok korkoyurum bir şey olacak diye dün akşam çok kötü göğsümde ağrıdı insan üzülüyor kötü kötü şeyler geliyor aklına. Yarın dr. gidicem geçen hafta gitmiştim ilk keseyi görememişlerdi. Şimdi bende merakla keseyi görüp ilerleyen haftalarda kalp sesini duymak istiyorum...
Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın bize sağlıklı bebişler doğurmamızı nasip etsin...İsteyenede hayırlısıyla versin. amiinnnn
çok çok çok sevindim senin için......kaç haftalıktı????birde nasıl bir ağrıki ???bu ağrıların normal olduğunu söylüyorlardı neden düşük tehditi var dediki(((
normal mi diye sordum normal değil dedi,ilaç yazdı,çıktık eşime dedim düşük riski oduğu için yazmış dedm,ne riski kafandan uydurma dedi,bebek iyi,suyu iyi,kalbi de atıyo demedi mi dedi,tekrar girdik içeri sırf bizimki duysun diye sordum doktora neden progestan yazdınız diye,düşük riskin var dedi,ama korkma öyle yüksek bi risk değil kullan,kendini yorma geçer dedi
canım ben de sağ kasığım ağrıyo 2 gündür normal mi dedim,normal değil dedi,progestan yazdı,kanama olmadan yüksek bi riskimiz yok ama olsun yine de şimdiden kullanmakta fayda var,ben hemen içtim 1 tane,bize normalde 25 inde gelin dedi kalp atışı için,ama benim içim rahat etmedi,şimdiye duyulur dedim,bebişim iyi mi diye düşündüm,rüyamda bir kadın karnıma şiş saplamıştı çünkü,korktum onun için,bi de kesenin teki eriyip kaybolunca diğer bebişime de bişey olcak diye korktum,çok şükür iyi yavrum
Gözün aydın canımcım, ne mutlu sana kalbini duymuşsun için rahatlamıştır yine decanım ben de sağ kasığım ağrıyo 2 gündür normal mi dedim,normal değil dedi,progestan yazdı,kanama olmadan yüksek bi riskimiz yok ama olsun yine de şimdiden kullanmakta fayda var,ben hemen içtim 1 tane,bize normalde 25 inde gelin dedi kalp atışı için,ama benim içim rahat etmedi,şimdiye duyulur dedim,bebişim iyi mi diye düşündüm,rüyamda bir kadın karnıma şiş saplamıştı çünkü,korktum onun için,bi de kesenin teki eriyip kaybolunca diğer bebişime de bişey olcak diye korktum,çok şükür iyi yavrum
Amin canım yaa, bu korku çok kötü bişeycanım ya sende benim gibisin daha doğrusu hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz. ben bu gün 5+0 ım. bazen kasıklarım ağrıyor çok korkoyurum bir şey olacak diye dün akşam çok kötü göğsümde ağrıdı insan üzülüyor kötü kötü şeyler geliyor aklına. Yarın dr. gidicem geçen hafta gitmiştim ilk keseyi görememişlerdi. Şimdi bende merakla keseyi görüp ilerleyen haftalarda kalp sesini duymak istiyorum...
Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın bize sağlıklı bebişler doğurmamızı nasip etsin...İsteyenede hayırlısıyla versin. amiinnnn
Sen artık duyabilirsin bence kalbini, ama vajinal ultrasonla, karından baktırıyosan 7. haftanı bekliceksinahhh canım o korku bendede var işte.. kalp atışlarını bir udysak inan kimse bilmiyor daha hamile olduğumu 6+6 günlüğüm bugün..
Ya bana doktor Ekopirin verdi kan sulandırıcı bi hap, bi de crinone jel diye bi progestan, ikisini de kullanıyorum 3 gündür ama yine de kasık ağrılarım devam ediyonormal mi diye sordum normal değil dedi,ilaç yazdı,çıktık eşime dedim düşük riski oduğu için yazmış dedm,ne riski kafandan uydurma dedi,bebek iyi,suyu iyi,kalbi de atıyo demedi mi dedi,tekrar girdik içeri sırf bizimki duysun diye sordum doktora neden progestan yazdınız diye,düşük riskin var dedi,ama korkma öyle yüksek bi risk değil kullan,kendini yorma geçer dedi
düşük riski ne zaman geçiyor bilgisi olan var mı?
netten araştırdım biraz genelde 3. aya kadarmış ve 7. aydan sonrada erken doğum riski başlarmış ooo birde derlerki hamilelikte stres yapma bu stres bile yeter zaten ...
kesinlikle bu 9 ayı nasıl geçireceğiz gerçekten bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun...
bende bende bende offff ya çok kötü biran önce geçse değilmi? 6+0 günlüğüm
hayrett yaa inşallah atlatacaksın canım allahın izni ile hiç sıkma canını....yerinde olsam 1 hafta rapor alırdımmm:)))
rapor alınca doğumdan sonra kullanamam,öyle yüksek bi risk yok dedi,evde bi iş yapmıyom zaten,yemekten sonra yatıyom,fazla cinsel ilişkinin zararlı olcağını söylüyodu annem inanmıyodum,acaba alakası var mı,her gün ilişkiye girdim,kaşıntılı akıntı için de ilaç yazmayınca,o yolla atarım vücudumdan rahatlarım dedim,var mı öyle bişey kızlar,sağ kasığım çok ağrıyo şu an,ilişkiye ara mı vermeliyim,eşim hep bunlar palavra ne alakası var diyo du ama öyle bişey varsa,yapmam tabi
şimdi kendimi suçluyom, hergün ilişkiye gire gire bebişe zarar mı verdik diye,ama sarsmadan yapmıştık,bilmiyom ki,Allah ım sen yavrumu bana bağışla
cnm bence çok aşırıya kaçmayın derim ben doktor bize yasakladı şu an 2 hafta. plesantası aşağıdaymış onun için ve de kanaman da olabilir dedi.ayrıca benimde sağ kasığım çok ağrıyor akıntımda var ama bana ilaç verdi bende yorumları okudum kullanmıyorum korktum napsan bilmiyorum doktor da zararlı olsa niye versin dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?