canım oldu bak :))))
teşekkür ederim yardımların için
tamam derya kızma:))) haklısın. herkesin midesi bulanmıcak sonuçta ama internette izlediğim videolarda hep mide bulantısını sağlıklı hamileliğin göstergesi olarak göstermiş doktorlar. ne biliyim ben de biraz evhamlıyım galiba. bu arada çizelge için geniş boyu nerden seçeceğim?
günaydın kızlar herkesin sabahları midesi bulanır benim akşamları bulanıyor anlamadım gitti midenizde bulanacak başınızda dönecek ağrınızda olacak ha olmuyorsa çooook şanslısınız demektir boşuna stress yapmayın tadını çıkarın hamileliğinizin
benim de akşamları biraz bulanıyo,yağlı yemek görmek istemiyom,dün onun yerine domates ekmek yedim,o yemekten daha tatlı geldi:79::79:
doktora giden yok mu kızlar,pıt pıtları duyan
akşam menümüz aynıymış spora gittim akşam dönüşte hem hafif olsun dedim hemde benimde canım peynir domates çekmişti bende öle yaptım
canım ne sporu ya,sakın bu dönemde fazla yürüme,6. aydan sonra yürü,bebiş tutunmaya çalışıyo zaten,kasık ağrısı yapıyo fazla yürüme,ben farkettim bunu
kızlar.. bebeğime günlük tutmak istiyorum ama gönlüme göre defter bulamadım..olanlar çok pahalı manasız...
bileniniz varmı?
kızlar günaydın dr geliyorum pitirciğimin kalp atışlarını duydum rabbim şükürler olsun sana. Bugün 7 haftalığım ama 6 hafta görünüyor. Olsun 4cm olmuş bitanem. O kalp sesi o atış ne muhteşem bi duygu. Yine ağladım ama bu sefer mutluluktan
bugün kontrolumuz vardi hersey yolundaymis 7 haftalik olmus bebisim kalp atislarini gosterdi cok güzeldi bir mucize gercekten ilkinde hiç bisey anlamamıstık rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder insallah
bugün kontrolumuz vardi hersey yolundaymis 7 haftalik olmus bebisim kalp atislarini gosterdi cok güzeldi bir mucize gercekten ilkinde hiç bisey anlamamıstık rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder insallah
teşekkürler dr un soylediği 7 haftalik tam gunu nedir diye sormadim acikcası
oyy oyy maşşallahhhinşallah bende görürüm tedirginim pazartesi bende 7 haftalık oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?