Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

bana da doktor bol bol su iç dediama hakiketten şişkinlik yapıyo.su içmeden de duramıyorum ağzım çok kuruyo.daha ilk haftalardan dert yanmaya başladık bakalım ilerde napıcaz.iştahsızlık bu dönemlerde olabiliyomuş cnm benim ağzımın tadı bazen çok kötü oluyo acı acı.onun içinde şeker yiyorum

ay bende diyorum sakın seni şikayet ettiğimi sanma die okşadım karnımı vicdan yaptım evet ağzımda sanki demir yemişim gibi bi tat var en sevdiğim şeyleri yapıyolar ama yiyemiyorum naz yapıyorum sanıyolarzaten 6 aydır diyetteydim iştahım olsa dana kesip yerimde yokne zaman geçer acaba bu kuruluk ya:44:bide doktor bana her zaman adet olacakmışsın hissi yaşarsın dedi hep adet tarihlerinde sık olur bu belirtiler dedi ama hiç ağız kuruluğum olmamıştı

canım bende oda mevcut kabızlık yanihem midede şişlik hem kabızlık olunca çok zor oluyo geçen gün çocuk gibi ağladım resmen..onun içinde kuru kayısı yiyorum faydası oluyo

hımm kayısı bende yiyim bari ya arkadaşın biri aşeren varmı demiş ya ben aciyip cips yemek istiyorum:26:ama zararlı galiba:26:
yok tuvalet sorunu daha başlamadı
ama bişey yiyince patlayacak gibi oluyoruz şimdiden karnımız kocaman

benim karnım hep kocamandı 90 kiloydum 76 kiloya düştüm hedefim 65 di ama olmadı şu karnımı ne zaman düz görürüm bilmem

iyi yapmışsın cnm sonra bebiş alınıp küserdoktor bana 1 hafta sonra falan bulantıların başlayabilir dedi.bulantılar başlarsa bide tüm şikayetlerimizi unutturur bize.ağızdaki kurulukta 2 haftada geçiyo diye biliyorum.ben şimdiden kocişime naz yapıyorum valla bak ben hamileyim,alınganım,çok duygusalım diye

benimde canım hep abur cubur istiyo dün korka korka kola içtim.çikolatayı abarttım bide

kilonu dert etme cnm dikkat edersin beslenmene fazla kilo almazsın.bulantı sorunuda yaşarsan kilo verirsin zaten.veremezsende doğumdan sonra emzirirken kilo veriliyomuş.ben kendimi öyle teselli ediyorum:)

bende çabuk sinirleniyorum bu aralar hormonlar yavaş yavaş kafayı yiyor.bulantılar 7. hafta mı başlıyormuş öyleyse.bende şişkinlik bulantı yapıyo bazen ama bebişim daha 5 haftalık

valla bizim ilk bebiş bide tedavi görüyodum ben 5 ay önce bırakmıştım geçen dedim hiç gitmiycem die süpriz oldu bu bana yumurtalıklarım hiç büyümüyodu benimama buna rağmen yinede şımartmaz naz yaptırmaz bana sen bari iyi değerlendir.Ya bulantı da değil bende feci mide yanması var onada şurup verdi alıcam işten çıkınca :26:

kilonu dert etme cnm dikkat edersin beslenmene fazla kilo almazsın.bulantı sorunuda yaşarsan kilo verirsin zaten.veremezsende doğumdan sonra emzirirken kilo veriliyomuş.ben kendimi öyle teselli ediyorum:)

sorma ya o kadar emeğim heba oldu ALLAH tan bebiş okuma bilmiyoyada yazdıklarımı hissetmiyodur dimi :18:helali hoş olsun benimm bebişimee kilolar

bende çabuk sinirleniyorum bu aralar hormonlar yavaş yavaş kafayı yiyor.bulantılar 7. hafta mı başlıyormuş öyleyse.bende şişkinlik bulantı yapıyo bazen ama bebişim daha 5 haftalık

6. ve 7. haftalarda başlıyo canım.tabii herkeste olmuyo bulantı bu gün hastanede bi bayanla konuştuk 6 aylık olmuş bebeği hiç bulantısı olamamış ama şimdiden 13 kilo almış biz nasıl olcez acaba:97:

aaaa ne güzel bi süpriz olmuş hayırlı olsun canım ya.artık şurupları lıkır lıkır dikicez kafalara

sorma ya o kadar emeğim heba oldu ALLAH tan bebiş okuma bilmiyoyada yazdıklarımı hissetmiyodur dimi :18:helali hoş olsun benimm bebişimee kilolar

yok cnm yok hissetmez:90:öyle tabi önemli olan bebeklerimizin sağlığı artık.9 ayın sonunda top gibi yuvarlanırız artık:119::119:

