Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

merhabalar canım benimde bebiş sat hesabına göre 6+4 ama hala keseyi göremedik bu hafta içi gidip alttan muayeneyle baktırıcm sen keseyi ve kalp atısını göbekten bakılarakmı gördün ???

DR.A gitmeden 1 litreye yakın şu için idrar torbası dolu olunca üstten görülme ihtimali yüksek oluyo ben ilk bebeğimde hep alttan baktırmıştım üsten görünmüyodu hiç ama bunda ilk gidişimde nette duymuştum baya su içerek gittim hemen gördüm keseyi ben bile :))) düşün yani

haftaya da kalp atışını görcez inş o zamanda bol su içip gitcem

sizede tavsiye ederim

banada 5+0 da gittiğimde üstten görünmemesi normal istersen alttan bakalım ama gerek yok dedi dr. bende kimi zararlı diyo kimi normal diyo ondan kafam karışıktı zaten gerek yok dedim nede olsa şuan bir aksilik yok dedim. baktırmadım ama dediğin gibi bi yandan da acaba diyorum c.tesi yeniden gidicem inş. görünür üstten .
evt. kişiden kişiye değişir tatlım kalp atışlarını duyduğunda üsttenmi baktılar alttanmı

ben geçen hafta doktora gittim aslında bu hafta gitmem gerekirken dayanamadım geçen hafta gittim sabit bi doktor bulmak amaçlıydı önce baktı göbekten bişey göremedi bana bol bol su iç sıkışıp öyle gel dedi meyvesuyu bi kçük şişe su içtim artık patlıcaktım gittim bişey görüyorum ama kesedir diyemem dedi... bende bu hafta gidince tekrardan öyle yapıp gidicem bakalım baska bi doktora gitmeyi düşünüyorum önce göbekten baktırıcam göremezse alttan neler olacak merak ediyorum

benim bu hafta 6+1 di dra gittiğimde bence kalp atışıda duyulabilirdi ama dr haftaya bakalım riske atmayalım falan dedi bence alttan bakmayı kastetti çünkü alttan bakınca 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyuluyo yani benim önceki bebekte duyulmuştu bende zaten alttan baktırmıcaktım kesenin sağlıklı olduğunu söyledi şimdilik yeter bu bilgi beklerim 1 hafta daha sonra bişey olunca keşkelerdense beklemek daha ii bence Allah zaten onun kendi kendine gelişimini sağlıyor ilk zamanlarda dışardan müdahale edilmesini istemiyorum ben artık sadece bi görüntü almak bile olsa

üstten canım,tık tık tık

insan sabredemiyor 10 gün sonra gel diyo dr ben 1 hafta sonra gittim. bu geç döllenme ne oluyo acaba biraz fazlamı cahilcemi oldu ne acaba bebeğe zararı varmı?

insan sabredemiyor 10 gün sonra gel diyo dr ben 1 hafta sonra gittim. bu geç döllenme ne oluyo acaba biraz fazlamı cahilcemi oldu ne acaba bebeğe zararı varmı?

anneliğin verdiği bişey galiba bu sabredemiyoruz genelde adet düzensizliği olanlarda oluyormus ovulasyon tarihinde degilde ileriki günlerde yumurtlama olmuş demek oluyor böylece bebek geç yerleşmiş oluyor o yuzden gelişimide geriden geliyor hiçbir sorun olmuyor genelde bebişler zamanla o açıklıgı yakalıyorlar benimde muhtemelen geç döllenme olmuş tabi bir sorun yoksa...

Son düzenleme:
selam kızlar
bebişin kaç haftalık olduğunu neye göre belirliyorlar kan değerine göre mi?.internetteki hesaplayıcılar ne kadar sağlıklı bilgi veriyor ?:44:

bende 6+1 günlük hamileyim ilk bebeğim olacak inşallah daha ultrasonla hiç bakılmadı. bhcg normal demişti. beklenen doğum tarihim 18 Aralık inşallah o günleri görebiliriz. ultrasonda göremediğim için tedirginim ama 27 nisanda randevum bekleyeceğim ne yapalım...

saol canım açıkladığın için ne zor işler yahu olsun diye uğraşırsın sonrada göreyim diye dr. yolunu su yolu yaptık valla Allah hayırlısını versin

saol canım açıkladığın için ne zor işler yahu olsun diye uğraşırsın sonrada göreyim diye dr. yolunu su yolu yaptık valla Allah hayırlısını versin

gerçektende cok zor... sanırım polismişsiniz benim eşimde polis memuru işinizin streside eklenince sizin için biraz zor oluyordur Allah sabır versin

selam kızlar sanırım bende aralıkta anne olucam kısmetse yaa çizelge yapamadım bir türlü bana yardım edermisiniz:26::26:

selam kızlar sanırım bende aralıkta anne olucam kısmetse yaa çizelge yapamadım bir türlü bana yardım edermisiniz:26::26:

Canım kontrol panelinde profil düzenle bölümüne giriyosun, orda biraz aşağılarda çizelge diye bi bölüm var, tickerının bbc kodunu oraya yapıştıracaksın
bak canım o kodu direkt yapıştırmayacan aralrda bazılarını silecen,ben de çok uğraşmıştım,sonra anladım http://lbdf.lilypie.com/L0r3p3.png sadece bu kadar uzunlukta olcak,kodun son kısmı,png den sonrasını sil,sonuncu http den öncesini de sil anladın mı

canım teşekkür ederim bende onunla uğraşıyordum baktım yzmışsın..çok yardımcı oldun

merhaba;

ben de galiba aralık annesiyim son adet tarihi 20 mart yarın doktor muaayenesi bakalımmmm?????

kızlar bebigimi kaybettim bugun kalp atıslarını duymak ıcın dr gıttım meger bebegim yasamıyormus allah dusmanıma yasatmasın kurtaj oldum ve moralım berbat deryacım tablodan artık benım ısmımı sıle bılırsın.kızlar bıdaha gırmem bebelerınıze cok ıyı bakın allaha emanet olun allah kucagına almanızı nasıp etsın .dualarınızda benıde unutmayın

cnm korkacak bişey yok merak etme.bnm ikinci cocuğum yolda inş.ilk cocuğumda aynı şey banada olmuştu 5 haftalıkken gitmiştim doktara sadece kan testi yapıp göndermişti ama ben dayanamayıp tekrar gittip ultrasyonda görmek istediğimi söyledim ama sadece kese gözüküyodu kalp atışı felen yoktu.bende kormuştum drmda anlayışlıydı allahtan bana cok anlatmaya calıştı ilk haftalar belli olmaz diye ama ben anlamadım artık iki sonra felan altan muayne etti ve kalp atışı var dedi.ama ben 1 hafta daha bekleseydim öğrencektim zatenaynı şeyler şimdide oldu hatta brz daha geç gittim ama genede 15 gün snra gel öle bakalım dediler bende öle yaptım hç tedirgin olmadım..sende korkma 1 2hafta snra bebeğin kalp atışlarını duyarsın.mide bulantılarıda 5 haftada başlamaz öle en azından bnm öle olu 7 8 haftalıkken başlıo genelde çevremdede öle..bence hiç içine korku düşürme inş saglıkla alırsın kuzucugunu kucagınaayrıca bende inş araıkta doğurcam dr 29 kasım diyo ama bence aralık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…