Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

canım kan testi için gittim doktora sadece folik asit yazayım dedi ben 1 ay öncesi kullanmaya başlamıştım zaten.sadece günde 3 tane almaya başladım.cuma gidecektim annem o kadar pimpirikli olma dedi şimdiden bişey görünmez dedi.bende haftaya erteledim artık.birde bişey hissetmiyorum ya inanamıyorum hamile olduğuma o yüzden görmeyi çok istiyorum.

c.tesi dr'a gittik kesemizi gördük kızlar

haftaya gelin kalp atışlarıyla bebeği görürüz dedi dr yine c.tesiyi bekliyos artık

bu c.tesi 7+1 olcak bakalım bebeğin ölçülerine göre ne kadarlık aslında...

bana şu an şu kadarlık demedi dr haftaya daha net olur dedi ama kesenin görüntüsü bebek ii görünüyo dedi o gördü demek bebeği ben sadece keseyi gördüm:)))

bekleriz canııııımmm nolcak:))

merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.28 yaşındayım .9 yaşında bir oğlum var ve ikinciside yoldaymış.Öğrendim.Aralıkta anne olacağım inşallah..

Tavsiye ederim ben Fahri bey'in hhastasıyım bizim ordada bir çok kişi onu tavsiye ediyor bende onların yönlendirmesiyle gittim ve memnunum tek sorun kontroller ayda 1 olması insan bekleyemiyor bazı dr lar 2 haftaa bir çağırıyormus

günaydın kızlar herkese iyi haftalar...
yeni hamileleri tebrik ederim. Allah kucağınıza sağsalim almayı nasip etsin inşallah..
dr konusunda bende çok kararsız kaldım..
öğrendiğimden beri bebişimi 2 kere gittim.. 6 haftalıkken ve 7 haftalıkken bu c tesi tekrar çağırdı..bu hafta c tesi 8 haftalık olacağız.. ama geç döllenme olmuş sanıırm.. şuan 7+3 olmamaız lazımken 6+3 görnüyoruz.. bu c tesi netlik kazanacak inş bi sorun yoktur...

bende hiç inanamıyorummm

kızlar merhaba. sat: 22 mart. muhtemel doğum: 27 aralık. ben de yarın 5+0 olacağım. bana onbeş gün sonra gel dedi. ultrasonla bakmadığı için daha kese falan görmedik. sadece kan testi yaptı o kadar. ilk zamanlardaki belirtiler de kayboldu. mide bulantısı falan da yok. şimdi canım çok sıkkın. acaba ters bişeyler mi var diye çok korkuyorum. benim gibi olan var mı acaba? sizce doktora daha erken gitsemmi? ne dersiniz? nolur bi akıl verin.

herkes kuzusunu sağlıkla kucağına alsın insallah.

seninle aynıyız canım benim sat 21 mart 5+0 şuan yani kan değeri dün 2087 idi ve kese görüldü 4,7 mm

tatlım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş. için rahat olsun benim sat 17 mart 2 defa gittim dr. birinci gittiğimde daha 4 haftalıktı alttan ultrasonla baktı göremedi bile kan değerin 700 lerde çıktı 2. gittiğimde üstten baktı yine kese görünmedi 5 haftada üstten görünmesi için kan değerinin 4000 olması lazım bende diğer türlü gerek duymadım baksa görünürdü. Mide bulantısı hiç takma hem erken daha hemde herkesin midesi bulanacak diye bişi yok.

kızlar aş eren var mı aranızda,ben aşermiyorum,tatlı da yiyom,ekşi de,tuzlu da,acı da

canım bildiğim kadarıyla 4. aydan sonra başlıyor. ama kişiden kişiye değişir sanırım. bende mide ağrısı var daha doğrusu dönme gibi bişi allak bullak oluyor midem odan pek bişey görmek istemiyorum.

Mide bulantısı sadece sabahları oluyor sonra geçiyor birde eğer karnım acıkırsa oluyor canım muşmula (yeni dünya) çekiyor hep meyvelerle aram iyiydi zaten tavuk görmeye ve çikolata kokusuna tahammülüm yok onun dışında herşey iyi biz bugün 6+4 olduk kesemiz bebeğimiz kalp atışlarımızı gördük cuma günü 3 hafta sonra 14 mayısta tekrar gidecem sağolsun doktorum ilk 3 ay kontrolleri 3 haftada bir son 3 aydada 15 günde bir yapıyor tüm hastalarına

kızlar merhaba.aranıza yeni katıldım. tüp bebek denemesi ile hamileyim. kan tahlilinde çıktı ayın 21inde çok şükür. 7 mayısta ılk ultrason var. bakalım hayırlısıyla keseciği göreceğiz inş. bugüne kadar bu sitedeki formlar bana çok şey öğretti.tüp bebek deneme süreçlerimde tek dostum bu forum oldu. inş. bundan sonraki süreçteki dostlarımda sizler olacaksınız...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

o zaman bu topiğin en nazlı bebeği bu bebek rabbim hayırlısıyla günlerini geçirip doğurmayı nasip etsin inşallah

merhabalar canım benimde bebiş sat hesabına göre 6+4 ama hala keseyi göremedik bu hafta içi gidip alttan muayeneyle baktırıcm sen keseyi ve kalp atısını göbekten bakılarakmı gördün ???

merhabalar canım benimde bebiş sat hesabına göre 6+4 ama hala keseyi göremedik bu hafta içi gidip alttan muayeneyle baktırıcm sen keseyi ve kalp atısını göbekten bakılarakmı gördün ???

aslında bende merak ediyorum bu sorunun cevabını ben 5+0 da gittim dr. üstten ultrasonla göremedi acaba kaç haftalıkken üstten görünür. kan değeri 4000 olduğunda diyorlar ama kaç haftalıkta 4000 oluyorki değer:44:

bayagı bi arastırdım bende kişisine göre değişiyor gözüküp gözükmemesi en iyi sonuc alttan muayeneyle anlasılıyormus ben etraftan duyduklarımla birazda cahilleiğime geldi alltan muayene istemedim ama keske yaptırsaymısım şimdide içim içimi yiyor :18: :18: :18: bazende geç döllenme oldugu zaman geç görünebiliyrmus 8-9 haftalıga kadar görünmesi lazım yoksa artık bir sorun oldugu anlamına geliyor herseyi hayırlısı tabi... inş kısa zmaanda güzel haberlerle geliriz :13:

Son düzenleme:

canım kişiden kişiye değişiyo,1 hafta kadar fark olabilir,benim 5+3 te 2 kese görünmüştü,ama küçüktü,6+4 te kesenin biri erimiş,diğeri gelişmiş dedi,16 mm di çapı,7+3 de de kalp atışını duyduk,doktor 8. haftada duyarız demişti ama bize erkenden nasip oldu çok şükür,geç döllenme olabilir,sakin olun ve biraz daha bekleyin,kseyi görmese de sağıklı bi gebelik olup olmadığını ultrasonla söyleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…