hoşgeldin canım gözün aydın..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...Merhaba ,
Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim...şuan 5+6 yım...
Bu başlığı görünce çok sevindim umarım hepimizin hamileliği sonuna kadar sağlıkla gider ve bebişleri kucaklarız.
Arkadaşlar yalnız benim psikolojim biraz garip..herşey çok üstüste geliyor gibi..doktorum keseyi gördü, haftaya Cuma için gene çağırdı. Bende bacaklarda varis var ve dopler istiyor, en son doplerimi ağustosta yaptırdım ama gene de istiyor. Pıhtı olabilirmiş falan filan. Coraspin verdi şimdi onu kullanıyorum folic asitle beraber, sizler de coraspin kullanıyor musunuz?
Birde toxoplasmam negatif, benim pisi var onda pozitif çıktı maalesef..kedinin gitmesi gerekiyor ve o benim ilk cocugum gibi böyle bir asabım bozuk garip duygular içerisindeyim..veteriner çok dikkat edersen kediden bulaşma riskinin az yıkanmış sebze meyvadan daha az oldugunu soyledi ama..doktora daha sormadım ama kadın kesin göndereceksin diyecek biliyorum
Kediyle beraber hamilelik geçiren var mı??
şimdi kendimi suçluyom, hergün ilişkiye gire gire bebişe zarar mı verdik diye,ama sarsmadan yapmıştık,bilmiyom ki,Allah ım sen yavrumu bana bağışla
5 haftasında dr. giden güzel anneler ultrasonunuzu üsttenmi yaptılar yarın bende gidicem acaba nasıl bakar diğer türlü bakmalarını pek istemiyorum ne kadar zararsız deselerde .
canım sen ilişkiye devam ediyrmsusun??? ben korkudan bişey yapmıyorum..
ilkinde devam etmiştim.. gelişmediği için düştü ama ben ona yordum..şimdide korkuyorum
Caım benim doktorum 10. haftaya kadar ne dersem diyeyim alttan bakıyoöyle daha net göründüğü için öyle tercih ediyo, ve kesinlikle de düşüğe sebep olmadığını söylüyo, ben internette de çok araştırdım bu konuyu doktorların sitelerini takip ettim hepsi aynı şeyi söylüyo, vajinal ultrason kesinlikle düşüğe neden olmaz biz 5+2 iken vajinal ultrasonla gayet net bi şekilde gördük kesemizi
5 haftasında dr. giden güzel anneler ultrasonunuzu üsttenmi yaptılar yarın bende gidicem acaba nasıl bakar diğer türlü bakmalarını pek istemiyorum ne kadar zararsız deselerde .
canım uzman bi doktora söylemiştik,ne alakası var bunlar koca karı uydurması demiş,bizim ki de bişey olmaz dedi,şimdi 7+3 oldum,doktor 25 inde gelin demişti kalp atşı için ama içim rahat etmedi,rüyamda bi kadın karnıma şiş soktu,çok acıdı,2 gündür de kasığım ağrıyınca doktora gittik,kalp atışını duyduk,suyu iyi,herşeyi iyi dedi,kasığım ağrıyo deyince yazdı progestanı,bu günden sonra yaklaştırmam zaten,hele 2 hafta geçsin,ilacımı düzenli kullanayım
Deryam biraz alakasız ama bu lilypie imzayı ekleyebilmek için belirli bir statü mü gerekiyor? imzam hazır ama profilde imza ekle kısmım olmadığından ekleyemiyorum
Alttan ve kesinlikle sorun yok..daha net ve kesin goruntu veriyor küçük olduğundan
Deryam biraz alakasız ama bu lilypie imzayı ekleyebilmek için belirli bir statü mü gerekiyor? imzam hazır ama profilde imza ekle kısmım olmadığından ekleyemiyorum
Canım kontrol panelinde profil düzenle bölümüne giriyosun, orda biraz aşağılarda çizelge diye bi bölüm var, tickerının bbc kodunu oraya yapıştıracaksın
şimdi kendimi suçluyom, hergün ilişkiye gire gire bebişe zarar mı verdik diye,ama sarsmadan yapmıştık,bilmiyom ki,Allah ım sen yavrumu bana bağışla
bak canım o kodu direkt yapıştırmayacan aralrda bazılarını silecen,ben de çok uğraşmıştım,sonra anladım http://lbdf.lilypie.com/L0r3p3.png sadece bu kadar uzunlukta olcak,kodun son kısmı,png den sonrasını sil,sonuncu http den öncesini de sil anladın mı
Evet ben o kısmı söylemeyi unutmuşum, sadecearasını kopyalicaksın
hoşgeldin canım gözün aydın..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...
8 haftalık düşük yapmıştım o yüzden dr banada coraspin verdi bende içiyorum..
ve bende negatif çıktı kedicik ve köpeciklerden ve küçük çocukalrdan uzak duramam gerek kızamıkçık geçirmemişim
sen bence kediciğini bir an önce gönder Allah korusun bebişine başka bişeyden bile bişey olsa ondan bilirsin.... bir süre ayrı kal...
canım sen ilişkiye devam ediyrmsusun??? ben korkudan bişey yapmıyorum..
ilkinde devam etmiştim.. gelişmediği için düştü ama ben ona yordum..şimdide korkuyorum
slm ikimizinde hamileliği aynı gidiyo.sende iştahsızlık varmı.benim bayağı arttı sürekli açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?