merhabalar canım benimde bebiş sat hesabına göre 6+4 ama hala keseyi göremedik bu hafta içi gidip alttan muayeneyle baktırıcm sen keseyi ve kalp atısını göbekten bakılarakmı gördün ???
banada 5+0 da gittiğimde üstten görünmemesi normal istersen alttan bakalım ama gerek yok dedi dr. bende kimi zararlı diyo kimi normal diyo ondan kafam karışıktı zaten gerek yok dedim nede olsa şuan bir aksilik yok dedim. baktırmadım ama dediğin gibi bi yandan da acaba diyorum c.tesi yeniden gidicem inş. görünür üstten .bayagı bi arastırdım bende kişisine göre değişiyor gözüküp gözükmemesi en iyi sonuc alttan muayeneyle anlasılıyormus ben etraftan duyduklarımla birazda cahilleiğime geldi alltan muayene istemedim ama keske yaptırsaymısım şimdide içim içimi yiyor :18: :18: :18: bazende geç döllenme oldugu zaman geç görünebiliyrmus 8-9 haftalıga kadar görünmesi lazım yoksa artık bir sorun oldugu anlamına geliyor herseyi hayırlısı tabi... inş kısa zmaanda güzel haberlerle geliriz :13:
evt. kişiden kişiye değişir tatlım kalp atışlarını duyduğunda üsttenmi baktılar alttanmıcanım kişiden kişiye değişiyo,1 hafta kadar fark olabilir,benim 5+3 te 2 kese görünmüştü,ama küçüktü,6+4 te kesenin biri erimiş,diğeri gelişmiş dedi,16 mm di çapı,7+3 de de kalp atışını duyduk,doktor 8. haftada duyarız demişti ama bize erkenden nasip oldu çok şükür,geç döllenme olabilir,sakin olun ve biraz daha bekleyin,kseyi görmese de sağıklı bi gebelik olup olmadığını ultrasonla söyleyebilir
DR.A gitmeden 1 litreye yakın şu için idrar torbası dolu olunca üstten görülme ihtimali yüksek oluyo ben ilk bebeğimde hep alttan baktırmıştım üsten görünmüyodu hiç ama bunda ilk gidişimde nette duymuştum baya su içerek gittim hemen gördüm keseyi ben bile :))) düşün yani
haftaya da kalp atışını görcez inş o zamanda bol su içip gitcem
sizede tavsiye ederim
banada 5+0 da gittiğimde üstten görünmemesi normal istersen alttan bakalım ama gerek yok dedi dr. bende kimi zararlı diyo kimi normal diyo ondan kafam karışıktı zaten gerek yok dedim nede olsa şuan bir aksilik yok dedim. baktırmadım ama dediğin gibi bi yandan da acaba diyorum c.tesi yeniden gidicem inş. görünür üstten .
evt. kişiden kişiye değişir tatlım kalp atışlarını duyduğunda üsttenmi baktılar alttanmı
banada 5+0 da gittiğimde üstten görünmemesi normal istersen alttan bakalım ama gerek yok dedi dr. bende kimi zararlı diyo kimi normal diyo ondan kafam karışıktı zaten gerek yok dedim nede olsa şuan bir aksilik yok dedim. baktırmadım ama dediğin gibi bi yandan da acaba diyorum c.tesi yeniden gidicem inş. görünür üstten .
bence biraz daha beklemelisin daha küçük bebişin belkide geç döllenme olmustur gelişimi 1-2 hafta geridende gelebilir tüm bunlara hazırlıklı olmak gerekir sadece sabretmek biraz zor geliyor ama olsun bebiş için değer
evt. kişiden kişiye değişir tatlım kalp atışlarını duyduğunda üsttenmi baktılar alttanmı
bence biraz daha beklemelisin daha küçük bebişin belkide geç döllenme olmustur gelişimi 1-2 hafta geridende gelebilir tüm bunlara hazırlıklı olmak gerekir sadece sabretmek biraz zor geliyor ama olsun bebiş için değer
insan sabredemiyor 10 gün sonra gel diyo dr ben 1 hafta sonra gittim.bu geç döllenme ne oluyo acaba biraz fazlamı cahilcemi oldu ne acaba bebeğe zararı varmı?
selam kızlar
bebişin kaç haftalık olduğunu neye göre belirliyorlar kan değerine göre mi?.internetteki hesaplayıcılar ne kadar sağlıklı bilgi veriyor ?:44:
anneliğin verdiği bişey galiba bu sabredemiyoruzgenelde adet düzensizliği olanlarda oluyormus ovulasyon tarihinde degilde ileriki günlerde yumurtlama olmuş demek oluyor böylece bebek geç yerleşmiş oluyor o yuzden gelişimide geriden geliyor hiçbir sorun olmuyor genelde bebişler zamanla o açıklıgı yakalıyorlar benimde muhtemelen geç döllenme olmuş tabi bir sorun yoksa...
saol canım açıkladığın içinne zor işler yahu olsun diye uğraşırsın sonrada göreyim diye dr. yolunu su yolu yaptık valla Allah hayırlısını versin
selam kızlar sanırım bende aralıkta anne olucam kısmetse yaa çizelge yapamadım bir türlü bana yardım edermisiniz:26::26:
Canım kontrol panelinde profil düzenle bölümüne giriyosun, orda biraz aşağılarda çizelge diye bi bölüm var, tickerının bbc kodunu oraya yapıştıracaksın
bak canım o kodu direkt yapıştırmayacan aralrda bazılarını silecen,ben de çok uğraşmıştım,sonra anladım http://lbdf.lilypie.com/L0r3p3.png sadece bu kadar uzunlukta olcak,kodun son kısmı,png den sonrasını sil,sonuncu http den öncesini de sil anladın mı
selam kızlar sanırım bende aralıkta anne olucam kısmetse yaa çizelge yapamadım bir türlü bana yardım edermisiniz:26::26:
kızlar merhaba. sat: 22 mart. muhtemel doğum: 27 aralık. ben de yarın 5+0 olacağım. bana onbeş gün sonra gel dedi. ultrasonla bakmadığı için daha kese falan görmedik. sadece kan testi yaptı o kadar. ilk zamanlardaki belirtiler de kayboldu. mide bulantısı falan da yok. şimdi canım çok sıkkın. acaba ters bişeyler mi var diye çok korkuyorum. benim gibi olan var mı acaba? sizce doktora daha erken gitsemmi? ne dersiniz? nolur bi akıl verin.
herkes kuzusunu sağlıkla kucağına alsın insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?