Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

canım çok üzüldüm bende ocak ayında yaşadım bu durumu ilk bebeklerde sık görülebiliyo demişti dr.um düşük ya da kalp durması vakkaları yüzde 60 görülürmüş ilk bebeklerde 1 ay korunma verdi bize şimdi 6+4 günlük hamileyim inş bu bebekte yaşamam kötü bişey hayırlısıyla kucama alırım...

sende çok üzülme şimdi ne kadar böle desemde boş bi süre üzülceksin ama Allah sabrını da vericek emin ol

Yeniden düşünüyosan da eskilerin dediği gibi düşük ve vb. bebeklerin arkasından hemen olur olayı doğru biz ilk denemede kaldık hemen bu kadar çabuk olabilceni bilmiyoduk mutluyuz... inş en kısa zamanda yine görürüz aramızda seni kib sen sağlıklı olduktan sonra daha çoookkk bebişlerin olur Allah'ın izniyle kendine dikkat et bu dönem

tulaycım sen de çizelge yapsana,tablodan takip etmek zor oluyo,herkesin çizelgesi olursa bebişlerimizin kaç haftalık olduğu da belli olur

tulaycım sen de çizelge yapsana,tablodan takip etmek zor oluyo,herkesin çizelgesi olursa bebişlerimizin kaç haftalık olduğu da belli olur

canım ben yeni başladım sizle görüşmeye pek anlamıyorum ki o çizelge olaylarından

tarif edenler vardı gördüm ama ordanda pek bişey anlamıyom ama dur bi daha bi inceliyim dikkattli okuyım

o http:// diye başlayan kodu nerden buluyosunuz:44::44::44:

canım ben yeni başladım sizle görüşmeye pek anlamıyorum ki o çizelge olaylarından

tarif edenler vardı gördüm ama ordanda pek bişey anlamıyom ama dur bi daha bi inceliyim dikkattli okuyım

google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik kısmın seç,tam boy ticker,gerisini site yönlendiriyo:79::79:

çok teşekkür ederim cevabınız için. insan tedirgin oluyo işte. hiç bi belirti de olmayınca (biraz fazla uyuma dışında). ama sabredeyim o zaman. ben doktora ilk gittiğimde 6+6 olacak. insallah kalp atışlarını duyabilirim. çok heyecanlıyım. allah isteyen herkese nasip eder insallah.

dediğiniz gibi yaptım. denedim bakalım olmuş mu?

bende 5+0 haftalığım mayıs 15 te doktora gitmeyi planlıyorum.. sizce geç mii

canım ben de 5+0 haftalığım. bana 4 mayısta gel dedi ama ben 6 mayısta gidebileceğim. sen 15 mayısa kadar dayanabilirsen o zaman gitmen daha iyi tabi. kalp atışlarını da duyarsın. bu arada belirtilerin nasıl? benim midem falan bulanmıyor belim kasığım da ağrımıyor (ilk zamanlarda ağrıyordu). onun için ben çok endişeliyim. sadece uykum geliyor. çabuk yoruluyorum. 6 mayısı beklicem ama gel gör ki içim içimi yiyor.

ya canım endişelenecek ne var ya,ille herkes ööööö ööööööööö diye çıkarsın mı,o zaman mı gerçek hamile oluyo,ağrın yoksa daha iyi değil mi,gayet sağlıklı bi gebelik geçirdiğin için mutlu olmalısın,unutmayın stres herşeyin düşmanı,rahat olun yaaa:79::79:

tamam derya kızma:))) haklısın. herkesin midesi bulanmıcak sonuçta ama internette izlediğim videolarda hep mide bulantısını sağlıklı hamileliğin göstergesi olarak göstermiş doktorlar. ne biliyim ben de biraz evhamlıyım galiba. bu arada çizelge için geniş boyu nerden seçeceğim?

sanırım geniş boyu seçebildim. çok teşekkür ederim.

günaydın kızlar herkesin sabahları midesi bulanır benim akşamları bulanıyor anlamadım gitti midenizde bulanacak başınızda dönecek ağrınızda olacak ha olmuyorsa çooook şanslısınız demektir boşuna stress yapmayın tadını çıkarın hamileliğinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…