evt canım.bende hem şişkinlik hemde ağrı vardı korkudan yemek yiyemiyodum şişip patlıycam diyegaviscon diye bi şurup verdi.sende al kullan cnm
annem 5 çocuktan tecrübeli olarakçok su içme dedi bana şişkinlik yapar didi ama ben damacanın önündeyim 2 gündür hele uykuda dediğin gibi çok oldu bu gece bide kanım hep gırıl gırıl ya eşim uyutmadı bizi şimdiden diyo bu ne obur dedi ya bide bende iştahsızlık var oda galiba folik asitendir dimi:44:
kızlar bu şişkinlik sorunu tuvalet sorunumu oluyo
kızlar bu şişkinlik sorunu tuvalet sorunumu oluyo
bana da doktor bol bol su iç dediama hakiketten şişkinlik yapıyo.su içmeden de duramıyorum ağzım çok kuruyo.daha ilk haftalardan dert yanmaya başladık bakalım ilerde napıcaz.iştahsızlık bu dönemlerde olabiliyomuş cnm benim ağzımın tadı bazen çok kötü oluyo acı acı.onun içinde şeker yiyorum
canım bende oda mevcut kabızlık yanihem midede şişlik hem kabızlık olunca çok zor oluyo geçen gün çocuk gibi ağladım resmen..onun içinde kuru kayısı yiyorum faydası oluyo
yok tuvalet sorunu daha başlamadı
ama bişey yiyince patlayacak gibi oluyoruz şimdiden karnımız kocaman
ay bende diyorum sakın seni şikayet ettiğimi sanma die okşadım karnımı vicdan yaptım evet ağzımda sanki demir yemişim gibi bi tat var en sevdiğim şeyleri yapıyolar ama yiyemiyorum naz yapıyorum sanıyolar zaten 6 aydır diyetteydim iştahım olsa dana kesip yerimde yok ne zaman geçer acaba bu kuruluk ya:44:bide doktor bana her zaman adet olacakmışsın hissi yaşarsın dedi hep adet tarihlerinde sık olur bu belirtiler dedi ama hiç ağız kuruluğum olmamıştı
hımm kayısı bende yiyim bari ya arkadaşın biri aşeren varmı demiş ya ben aciyip cips yemek istiyorum:26:ama zararlı galiba:26:
benim karnım hep kocamandı 90 kiloydum 76 kiloya düştüm hedefim 65 di ama olmadı şu karnımı ne zaman düz görürüm bilmem
hımm kayısı bende yiyim bari ya arkadaşın biri aşeren varmı demiş ya ben aciyip cips yemek istiyorum:26:ama zararlı galiba:26:
benim karnım hep kocamandı 90 kiloydum 76 kiloya düştüm hedefim 65 di ama olmadı şu karnımı ne zaman düz görürüm bilmem
iyi yapmışsın cnm sonra bebiş alınıp küserdoktor bana 1 hafta sonra falan bulantıların başlayabilir dedi.bulantılar başlarsa bide tüm şikayetlerimizi unutturur bize.ağızdaki kurulukta 2 haftada geçiyo diye biliyorum.ben şimdiden kocişime naz yapıyorum valla bak ben hamileyim,alınganım,çok duygusalım diye
iyi yapmışsın cnm sonra bebiş alınıp küserdoktor bana 1 hafta sonra falan bulantıların başlayabilir dedi.bulantılar başlarsa bide tüm şikayetlerimizi unutturur bize.ağızdaki kurulukta 2 haftada geçiyo diye biliyorum.ben şimdiden kocişime naz yapıyorum valla bak ben hamileyim,alınganım,çok duygusalım diye
kilonu dert etme cnm dikkat edersin beslenmene fazla kilo almazsın.bulantı sorunuda yaşarsan kilo verirsin zaten.veremezsende doğumdan sonra emzirirken kilo veriliyomuş.ben kendimi öyle teselli ediyorum:)
bende çabuk sinirleniyorum bu aralar hormonlar yavaş yavaş kafayı yiyor.bulantılar 7. hafta mı başlıyormuş öyleyse.bende şişkinlik bulantı yapıyo bazen ama bebişim daha 5 haftalık
valla bizim ilk bebiş bide tedavi görüyodum ben 5 ay önce bırakmıştım geçen dedim hiç gitmiycem die süpriz oldu bu bana yumurtalıklarım hiç büyümüyodu benimama buna rağmen yinede şımartmaz naz yaptırmaz bana sen bari iyi değerlendir.Ya bulantı da değil bende feci mide yanması var onada şurup verdi alıcam işten çıkınca :26:
sorma ya o kadar emeğim heba olduALLAH tan bebiş okuma bilmiyo yada yazdıklarımı hissetmiyodur dimi :18:helali hoş olsun benimm bebişimee kilolar
evet yaa iyidi burası
bulmam da şimdi sürer baya benim yeni yeri:)))
çok teşekkür ederim cnmya sizde de aşırı ağız kuruluğu oluyomu bende çok feci hele bugün daha fazla oldu sürekli bişeyler içmek zorundayım:44::44:
inş cnm ama göremezsende üzülme her zaman sakin olmaya çalış ben de dün akşam gittim göremedim ama hiç stres yapmadım annelik olsa gerek ben üzülürsem oda üzülür dedimben de acayip susuyorum. kendime bi suluk alacağım böyle giderse:)) bu da mı hamilelikten acaba? bu arada ben de dayanamadım. bu cuma gideceğim doktora. cuma gittiğimde 5+3 olacak. insallah kesesini görürüz yavrumun.
ya kızlar öyle yorgunum ki kolum kalmıyo,hep uyumak istiyom,sanki 2-3 tane zanaks almış gibiyim,gözümü açamıyommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?