- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
kız miletin yarasına tuz bastın,bi kasık ağrısıdır hepimiz gidiyoz,fazla korkulacak bişey değil ama progestan kullanmakta fayda var cicim:79::79:
kız miletin yarasına tuz bastın,bi kasık ağrısıdır hepimiz gidiyoz,fazla korkulacak bişey değil ama progestan kullanmakta fayda var cicim:79::79:
Ya hamişler yokmu usg resminiz yahu koyunda görelim keseleri bebişleri
6 haftalıkken 3700 dü aslında karnımdan baktığı için net göremedi bende anlamadım
kızlar merhaba bende geldim.. deryam beni biliyor.. inşş bende aralıkta kucağıma alacağım yavrumu.. 5+5 im şu anda.. keseyi henüz görmedik.. pzt gidiceğim tekrar dr.. inşş görürüm bu sefer.. çünkü 35 günde bir adet olduğum için dr um geç döllenmiş olabilirsin dedi..
inşş pazartesi görürüm...
bu arada siz hamişler.. bel ve kasık ağrınız varmı..
ya nasıl göreceğim resmi ve nasıl koyacağım bilmiyorumm yardımcı olabilirmisiniz bana...
slm canım sana soyle soyleye bılırımkı ılk muanemde dr benımde kesemı gormedı karından 5+0 gıtmıstım dıs gebelık yada dusuk yapa bılırsın dedı eve gıt 3gn sonra yıne gel dedı tabı bende moral sıfırdı hep yattım yemek bıle yattıgım yerde yedım 5+3te gıttım yıne goremedı test yaptırdı ozaman 4045 cıktı. degerın bukadar ıyıyken neden gozukmezkı dedı hemen yat masaya alttan muane edıcez dedı hem agladım hem yattım sukur kesemı oyle gordu evet burda ıste dedı belkı gaz varsa karnında ondan gozukmuyodur dedı 15gun sonra yıne geldedı gıttım karından hem kesemı gordu hemde bebısımı buseferde kalp atısını duymadı 1hafta sonra yıne geldedı ıste beklıyorum pzt gıdıcem yıne.sanada tavsıyem ıcını ferah tut olurmu. gozukmuyo herkez bır dıyıl korkma merak ettıgın soruyu sanırım ben yasayarak cevaplamıs oldum hayırlı haberlerını beklıyorum
öncedende burada soru sormustum yine siz cevap vermiştinizarkadaşım alttan baktır doktorlar hatalı bir işlem olduğunu bilseler alttan bakarlarmı hiç korkmayın lütfen ya....
inşallah bi problem yoktur.benimki 5 haftalıkken göründü karından usg ile. ama komşumunki 5 haftalık gitti yok sadece kese. 7-8 haftalık gitti yine kese ama kalp atışı falan yok dr alalım kürtajla gelişmmiş demiş.başka dra gitti ordada kese göründü 15 gün sonra gel demiş gitti 10 haftalık bebek görünmüş şimdi iyi neden görünmedi bilmiyoruz.olabiliyo beklemek lazım alttan baksa daha iyi anlaşılır tabi.
canım tsh değerlerini ayda bi kontrol ettir yeter,benim ayın 4ünde 3.65 ti,hamileliği yeni öğrenmiştik,1/4 alıyodum,doktor yarım yarım al dedi,öyle yapıyom,ayda 1 ölçtürecem,kadın doğumcu tsh ye bakmıyo,endokrinciye git diyo,ama kasık ağrın varsa progestan kullan,benim doktor riske atmak istemedi,yoksa bebişim çok iyiydi daha dün gördüm,küçük küçük kolları,bacakları,koca bi kafası,bi de kafasının yarıs kadar kalbi vardı,pıt pıt atıyodu,en son tsh değerin nasıldı ve ne kadar ilaç kullanıyon,az çok bilirsin ne kadar yükseleceğini değil mi,sakin ol canım:79::79:[/
canım normalde 50 mg kullanıyordum 2 hafta önce dahiliye dr. gittiğimde gebeyken kullanılıyormu bu ilaç yoksa başka ilaçmı veriliyor dedim gebemisin dedi doktor olabilir kesin değil diyiçce 75mg çıkardı 150mg hapın yarısını kırıp içiyorum. ( 5 senedir zaten bi içiyorum bi bırakıyorum sıkılıyorum uzun süreli hap kullanmaktan ama gebelik olunca şimdi hiç aksatmıyorum.) en son değerim kaçtı unutttum sonuçlara bakmam lazım ama 3, 4 değer üstündeydi sınırın.
hamis arkadaslar folic asit gebelikte kacinci haftaya kadar kullanılır? Bilen varmı?
hamis arkadaslar folic asit gebelikte kacinci haftaya kadar kullanılır? Bilen varmı?
ay arkadaşlar göbişim ağrıyor napsam bilemedim dr. arıyorum 4 saattir ulaşamadım.Dün kasık ağrıları normal ama göbek ağrının olmaması lazım dedi napsam acaba...hıı ist. avrupa yakasında önerdiğiniz dr. varmı?
ay arkadaşlar göbişim ağrıyor napsam bilemedim dr. arıyorum 4 saattir ulaşamadım.Dün kasık ağrıları normal ama göbek ağrının olmaması lazım dedi napsam acaba...hıı ist. avrupa yakasında önerdiğiniz dr. varmı?
selam aralık anneleribenim son adet tarihim 10 mart hala bebişimin kesesini göremedik göbekten baktırdım tabi doktor haftaya gel göremezsek sorun war dedi artık haftaya gidip alttan baktırmayı düşünüyorum sizce göbekten görünmemesi normalmi sizler kaçınca haftada gördünüz bebişlerinizi ??? göbekten göremeyip alttan baktırınca gören warmı ???? aklıma geldikçe üzülmüo degilim
canım benim sat tarihim 6 mart ama kese hesaplamasına göre 5 hft 6g lük gebe oldugumu ögrendim dun yani muhtemelen geç döllenmedir dedi son gittiğim doktor ve ben daha dün gördüm keseyide bebegine sennde muhtemelen 1 hafta geç görürsün benden heralde ama görürsün merak etme bende aynı korkuyla bekledim bişi olmadı gayet bebişi gördük şimdide kalp atışını duymayı bekliyorum aynı endişe ve korkuyla:)
kızlar ilk doktora ne zaman gittiniz.ben perşembe öğrendim hamile olduğumu cuma gideyim dedim herkes daha erken dedi.internette kaç haftalık olduğuna baktım 5 haftalık olmuş bugün.peki doktorlarda kaç haftalık olduğunu sat a göremi söylüyorlar ve doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?