Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

kız miletin yarasına tuz bastın,bi kasık ağrısıdır hepimiz gidiyoz,fazla korkulacak bişey değil ama progestan kullanmakta fayda var cicim:79::79:

bu progestanın progesteron hormonu ile bir alakası varmı acaba?? pzt sorayım dr en iyisi.. hamieliğin başında çok fazla olmamak kaydı ile olabilir diolar ama...

Ya hamişler yokmu usg resminiz yahu koyunda görelim keseleri bebişleri

kız miletin yarasına tuz bastın,bi kasık ağrısıdır hepimiz gidiyoz,fazla korkulacak bişey değil ama progestan kullanmakta fayda var cicim:79::79:

Fayda var ama dr verme diki sadece elevit diye bir vitamen hapı kontrolum icin de 1 ay sonra gel dedi ama bende erken gidicem normalde mayis 11 ama ben 4-5 i gibi giderim artık dayanamam o kadar

benim oluyor bel ve kasık ağrılarım özellikle bel ağrımmmmm

tşk ederim cevabın için tecrübesiz olmak böyle bişey herhalde normalde ilk gittigim doktor bana ayın 30 unda doktora gidersin demişti ben beklemeyim bu hafta gittim napim merak ettim hemde doktor bulayım diye... gittigim doktorda bişey görüyorum ama kese olduguna dair söz veremem dedi sevinebildiğim tek nokta yani bir hafta daha bekleyip öyle gidicem... inş sende miniğinin kalp atısını duyarsın...sorunsuz bir hamilelik diliyorum

arkadaşım alttan baktır doktorlar hatalı bir işlem olduğunu bilseler alttan bakarlarmı hiç korkmayın lütfen ya....
öncedende burada soru sormustum yine siz cevap vermiştiniz bende alttan baktırmaya karar verdim bakalım inş güzel haberler alırım hissediyorum war içimde bişeyler

böyle yorumları okudukca moral buldum cok tsk ederim olanın önüne asla geçilmez ama napayım ilk gebelik ve istenilen ilk ayda olan bi gebelik olunca heyecan yaptım hersey biran önce olsun bitsin istiyorum

ay arkadaşlar göbişim ağrıyor napsam bilemedim dr. arıyorum 4 saattir ulaşamadım.Dün kasık ağrıları normal ama göbek ağrının olmaması lazım dedi napsam acaba... hıı ist. avrupa yakasında önerdiğiniz dr. varmı?

şiddetli bir ağrysa acile gitmenizi öneririm....

canım bende avrupa yakasında doktor arayısındayım esenlerde hayat hastahanesi varmıs dr FAHRİ İNAN ı önerdiler bakalım bende bu hafta gidicem sanırım seninde kese gözükmemiş hala benimde öyle... eğer çok ağrın warsa doktora gitmen gerek... geçmiş olsun

canım benim sat tarihim 6 mart ama kese hesaplamasına göre 5 hft 6g lük gebe oldugumu ögrendim dun yani muhtemelen geç döllenmedir dedi son gittiğim doktor ve ben daha dün gördüm keseyide bebegine sennde muhtemelen 1 hafta geç görürsün benden heralde ama görürsün merak etme bende aynı korkuyla bekledim bişi olmadı gayet bebişi gördük şimdide kalp atışını duymayı bekliyorum aynı endişe ve korkuyla:)

inş yaaaa :18: :18: :18: beklemek biraz zor ama olsun napalım artık hayırlısı... tşk ederim umarım sende kısa zamanda duyarsın pıtt pıtlarını

kızlar ilk doktora ne zaman gittiniz.ben perşembe öğrendim hamile olduğumu cuma gideyim dedim herkes daha erken dedi.internette kaç haftalık olduğuna baktım 5 haftalık olmuş bugün.peki doktorlarda kaç haftalık olduğunu sat a göremi söylüyorlar ve doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür

merhaba kızlar
öncelikle tüm anne adaylarına kolaylık diliyorum
ben de 1 aylık hamileyim ve 4 haftalık hamileyim koçişimle şoktayız aslında planımızda ilk 1 yıl bebiş yoktu ama Rabbim nasip etti. daha doğmadan evimize neşe geldi

bir kaç sorum olacak. ben de ara ara hafif kasık ve bel ağrısı oluyor, normal mi? bir de uykum çok yoğun bu aralar.

ayrıca bağırsak ülseri var ben de. 3 gün de bir lavman yapıyorum. 10 mayısta randevum var, doktorum ilacı göreyim ona göre kullan dedi. lavmanı ömür boyu kullanmam gerek, bırakınca bir sıkıntı yaşamama inşallah. aranızda aynı dertten muzdarip olan var mı?

cnm ben de bir kaç gün önce öğrendim hamile olduğumu evde test yaptık ama inanamadık, hemen ertesi gün doktora gittik. ayrıca dört haftalık evliyim neyse dayanamayıp doktora gittik, belki test yanlış sonuç vermiştir dedik. kese gözüküyor, ufacık nohut gibi bir şeyfotoğrafı elimizde. ayrıca idrar tahlili yaptı ve folik asit hapı verdi. bence bir an önce git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…