selam kızlar bende bugün öğrendim hamileliğimi
kendimi çok garip hissediyorum
doktora yarın gideceğim.bişey sorcam size çok ayakta kalmak risklimi ben dersanede öğretmenlik yapıyorum ve uzun zaman ayakta kalıyorum .eğer sakıncalı ise bugün konuşayım patronla diyorum
doktora yarın gideceğim.bişey sorcam size çok ayakta kalmak risklimi ben dersanede öğretmenlik yapıyorum ve uzun zaman ayakta kalıyorum .eğer sakıncalı ise bugün konuşayım patronla diyorum
daha doktora gitmediğim için bilemiyorum şimdi çok kasıklarım ağrıyo mesela umarım bu ağrı devam etmez ve bende çalışabilirimHayatım ben de öğretmenim ve bütün gün ben de okulda ayaktayım, hatta ara ara sancılarımın oluşunu da buna bağlıyorum biraz da, ama sen bilirsin tabi, yarın netleşir zaten durumun, düşük riskin yoksa devam edersin, varsa izin alır dinlenirsinhayırlı olsun bu arada
düşük riskin yoksa sorun olmaz ama yinede dikkat ett....
iyi akşamlar kızlar çıkıyom ben
selam kızlar nasılsınzzz ????Bi doktor bulayım dedim bugün gittim özele doktor ultrasonda baktı yine göremedik bişey bol su iç gel dedi su içtim tekrar gittim bişey görüyorum ama kese diye söz veremem dedi haftaya tekrar gel dedi üzüldüm açıkcası hala neden gözükmüyor diye hiç kan testide yapmadı 6 gün önce değerim 465.89 du bugne kadar katlanıp artmıs olması gerek 1000 in üzerinde oldugunda görülmesi lzımdı npayım sizce yaa hiç ilgilenmedi bile dogru dürüst haftayada göremezsek sorun war dedi alltan bakalım dedi istemedim ben son adet tarihim 10 mart anlam veremedim artık gözükmezse hiç mecbur alttan baktırıcam canım sıkıldı bu duruma boş gebelik kabusuylaaaa beklicem offfffffffff
Kesinlikle beklemeden bir kan testi daha yaptır, o doktor biraz baştan savma yapmış işini, daha iyi bi doktor araştır ve ona git bence, karından ultrason konusunda da ısrar etme, baktır alttan gitsin, şu yaşadığın korkuya değer mi yani aşk olsun
Evet ben o kısmı söylemeyi unutmuşum, sadecearasını kopyalicaksın
bence kedinin zararı olmaz şöyle dışkısına yaklaşmayacaksın yani kum kabını başkası döksün sen ellem ve hep pişmiş mama yedir başkada zararı olmaz.bu arada benim arkadaşımın evinde 3 tane var ve ablasıda kendiside doğum yaptılar hiçbir sıkıntı yok....inşşallah bişey çıkmaz ama lütfn o kediyi kimseye verme yada çok güvendiğin birine ver sakın skağa yada veterinere atma oldumu yoksa onun günahınıda çekersin...
bizimde var annemde kalıyor arada bende de kalırdı doktoruma sordum çok düşük ihtimal dedi çok etkilemez dedi...
yok asla sokaga atamam zaten, pansiyona falan da vermem. En kotu 3-4 ay esimin is yerinde duracak..yani 2 senedir bu kediyle yasiyorum, hatta koynumda yatiyor ama bulasmamis istee toxoplasma bana...ama kedimde var : ( zaten nereye gitse aklim piside de kalacak....en iyi yer sirket olacak gibi bakalim
selam kızlar nasılsınzzz ????bi doktor bulayım dedim bugün gittim özele doktor ultrasonda baktı yine göremedik bişey bol su iç gel dedi su içtim tekrar gittim bişey görüyorum ama kese diye söz veremem dedi haftaya tekrar gel dedi üzüldüm açıkcası hala neden gözükmüyor diye hiç kan testide yapmadı 6 gün önce değerim 465.89 du bugne kadar katlanıp artmıs olması gerek 1000 in üzerinde oldugunda görülmesi lzımdı npayım sizce yaa hiç ilgilenmedi bile dogru dürüst haftayada göremezsek sorun war dedi alltan bakalım dedi istemedim ben son adet tarihim 10 mart anlam veremedim artık gözükmezse hiç mecbur alttan baktırıcam canım sıkıldı bu duruma boş gebelik kabusuylaaaa beklicem offfffffffff
Merrhaba arkadaşlar herkese iyi geceler,
bende bilgilerimi vereyim 16 mart Sat.ım, ikinci bebeğim olacak inşalhh, kısmetse 21 aralıkta beklenen doğum tarihimiz, başka bişey varmıydı unuttuğum
Hamilelerimizin adı sat yaş kaçıncı bdt
Deryam16051028 şubat:79: 25 1. 5 Aralık
Yasemin_ilker4 mart:79: 26 1. 9 aralık
seldayavuzgüray10 mart:79: 31 1. 15 aralık
tansell25 şubat:79: 26 1. 2 aralık
KotuKediSero12 mart:79: 27 17 aralık
yuppe10 mart:79: 1. 15 aralık
Tulay Uzun11mart:79: 28 1. 16aralık
kardelen998 mart:79: 33 1. 13 aralık
blue14mart:79: 34 20 aralık
desire2025mart:79: 25 28 aralık
secil_dnz25 şubat:79: 2. 2 aralık
arwen13 mart:79: 18 aralık
asktutkunu24 mart:79: 25 2. 30 aralık
mavisis3 mart:79: 30 8 aralık
remainder8 mart:79: 28 13 aralık
ilksen033 mart:79: 29 8 aralık
prences27 şubat:79: 23 1. 4 aralık
ozlemim16 mart:79:2. 21 aralık
gnc24
yasmin _8412 mart:79: 3.:emir_bebek 17 aralık
emsalsiz17 mart:79: 28 1. 22 aralık
pisipisi
blacktea8 mart:79:1. 13 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?