Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

Günaydın herkese bugün kendimi daha iyi hissediyorum ne kasık ağrısı ne bel ağrısı sadece sürekli uyuyorum sizce normalmi acaba bir ağrı olmayınca da insan ters biseyler oluyor zannediyor ne kadar pipirikli oluyor insan hamilelikte yaaaa

kızlar günaydın dr geliyorum pitirciğimin kalp atışlarını duydum rabbim şükürler olsun sana. Bugün 7 haftalığım ama 6 hafta görünüyor. Olsun 4cm olmuş bitanem. O kalp sesi o atış ne muhteşem bi duygu. Yine ağladım ama bu sefer mutluluktan

Tebrikler darısı başımızaaa
ya bende bir tuhaflık var heralde...çok çok istemiş olsamda vücudumda olan değişikliklere ve sağlığıma o kadar konsantre oldum ki böyle ağlamak falan içimden gelmiyor..:44: ruhsuz muyum acaba yaa

MUTLUYUZ

İşyerine dün dr geldi röntgen çekilmediğimden hamile olabilirim demek zorunda kaldım bi iş arkadaşıma:18::18::18: bu arada bilginiz olsun çekilmemek daha iyimiş bebiş varken...Sölemicektim 3 aya kadar ama yayılımaz inş tembihte ettim az önce işyerinin dr u aradı hamile olduğumu söledi(hamile olabilirim demiştim çünkü net değildi ya )Henüz kendi doktoruma gitmedik yarın ilk randevumuz...
Yarın hayırlısıyla hem keseyi görsek hemde kalp atışını duysak süper olur ama 6+1 olcak yarın sanırım daha erken ikisi için... olsun haftaya yine gideriz olmadı, neticesi ii olsunda biz böööllleee gideeer geliriz:)))))

tebrik ederim ii haber :))) 1 haftalık farkta olabiliyomuş demek ben 6 haftalık hesaplıyorum kendimi ama demek 5 te olabilir anlaşılan ama 1 haftadan fazlada fark olmaz dimiiii????

Günaydın kızlar bugün itibariyle 6+1 günlüğüz kalp atışlarını duydum çok şükür muhteşem bir duygu eşim nerdeyse bayılıyordu heyecandan ama çoooook güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah

günaydın canlarıımmm

dr. geliyorum üstten ultrasonla baktı daha küçük olduğu için pek görünmüyor dedi istersen alttan bakayım dedi bende gerek duymadım 10 gün sonra gel kalp sesinide duyabiliriz belki dedi çünkü daha 5 haftalık kasık ağrılarını sordum normal dedi içim rahatladı ama göbek ağrım oluyordu onun olmaması lazım diyince biraz kafam ona takıldı inş. bir sorun olmaz.:26:

kimi norma diyo kasık ağrısı için,kimi de her ihtimae karşı ilaç yazıyo,benim doktorum yazdı,progestan

Bende yarın gitcem yarın benimde netten yaptığım hesaba göre 6+1 olcak

inş bizde duyarız kalp atışlarını senin adına da çok sevindim darısı başımıza

Bende yarın gitcem yarın benimde netten yaptığım hesaba göre 6+1 olcak

inş bizde duyarız kalp atışlarını senin adına da çok sevindim darısı başımıza

canım erken biraz,bence biraz daha bekle tam 7. haftana gir öyle git,biz doktorun dediği tarihten 4 gün önce gittik,dayanamadık,7+3 tü yavrum,daha önce kardeşi vardı,onun için biraz gerideydi,ama toparladı çok şükür

ama ne desem boş ana yüreği o anı kaçırmak istemiyo:79::79:

ama ne desem boş ana yüreği o anı kaçırmak istemiyo:79::79:

evet yaaa bi ihtimal görürüz diye gitcez şimdi eşim işini falan ayarladı randevu falan aldık geçen haftadan beri bekliyos gidiyiiiimm yaaaa

ben 3 ay önceki bebeğimin kalp atışını 6+2 de duymuştum mesela ama alttan duyulmuştu kesede alttan görünmüştü ama, yine alttan bakalım derse baktırmıcam bekliyelim o zaman dicem

inş bu defa sorunsuz atlatırız bu süreci neticede deeeeee minicik bişey gelir evimize sağlıkla inşallah

merhaba kızlar bende aralıkta doğum yapıcam 6 haftalık hamileyim 7 aralıkta doğum olucak büyük ihtimalle Hepimiz sağlıklı sıhattlı kucağımıza alırız inşallah

mrb kızlar bende 6+6 günlük hamileyim fakat kan tahlilim normaldi doktor 4gün önce karnımdan baktı kese net görünmemiş dış gebelik falanda olabilir dedi çok tedirginim 10 gün sonra gitcem sizce dış gebelik 7 haftaya kadar belirti verirmiydi

merhaba kızlar bende aralıkta doğum yapıcam 6 haftalık hamileyim 7 aralıkta doğum olucak büyük ihtimalle Hepimiz sağlıklı sıhattlı kucağımıza alırız inşallah

canım ben de 5 haftalık hamileyim..inşallah görürüz aralık ayını ..çok heycanlıyım ve korkuyorum..inşallah hepimiz için herşey güzel gider..

sağol canım darısı başına olsun inşallahhh... ilkinde çok gidip geldim dr o pıt pıtları duyabilmek için her seferinde duyamadıkk her seferinde ağladım... bu sefer duydum sevinçten ağladımm.. demekki ben ağlağımm DDDD

şiddetli karın ağrısı,kasık ağrısı vs. var mı

olabilir canım,ben de demiştim daha önce 1-2 haftalıkken gitti diye,hipotroit varmış bilmiyodum o zamanlar ondan olmuş dedim,bi de 5. haftada 2 kese varken 6. haftada biri erimiş deyince,bi de ara ara kasıkta ağrıyo deyince yazdı,peki canım,günde kaç tane kulanacağımı söylemedi,eczacı 200 mg verdi,gün de 2 dedi,çok fazla değil mi,bu sabah aldım,tansiyonum dibe vurdu başım döndü yıkılıyodum nerdeyse,tuzlu bişeyler yedim de kendime geldim,kanaması olanlar bile 100 mg dan 2 tane alıyo,benim 2-3 gündür kasık ağrım var diye,bel ağrım bie yok,200 mg dan 2 tane almam abartı değil mi ya,ben diyom yatarken 1 tane alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…