Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

yavrumun kalbi atıyor 7hafta 5 günlük ama 7hafta 1 günlük çıktı boyuda 11.5mm çok şükür.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

yavrumun kalbi atıyor 7hafta 5 günlük ama 7hafta 1 günlük çıktı boyuda 11.5mm çok şükür.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Ohh çok şükür inşallah sağ salim kucağınada alırsın canım. evet bazan birebir tutmuyo benimkide 6+4 tü hesaplamalarda usg de 5 haftalık çıktı.

selam kızlar bende 4 sene sonra anne olacağımı cuma günü öğrendim dün akşam gittim doktora henüz ultrasonda göstermedi kendininasipse 26 aralık doğum tarihimiz hala şokundayım ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilmiyorumsizinle paylaşarak belki kendime gelirim ismim demet27 yaşındayım hepimize ALLAH IM kucağımıza almayı nasip eder inş.

tebrik ederim canım,Allah analı babalı büyütsün,aramıza hoşgeldin

seninle aynıyız canım benim sat 21 mart 5+0 şuan yani kan değeri dün 2087 idi ve kese görüldü 4,7 mm

benimde sizinle aynı ama kese görünmedi ben biraz tombiş olduğumdan göbekten göremedi doktor mayıs 2 de gidicem bi daha hayırlısı artık

kızlarrrr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyo?ben bi süredir uğrayamadım.midemde çok ağrı ve şişlik vardı.karnım şimdiden kocaman oldu(gazmış)bu gün doktora gittim şurup verdi.bebişimin kesesini görebildim sadece ama olsun yinede çok mutlu oldum:)geç döllenme olmuş.adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken usg görüntüsüne göre doktor 4,5-5 haftalık dedi.10 gün sonrada bebişimi görmeye çağırdı

çok teşekkür ederim cnmya sizde de aşırı ağız kuruluğu oluyomu bende çok feci hele bugün daha fazla oldu sürekli bişeyler içmek zorundayım:44::44:

ağız kuruluğu bende de oluyo cnm.resmen suya aşeriyorum:)sabah ilk uyandığımda çok oluyo özellikle..ama sıvı almak iyiymiş.bende bol bol su içiyorum

canım şurubu şişkinlik için mi verdi bendede çok şişkinlik var 5 aylık hamile gibiyim şimdiden

canım şurubu şişkinlik için mi verdi bendede çok şişkinlik var 5 aylık hamile gibiyim şimdiden

evt canım.bende hem şişkinlik hemde ağrı vardı korkudan yemek yiyemiyodum şişip patlıycam diyegaviscon diye bi şurup verdi.sende al kullan cnm

ağız kuruluğu bende de oluyo cnm.resmen suya aşeriyorum:)sabah ilk uyandığımda çok oluyo özellikle..ama sıvı almak iyiymiş.bende bol bol su içiyorum

annem 5 çocuktan tecrübeli olarak çok su içme dedi bana şişkinlik yapar didiama ben damacanın önündeyim 2 gündür hele uykuda dediğin gibi çok oldu bu gece bide kanım hep gırıl gırıl ya eşim uyutmadı bizi şimdiden diyo bu ne obur dedi yabide bende iştahsızlık var oda galiba folik asitendir dimi:44:

evt canım.bende hem şişkinlik hemde ağrı vardı korkudan yemek yiyemiyodum şişip patlıycam diyegaviscon diye bi şurup verdi.sende al kullan cnm

gaviscon var evde ama iğrenç bişey ben asla içemem onu
bende haftaya pazartesi gideceğim doktora sorayım bari başka çözümü varmı.yoksa patlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…