kızlar günaydın dr geliyorum pitirciğimin kalp atışlarını duydum rabbim şükürler olsun sana. Bugün 7 haftalığım ama 6 hafta görünüyor. Olsun 4cm olmuş bitanem. O kalp sesi o atış ne muhteşem bi duygu. Yine ağladım ama bu sefer mutluluktan
kızlar günaydın dr geliyorum pitirciğimin kalp atışlarını duydum rabbim şükürler olsun sana. Bugün 7 haftalığım ama 6 hafta görünüyor. Olsun 4cm olmuş bitanem. O kalp sesi o atış ne muhteşem bi duygu. Yine ağladım ama bu sefer mutluluktan
günaydın canlarıımmm
dr. geliyorum üstten ultrasonla baktı daha küçük olduğu için pek görünmüyor dedi istersen alttan bakayım dedi bende gerek duymadım 10 gün sonra gel kalp sesinide duyabiliriz belki dedi çünkü daha 5 haftalık kasık ağrılarını sordum normal dedi içim rahatladı ama göbek ağrım oluyordu onun olmaması lazım diyince biraz kafam ona takıldı inş. bir sorun olmaz.:26:
Günaydın kızlar bugün itibariyle 6+1 günlüğüz kalp atışlarını duydum çok şükür muhteşem bir duygu eşim nerdeyse bayılıyordu heyecandan ama çoooook güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah
Bende yarın gitcem yarın benimde netten yaptığım hesaba göre 6+1 olcak
inş bizde duyarız kalp atışlarını senin adına da çok sevindim darısı başımıza
canım erken biraz,bence biraz daha bekle tam 7. haftana gir öyle git,biz doktorun dediği tarihten 4 gün önce gittik,dayanamadık,7+3 tü yavrum,daha önce kardeşi vardı,onun için biraz gerideydi,ama toparladı çok şükür
ama ne desem boş ana yüreği o anı kaçırmak istemiyo:79::79:
merhaba kızlar bende aralıkta doğum yapıcam 6 haftalık hamileyim 7 aralıkta doğum olucak büyük ihtimalle Hepimiz sağlıklı sıhattlı kucağımıza alırız inşallah
Tebrikler darısı başımızaaa
ya bende bir tuhaflık var heralde...çok çok istemiş olsamda vücudumda olan değişikliklere ve sağlığıma o kadar konsantre oldum ki böyle ağlamak falan içimden gelmiyor..:44: ruhsuz muyum acaba yaa
mrb kızlar bende 6+6 günlük hamileyim fakat kan tahlilim normaldi doktor 4gün önce karnımdan baktı kese net görünmemiş dış gebelik falanda olabilir dedi çok tedirginim 10 gün sonra gitcem sizce dış gebelik 7 haftaya kadar belirti verirmiydi
Amannn ALLAH korusun oh neyseki iyi bebişin ALLAH bi avazda doğurmanıda nasip etsin canım...bende pazartesi gitmiştim dra keseyi görmek için gördükte çok şükür hiçbir tehlike olmamasına rağmen yinede progestan verdi geçmişte düşüğün olduğu için biz işimizi sağlama alalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?