Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

güzel olmuş canım seninki de:79::79:

benim de akşamları biraz bulanıyo,yağlı yemek görmek istemiyom,dün onun yerine domates ekmek yedim,o yemekten daha tatlı geldi:79::79:

benim de akşamları biraz bulanıyo,yağlı yemek görmek istemiyom,dün onun yerine domates ekmek yedim,o yemekten daha tatlı geldi:79::79:

akşam menümüz aynıymış spora gittim akşam dönüşte hem hafif olsun dedim hemde benimde canım peynir domates çekmişti bende öle yaptım

akşam menümüz aynıymış spora gittim akşam dönüşte hem hafif olsun dedim hemde benimde canım peynir domates çekmişti bende öle yaptım

canım ne sporu ya,sakın bu dönemde fazla yürüme,6. aydan sonra yürü,bebiş tutunmaya çalışıyo zaten,kasık ağrısı yapıyo fazla yürüme,ben farkettim bunu

kızlar.. bebeğime günlük tutmak istiyorum ama gönlüme göre defter bulamadım..olanlar çok pahalı manasız...

bileniniz varmı?

canım ne sporu ya,sakın bu dönemde fazla yürüme,6. aydan sonra yürü,bebiş tutunmaya çalışıyo zaten,kasık ağrısı yapıyo fazla yürüme,ben farkettim bunu

yok yaa spor dediğim 20 dk yürüdüm 10 dk bisiklet 10 dk fazla yormayan bi alet çalıştım o kadar eşim gidiyo da akşamları sıkılıyom bende arada takılıyorum işte ama yoruldum yinede her zaman değilde işte haftada bir falan ama dikkat ediyorum merak etme

aslında kocamında biraz oturması lazım benle:) o gidiyo diye gidiyom ama gitme dedim bu akşam uykum geliyo ki yorulunca geldim spordan atıştırdım hemen uyumuşum gündüzde çalıştım yoğunum biraz anlayışlı olmak gerek neyse ki bu akşam gitmicek:)))) valla evde pineklemek istiyom ben yaaaaa bebekten sanırım yorgunluk var sürekli belirtileri halayla söylüyom da:)))

kızlar.. bebeğime günlük tutmak istiyorum ama gönlüme göre defter bulamadım..olanlar çok pahalı manasız...

bileniniz varmı?

ben ajanda yaptım öle günlük gibi bişey oldu çokta güzel ultrason görüntülerini de tarihine yapıştırcam hep gebelik testlerimi bile saklıyom onlarıda ajanda da uygun bi yer var oraya koycam:)))

cnmm gozun aydın allah tamamını erdirsin inşllh 4 cm oldugundan eminmisin 7 haftalıksın ama 6 haftalık goruntude 4 cm değilde mm olmasın??

bende aralıkda 2. kez anne olucam inşallah,oğlum 12 yaşında,12 yıl sonra hamile kalmak tuhaf oldu biraz,ilk hamilelliğimde çok rahattım ama şimdi çok endişeliyim,inşallah bu bebeğimde sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir.

ya kızlar öyle yorgunum ki kolum kalmıyo,hep uyumak istiyom,sanki 2-3 tane zanaks almış gibiyim,gözümü açamıyommmmmmm

bugün kontrolumuz vardi hersey yolundaymis 7 haftalik olmus bebisim kalp atislarini gosterdi cok güzeldi bir mucize gercekten ilkinde hiç bisey anlamamıstık rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder insallah

bugün kontrolumuz vardi hersey yolundaymis 7 haftalik olmus bebisim kalp atislarini gosterdi cok güzeldi bir mucize gercekten ilkinde hiç bisey anlamamıstık rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder insallah

cnm gozun aydın fetal ne kadar dendi yolk sac tam 7 haftalık mı cıktı?

oyy oyy maşşallahhh inşallah bende görürüm tedirginim pazartesi bende 7 haftalık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…