cnm ben de bir kaç gün önce öğrendim hamile olduğumuevde test yaptık ama inanamadık, hemen ertesi gün doktora gittik. ayrıca dört haftalık evliyim neyse dayanamayıp doktora gittik, belki test yanlış sonuç vermiştir dedik. kese gözüküyor, ufacık nohut gibi bir şey fotoğrafı elimizde. ayrıca idrar tahlili yaptı ve folik asit hapı verdi. bence bir an önce git.
bu progestanın progesteron hormonu ile bir alakası varmı acaba?? pzt sorayım dr en iyisi.. hamieliğin başında çok fazla olmamak kaydı ile olabilir diolar ama...
canım bende avrupa yakasında doktor arayısındayım esenlerde hayat hastahanesi varmıs dr FAHRİ İNAN ı önerdiler bakalım bende bu hafta gidicem sanırım seninde kese gözükmemiş hala benimde öyle... eğer çok ağrın warsa doktora gitmen gerek... geçmiş olsun
canım kan testi için gittim doktora sadece folik asit yazayım dedi ben 1 ay öncesi kullanmaya başlamıştım zaten.sadece günde 3 tane almaya başladım.cuma gidecektim annem o kadar pimpirikli olma dedi şimdiden bişey görünmez dedi.bende haftaya erteledim artık.birde bişey hissetmiyorum ya inanamıyorum hamile olduğuma o yüzden görmeyi çok istiyorum.
kızlar merhaba. sat: 22 mart. muhtemel doğum: 27 aralık. ben de yarın 5+0 olacağım. bana onbeş gün sonra gel dedi. ultrasonla bakmadığı için daha kese falan görmedik. sadece kan testi yaptı o kadar. ilk zamanlardaki belirtiler de kayboldu. mide bulantısı falan da yok. şimdi canım çok sıkkın. acaba ters bişeyler mi var diye çok korkuyorum. benim gibi olan var mı acaba? sizce doktora daha erken gitsemmi? ne dersiniz? nolur bi akıl verin.
herkes kuzusunu sağlıkla kucağına alsın insallah.
kızlar merhaba. sat: 22 mart. muhtemel doğum: 27 aralık. ben de yarın 5+0 olacağım. bana onbeş gün sonra gel dedi. ultrasonla bakmadığı için daha kese falan görmedik. sadece kan testi yaptı o kadar. ilk zamanlardaki belirtiler de kayboldu. mide bulantısı falan da yok. şimdi canım çok sıkkın. acaba ters bişeyler mi var diye çok korkuyorum. benim gibi olan var mı acaba? sizce doktora daha erken gitsemmi? ne dersiniz? nolur bi akıl verin.
herkes kuzusunu sağlıkla kucağına alsın insallah.
kızlar aş eren var mı aranızda,ben aşermiyorum,tatlı da yiyom,ekşi de,tuzlu da,acı da
kızlar merhaba.aranıza yeni katıldım. tüp bebek denemesi ile hamileyim. kan tahlilinde çıktı ayın 21inde çok şükür. 7 mayısta ılk ultrason var. bakalım hayırlısıyla keseciği göreceğiz inş. bugüne kadar bu sitedeki formlar bana çok şey öğretti.tüp bebek deneme süreçlerimde tek dostum bu forum oldu. inş. bundan sonraki süreçteki dostlarımda sizler olacaksınız...
kızlar merhaba.aranıza yeni katıldım. tüp bebek denemesi ile hamileyim. kan tahlilinde çıktı ayın 21inde çok şükür. 7 mayısta ılk ultrason var. bakalım hayırlısıyla keseciği göreceğiz inş. bugüne kadar bu sitedeki formlar bana çok şey öğretti.tüp bebek deneme süreçlerimde tek dostum bu forum oldu. inş. bundan sonraki süreçteki dostlarımda sizler olacaksınız...
Mide bulantısı sadece sabahları oluyor sonra geçiyor birde eğer karnım acıkırsa oluyor canım muşmula (yeni dünya) çekiyor hep meyvelerle aram iyiydi zaten tavuk görmeye ve çikolata kokusuna tahammülüm yok onun dışında herşey iyi biz bugün 6+4 olduk kesemiz bebeğimiz kalp atışlarımızı gördük cuma günü 3 hafta sonra 14 mayısta tekrar gidecem sağolsun doktorum ilk 3 ay kontrolleri 3 haftada bir son 3 aydada 15 günde bir yapıyor tüm hastalarına
merhabalar canım benimde bebiş sat hesabına göre 6+4 ama hala keseyi göremedik bu hafta içi gidip alttan muayeneyle baktırıcm sen keseyi ve kalp atısını göbekten bakılarakmı gördün ???
aslında bende merak ediyorum bu sorunun cevabını ben 5+0 da gittim dr. üstten ultrasonla göremedi acaba kaç haftalıkken üstten görünür. kan değeri 4000 olduğunda diyorlar ama kaç haftalıkta 4000 oluyorki değer:44:
aslında bende merak ediyorum bu sorunun cevabını ben 5+0 da gittim dr. üstten ultrasonla göremedi acaba kaç haftalıkken üstten görünür. kan değeri 4000 olduğunda diyorlar ama kaç haftalıkta 4000 oluyorki değer:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?