çok teşekkür ederim cnmya sizde de aşırı ağız kuruluğu oluyomu bende çok feci hele bugün daha fazla oldu sürekli bişeyler içmek zorundayım:44::44:

ben de acayip susuyorum. kendime bi suluk alacağım böyle giderse:)) bu da mı hamilelikten acaba? bu arada ben de dayanamadım. bu cuma gideceğim doktora. cuma gittiğimde 5+3 olacak. insallah kesesini görürüz yavrumun.

ben de acayip susuyorum. kendime bi suluk alacağım böyle giderse:)) bu da mı hamilelikten acaba? bu arada ben de dayanamadım. bu cuma gideceğim doktora. cuma gittiğimde 5+3 olacak. insallah kesesini görürüz yavrumun.
inş cnm ama göremezsende üzülme her zaman sakin olmaya çalış ben de dün akşam gittim göremedim ama hiç stres yapmadım annelik olsa gerek ben üzülürsem oda üzülür dedimsuyunuda ihmal etme bildiğim kadarıyla süt içinde faydalıymış

kızlar ben de bulantı yok çok şükür:97: arada hafif miğdem bulanıyor ama çok rahatsız edecek kadar değil. zaten çok uzun da sürmüyor. hamile kalınca koçişime her şeyi aldırıcam, çok aşericem derdim fakat hiçççç ama hiç aşermiyorum sürekli ne istiyor canın hemen alayım diyor, ufff fırsatı değerlendiremiyorum
tek belirti yorgunluk ve arada kasık ağrısı.
bu arada henüz 19 Martta evlendim, eşim bugün işe başladı. gurbete nasıl alışıcam derken bebiş telaşına düştüm

ya kızlar öyle yorgunum ki kolum kalmıyo,hep uyumak istiyom,sanki 2-3 tane zanaks almış gibiyim,gözümü açamıyommmmmmm

cnm bende de aynı uyku hali var. normalde akşama kadar gezerdim, hiç yorulmazdım. şimdi bir kaç saat ayakta kalsam dayak yemiş gibi oluyorum.yemek yapmak bile yoruyo beni. azıcık oturunca enerji topluyorum.

arkadslar bende 3 bucuk yıllık evlıyım ve yaklasık 2 senedır bebek ıstıyrouz ama olmadı... 1 kere asılama oldumm tutmayınca baya ara verdmıstımm morel olarak ve vucudum toplaması amaçlı...ALLAHIMA bınsukur olsunkı bu sefer gıttım doktor bana dıyer doktorun bana verdığı sonucun yanlıs olduğunuuu ve benım dırek tup bebek olmam gerektığını soledı martaa oldummm veee suan 1aylık BEBEĞİM var 4 hafta 3 gunlukk allah ısteyen herkese kalbı gıbı versınnn

siteye daha oncede baska nıkle takıp edıyordummm nık ve sıfremı unuttunca baya ara verdımmm:=)

kızlar nasıl bir beslenme programı uyguluyorsunuz? bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım.

ben her gün 2 ceviz, 3 hurma, 1 avuç siyah+ beyaz kuru üzüm, 2 kuru kaysı yiyorum.
meyve: 2 elma, 2 portakal, 1 kivi, yarım muz.
ayrıca günde 2 bardak süt içiyorum.
kola, cips, konserve vb. ne kadar katkı maddeli yiyecek varsa kestim. normalde de pek tüketmezdim zaten.
onun dışında haftada 1 gün balık, 1 gün beyaz, 1 günde kırmızı et ve bol bol sebze yiyorum.

özellikle hurmayı hepinize öneririm. hem kalorisi az hem de şifa kaynağı. ablam sorunlu bir hamilelik geçirmişti, sadece hurma yerdi. su bile miğdesini bulandırıyordu. çocuğu 3 buçuk kilo doğdu ve çok sağlıklıydı. doktoru kendine ve bebeğine çok iyi bakmışsın demiş halbuki tek hurma yerdi. çok da iyi süt yapıyor aklınızda bulunsun. bir de bir kaç kişiden doğumu kolaylaştırdığını duydum. ne kadar doğru bilemiyorum, doğumdan sonra tecrübelerimi paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…