canım neden 32 hafta sonra gel dedin,toplam 40 hafta değilmi,senin 34 haftan var normalde
Benimki sezeryan olacağı için 36 ile 38 hafta arası olacakondan 40 hafta beklemiycem ALLAH nasip ederse
Kızlar hadi aralık 2011 anneler topiğine orada buluşalım
nerdeki o başık,bu iyiydi,noldu ki,taşınacaz mı şimdi ama çok yorgunum bennnnnnnn
hmmmmm,neden sezaryen peki
yavrumun kalbi atıyor 7hafta 5 günlük ama 7hafta 1 günlük çıktı boyuda 11.5mm çok şükür.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
selam kızlar bende 4 sene sonra anne olacağımı cuma günü öğrendim dün akşam gittim doktora henüz ultrasonda göstermedi kendininasipse 26 aralık doğum tarihimiz hala şokundayım ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum sizinle paylaşarak belki kendime gelirim ismim demet 27 yaşındayım hepimize ALLAH IM kucağımıza almayı nasip eder inş.
kızlar merhaba. sat: 22 mart. muhtemel doğum: 27 aralık. ben de yarın 5+0 olacağım. bana onbeş gün sonra gel dedi. ultrasonla bakmadığı için daha kese falan görmedik. sadece kan testi yaptı o kadar. ilk zamanlardaki belirtiler de kayboldu. mide bulantısı falan da yok. şimdi canım çok sıkkın. acaba ters bişeyler mi var diye çok korkuyorum. benim gibi olan var mı acaba? sizce doktora daha erken gitsemmi? ne dersiniz? nolur bi akıl verin.
herkes kuzusunu sağlıkla kucağına alsın insallah.
seninle aynıyız canım benim sat 21 mart 5+0 şuan yani kan değeri dün 2087 idi ve kese görüldü 4,7 mm
tebrik ederim canım,Allah analı babalı büyütsün,aramıza hoşgeldin
ben çıkıyom kızlar,eve gidip uyuyacammmmmmmm
çok teşekkür ederim cnmya sizde de aşırı ağız kuruluğu oluyomu bende çok feci hele bugün daha fazla oldu sürekli bişeyler içmek zorundayım:44::44:
kızlarrrr nasılsınız hamilelik nasıl gidiyo?ben bi süredir uğrayamadım.midemde çok ağrı ve şişlik vardı.karnım şimdiden kocaman oldu(gazmış)bu gün doktora gittim şurup verdi.bebişimin kesesini görebildim sadece ama olsun yinede çok mutlu oldum:)geç döllenme olmuş.adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken usg görüntüsüne göre doktor 4,5-5 haftalık dedi.10 gün sonrada bebişimi görmeye çağırdı
canım şurubu şişkinlik için mi verdi bendede çok şişkinlik var 5 aylık hamile gibiyim şimdiden
ağız kuruluğu bende de oluyo cnm.resmen suya aşeriyorum:)sabah ilk uyandığımda çok oluyo özellikle..ama sıvı almak iyiymiş.bende bol bol su içiyorum
evt canım.bende hem şişkinlik hemde ağrı vardı korkudan yemek yiyemiyodum şişip patlıycam diyegaviscon diye bi şurup verdi.sende al kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?