Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

canım ben de 5 haftalık hamileyim..inşallah görürüz aralık ayını ..çok heycanlıyım ve korkuyorum..inşallah hepimiz için herşey güzel gider..

İnaşşalh cnm bende senin gibiyim hep dua ediyorum o yüzden sende dua et bol bol... sorunsuz bir hamilliek dönemi ve doğum geçiririz inaşşalh hepimiz kızlar... Aminnnn :))

selam aralık anneleri benim son adet tarihim 10 mart hala bebişimin kesesini göremedik göbekten baktırdım tabi doktor haftaya gel göremezsek sorun war dedi artık haftaya gidip alttan baktırmayı düşünüyorum sizce göbekten görünmemesi normalmi sizler kaçınca haftada gördünüz bebişlerinizi ??? göbekten göremeyip alttan baktırınca gören warmı ???? aklıma geldikçe üzülmüo degilim

Son düzenleme:

arkadaşım alttan baktır doktorlar hatalı bir işlem olduğunu bilseler alttan bakarlarmı hiç korkmayın lütfen ya....

Yok canım banada aynı 200mg verdi hiçbir tehlike yok olmasına rağmen sabah akşam 1 içiyorum .baş dönmesi yan etkisi bende öyleyim bi küçük rakı devirmiş gibi dolanıyom olsun canım iç olacak tehlikelere karşı korunuyoz işte... usg resmini koysana canım albüme görelim ben koydum

doktoru aradım az önce, dedim fazla değil mi,kanaması olanlar bile.. dedim lafımı bitirmeden derya hanım lütfen itiraz etmeyin dediğimi yapın dedi,ikizimin teki gelişmedi eridi,kasığım ağrıyo deyince,dediğin gibi riske atmak istemedi demekki,öyle yüksek bi riskin yok yine de kullan dedi,aman sağolsun,hiç umursamayan doktorlar da var

kızlar slm hemen sıze bı sorum var fıkırlerınız ve bılgınız benım ıcın onemlı dun bana bı sms geldı hamılelıkle ılgılı uye oldugum yerden dıyorkı bu donemde epılasyondan kacının yazıyo hepımızın hamılelıgıde hemen hemen aynı hıcte bı bılgım yoktu bu konuyla ılgılı acaba sadece bıkını bolgesı ıcınmı boyle bısı dedı yoksa her bolge ıcınmı bılen varsa aydınlatsın arkadaslar butun gebışler aydınlanalım :26:

bikini bögesi için olsa gerek canım,eşim kızıyo bu dönemde ora ağda yapmama bırak ben alırım jiletle diyo,zararlıymış,rahimde çekilme oluyomuş

slm canım sana soyle soyleye bılırımkı ılk muanemde dr benımde kesemı gormedı karından 5+0 gıtmıstım dıs gebelık yada dusuk yapa bılırsın dedı eve gıt 3gn sonra yıne gel dedı tabı bende moral sıfırdı hep yattım yemek bıle yattıgım yerde yedım 5+3te gıttım yıne goremedı test yaptırdı ozaman 4045 cıktı. degerın bukadar ıyıyken neden gozukmezkı dedı hemen yat masaya alttan muane edıcez dedı hem agladım hem yattım sukur kesemı oyle gordu evet burda ıste dedı belkı gaz varsa karnında ondan gozukmuyodur dedı 15gun sonra yıne geldedı gıttım karından hem kesemı gordu hemde bebısımı buseferde kalp atısını duymadı 1hafta sonra yıne geldedı ıste beklıyorum pzt gıdıcem yıne.sanada tavsıyem ıcını ferah tut olurmu. gozukmuyo herkez bır dıyıl korkma merak ettıgın soruyu sanırım ben yasayarak cevaplamıs oldum hayırlı haberlerını beklıyorum

bikini bögesi için olsa gerek canım,eşim kızıyo bu dönemde ora ağda yapmama bırak ben alırım jiletle diyo,zararlıymış,rahimde çekilme oluyomuş

