Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

amin inşallahhhh rabbim korkularımızla sınamasın bizleriii inş...

tebrik ederim tekrar canım :) analı babalı büyüsün sağlıklı sıhhatli kucağa gelsin inş...

ay bende çıkacaktım bu topikten ama çıkamadım bir türlü :)

rabbim korkuyla imtihan etmesin huzur versin inş. hamiş annelere...

çok çok çok sevindim senin için......kaç haftalıktı????birde nasıl bir ağrıki ???bu ağrıların normal olduğunu söylüyorlardı neden düşük tehditi var dediki(((

normal mi diye sordum normal değil dedi,ilaç yazdı,çıktık eşime dedim düşük riski oduğu için yazmış dedm,ne riski kafandan uydurma dedi,bebek iyi,suyu iyi,kalbi de atıyo demedi mi dedi,tekrar girdik içeri sırf bizimki duysun diye sordum doktora neden progestan yazdınız diye,düşük riskin var dedi,ama korkma öyle yüksek bi risk değil kullan,kendini yorma geçer dedi

hayrett yaa inşallah atlatacaksın canım allahın izni ile hiç sıkma canını....yerinde olsam 1 hafta rapor alırdımmm:)))

Amannn ALLAH korusun oh neyseki iyi bebişin ALLAH bi avazda doğurmanıda nasip etsin canım...bende pazartesi gitmiştim dra keseyi görmek için gördükte çok şükür hiçbir tehlike olmamasına rağmen yinede progestan verdi geçmişte düşüğün olduğu için biz işimizi sağlama alalım dedi.

Gözün aydın canımcım, ne mutlu sana kalbini duymuşsun için rahatlamıştır yine de

Amin canım yaa, bu korku çok kötü bişey

ahhh canım o korku bendede var işte.. kalp atışlarını bir udysak inan kimse bilmiyor daha hamile olduğumu 6+6 günlüğüm bugün..
Sen artık duyabilirsin bence kalbini, ama vajinal ultrasonla, karından baktırıyosan 7. haftanı bekliceksin

Ya bana doktor Ekopirin verdi kan sulandırıcı bi hap, bi de crinone jel diye bi progestan, ikisini de kullanıyorum 3 gündür ama yine de kasık ağrılarım devam ediyo geçsin artık yaa offffffff :84:

Son düzenleme:
düşük riski ne zaman geçiyor bilgisi olan var mı?

düşük riski ne zaman geçiyor bilgisi olan var mı?

3 aydan sonra diye duymustum ilk 3 ay çok önemliymis bebeğin tutunması için gerçi olduktan sonra 3 aydan sonra da olur bana kalsa ama yinde dikkatli olmakta fayda var valla ben çöp bile kaldırmıyorum tedbiri al takdiri allah a bırak demisler nede olsa :)

netten araştırdım biraz genelde 3. aya kadarmış ve 7. aydan sonrada erken doğum riski başlarmış ooo birde derlerki hamilelikte stres yapma bu stres bile yeter zaten ...

netten araştırdım biraz genelde 3. aya kadarmış ve 7. aydan sonrada erken doğum riski başlarmış ooo birde derlerki hamilelikte stres yapma bu stres bile yeter zaten ...

kesinlikle bu 9 ayı nasıl geçireceğiz gerçekten bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun...

hayrett yaa inşallah atlatacaksın canım allahın izni ile hiç sıkma canını....yerinde olsam 1 hafta rapor alırdımmm:)))

rapor alınca doğumdan sonra kullanamam,öyle yüksek bi risk yok dedi,evde bi iş yapmıyom zaten,yemekten sonra yatıyom,fazla cinsel ilişkinin zararlı olcağını söylüyodu annem inanmıyodum,acaba alakası var mı,her gün ilişkiye girdim,kaşıntılı akıntı için de ilaç yazmayınca,o yolla atarım vücudumdan rahatlarım dedim,var mı öyle bişey kızlar,sağ kasığım çok ağrıyo şu an,ilişkiye ara mı vermeliyim,eşim hep bunlar palavra ne alakası var diyo du ama öyle bişey varsa,yapmam tabi

şimdi kendimi suçluyom, hergün ilişkiye gire gire bebişe zarar mı verdik diye,ama sarsmadan yapmıştık,bilmiyom ki,Allah ım sen yavrumu bana bağışla

cnm bence çok aşırıya kaçmayın derim ben doktor bize yasakladı şu an 2 hafta. plesantası aşağıdaymış onun için ve de kanaman da olabilir dedi.ayrıca benimde sağ kasığım çok ağrıyor akıntımda var ama bana ilaç verdi bende yorumları okudum kullanmıyorum korktum napsan bilmiyorum doktor da zararlı olsa niye versin dimi ?

kullan mutlaka canım,bi zararı yok ilacın,Alah yavrularımızı bize bağışlasın

Merhaba ,

Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim...şuan 5+6 yım...
Bu başlığı görünce çok sevindim umarım hepimizin hamileliği sonuna kadar sağlıkla gider ve bebişleri kucaklarız.
Arkadaşlar yalnız benim psikolojim biraz garip..herşey çok üstüste geliyor gibi..doktorum keseyi gördü, haftaya Cuma için gene çağırdı. Bende bacaklarda varis var ve dopler istiyor, en son doplerimi ağustosta yaptırdım ama gene de istiyor. Pıhtı olabilirmiş falan filan. Coraspin verdi şimdi onu kullanıyorum folic asitle beraber, sizler de coraspin kullanıyor musunuz?
Birde toxoplasmam negatif, benim pisi var onda pozitif çıktı maalesef..kedinin gitmesi gerekiyor ve o benim ilk cocugum gibi böyle bir asabım bozuk garip duygular içerisindeyim..veteriner çok dikkat edersen kediden bulaşma riskinin az yıkanmış sebze meyvadan daha az oldugunu soyledi ama..doktora daha sormadım ama kadın kesin göndereceksin diyecek biliyorum

Kediyle beraber hamilelik geçiren var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…