bılıyosun dr alttan muane eder dıe hep temız olsun ıstıyoruz bılmeden makınayla aldım bıkere ama sımdı dedıgın gıbı jılet kullanıcaz artık napalım hıcte alıskın degılım ama artk hersey bebıslerımız ıcın :26::26::26:

deryam bendede hipertroid var ama uzun zamandan beri zaten onunla ilgili ayrıca hap kullanıyordum dr. a ayrıca sormadım tiroidden dolayı düşük önleyici hap kullanmama gerek varmı diye gerçi dr. gebelikten önce yaptırdığım testlerde tiroidimin değerini biliyordu her hangi bir şey söylemedi şimdi telf. aradım ameliyattaymış dr. bak kafama takıldı şimdi sabak kasık ağrıları için normal demişti tiroid inş. bişeyleri tetiklemez...

canım bu bhcg nezamanken 3700dü??? nasıl kese net görünmezmiş anlayamadım ya vardır ya yoktur!!!!bence sen başka bir doktora gitt...değerin öylyken mutlaka kese görünür canım.

6 haftalıkken 3700 dü aslında karnımdan baktığı için net göremedi bende anlamadım

canım tsh değerlerini ayda bi kontrol ettir yeter,benim ayın 4ünde 3.65 ti,hamileliği yeni öğrenmiştik,1/4 alıyodum,doktor yarım yarım al dedi,öyle yapıyom,ayda 1 ölçtürecem,kadın doğumcu tsh ye bakmıyo,endokrinciye git diyo,ama kasık ağrın varsa progestan kullan,benim doktor riske atmak istemedi,yoksa bebişim çok iyiydi daha dün gördüm,küçük küçük kolları,bacakları,koca bi kafası,bi de kafasının yarıs kadar kalbi vardı,pıt pıt atıyodu,en son tsh değerin nasıldı ve ne kadar ilaç kullanıyon,az çok bilirsin ne kadar yükseleceğini değil mi,sakin ol canım:79::79:

inşallah bi problem yoktur.benimki 5 haftalıkken göründü karından usg ile. ama komşumunki 5 haftalık gitti yok sadece kese. 7-8 haftalık gitti yine kese ama kalp atışı falan yok dr alalım kürtajla gelişmmiş demiş.başka dra gitti ordada kese göründü 15 gün sonra gel demiş gitti 10 haftalık bebek görünmüş şimdi iyi neden görünmedi bilmiyoruz.olabiliyo beklemek lazım alttan baksa daha iyi anlaşılır tabi.

benimde haşimato troidim var.ben ilk bebeğimde her ay endokrinolojiye gittim kontrol altında oluyoruz.şimdi yine gidicem son aya kadar gidiliyo işte ...

kızlar merhaba bende geldim.. deryam beni biliyor.. inşş bende aralıkta kucağıma alacağım yavrumu.. 5+5 im şu anda.. keseyi henüz görmedik.. pzt gidiceğim tekrar dr.. inşş görürüm bu sefer.. çünkü 35 günde bir adet olduğum için dr um geç döllenmiş olabilirsin dedi..

inşş pazartesi görürüm...

bu arada siz hamişler.. bel ve kasık ağrınız varmı..

Hayırlı olsun ALLAH hayırlısıyla doğum yapmanıda göstersin inşallah.benimki tam 5 haftalık göründü kese herkesin başka.benim ozamana kadar vardı ama şimdilerde ağrı yok çok oturunca ayakta kalınca ağırır ama

bende kasık ağrısı var bel ağrısı çok nadir oluyo benimki daha 4 haftalık .doktor ilk gebelikte normal dedi aslında.ama ben daha asıl doktoruma gitmedim herkes erken diyor

kız miletin yarasına tuz bastın,bi kasık ağrısıdır hepimiz gidiyoz,fazla korkulacak bişey değil ama progestan kullanmakta fayda var cicim:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…