Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

hayırlı olsun cnm senin bize nazaran daha dikkatli olman gerekiyor bende geçen yıl tüp bebek için iğne kullandım tüp bebek merkezinden doktoru görünce kaçtımdünyanın masrafını stresini yapmıştım ama istemedim doktor arabayı park ediyodu ben o kaç kızım dedim eşimde arkamdan ne olduğunu anlamadan geldi neyseki bu olayın üstünden 5 ay geçti ve hiç umut yok dedikleri ben normal hamile kaldım RABBİM herşeyin hayırlısını bilir ve hayırlı zamanında verir neyse kızlar mesai bitti otobüs gitmeden yetişeyim hepinize iyi akşamlar

cnm hayırlı olsun Allah hepimize bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin

Amiin kızlaarr...bi arkadaşım yeni doğum yaptı ve boool bool su içmemi önerdi,doğumu çok kolay oldu,hiç bağırmadım desem yalan olmaz dedi...darısı hepimizin başına inş..da ben hiiç su içemyrm yaaa..aklıma gelmiyo,kilomda çok..iştahımda açıldı,hem bulantım var hem bastısın diye yiyorum habire...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşllh...

Son düzenleme:

sen gittiğinde 5+0 dın. vajinal ultrasonla bakmadı mı canım sana? sadece üstten mi baktı? ben göremezsem üzülmemeye çalışcam ama biliyorum üzülcem

merhaba, hurma derken hangi cins hurmadır acaba?trabzon mu medine hurmasımı???

arkadaşlar benim bulantım çok oluyor bu yüzden hiçbirşey yiyemiyorum acaba bebeğimi etkilermi bu durum :18: benim gibi olan varmı aranızda

sen gittiğinde 5+0 dın. vajinal ultrasonla bakmadı mı canım sana? sadece üstten mi baktı? ben göremezsem üzülmemeye çalışcam ama biliyorum üzülcem

Yok canm vajinal ultrasonda bakmadı göbek bölgen yağlı olduğu için görünmüyo olabilir dedi mayıs 2 de gidicem büyük ihtimalle görünür dedi.Bakalım hayırlısı.Canım neden üzülüyosunki bebişin sonuçta seninle ve bi şekilde bi zamanda görünücek hatta RABBİM izni ile kucağına alıcaksın stres panik üzüntü yaşama herşeyin başı bunlar sen bol bol dua et sağlıklı olsun die.

Kızlar ben çalıştığım için erkenciyim hepinize günaydın
Beslenmeden bahsolmuşta pikolata o kadar şeyi nasıl yiyosun ben de aşırı bi iştahszılık varbide süt içiyoruz ya sütü kaynatıp mı içicez yoksa ılıkmı:44::44::44:ben hiç bişey yiyemiyorum ne zamana kadar sürecek acaba bu yemediğim zamanda karnım gırıl gırıl hiç susmuyo bebekler çok çabuk acıkırmış o yüzden sık sık, az az yiyecekmişiz acaba programmı yapsak kendimize diyet yapar gibi:44::44:

arkadaşlar benim bulantım çok oluyor bu yüzden hiçbirşey yiyemiyorum acaba bebeğimi etkilermi bu durum :18: benim gibi olan varmı aranızda

benim bulantım yok ama mide yanmam var tabi cnm gelişmek zorunda ve bişeyler yemek zorundasın.peki miden bulanıyo ama yiyeceklerden kaçıyomusun ben hiç görmek istemiyorum bile

Günaydın kızlar..
dr bana da çok su iç dedi.
ben günde 3 litre su içerdim en az..
ama şimdi 1.5 lt zor tüketiyorum midemi bulandırıyor su.
yavaş yavaş içmeye çalışıyorum..
çok aç kalınca midem bulanıyor onun dışında çok şükür bi sorun yok...
ama çok uyuyorum çok uykumvar ve çok yorgunum

kızlar bide ben 2 kere gittim dr ikisindede vajinal ultrasondan baktı.. ilk gittiğimde alttan bakacaz dedi istemediğimi söyledim ama daha rahat görürüz herşeyi dedi.. düşüğüm olmuştu ondan sanırım ben öyle düşündüm. bu c tesi tekrar gidecem. inş karından bakar artık..

benim bulantım yok ama mide yanmam var tabi cnm gelişmek zorunda ve bişeyler yemek zorundasın.peki miden bulanıyo ama yiyeceklerden kaçıyomusun ben hiç görmek istemiyorum bile

canım bende mide yanması da var bulantım çok hayalimde bile yemeği görsem çok kötü oluyorum sadece kuru ekmek börek felan yiyorum su da içemiyorum neyse buna da şükür bebeğim için razıyım bu sıkıntılara

cnmm gozun aydın allah tamamını erdirsin inşllh 4 cm oldugundan eminmisin 7 haftalıksın ama 6 haftalık goruntude 4 cm değilde mm olmasın??
sağol canım valla ben öyle anladım ama mm de olabilir.. sana yarın ult.görüntüdekileri yazacam ok.

cnm ben ekmaek hiç yiyemiyorum:26:aklıma bile gelmiyo ya hatta bıraksalar hiç yemek aklıma gelmiyo folikasit alıyomusun sen ben kullanıyorum onda iştahsızlık yapar diye yazıyo bide ilk günlerde yürüş yapanınız varmı yoksa bu zamanlarda yapılmamasımı lazım.

ya kızlar bende yemek yiyemesem yaa.. iştahım çok açıldı zaten şişmanım ne olacak bu halim bilmiyorum. hep bi açlık var bende...

Günaydın kızlaarrrrr biz geldik bugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:

ya kızlar bende yemek yiyemesem yaa.. iştahım çok açıldı zaten şişmanım ne olacak bu halim bilmiyorum. hep bi açlık var bende...
kaç kilosun cnm ?
Günaydın kızlaarrrrr biz geldik bugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:
hayırlısı olsun cnm inş sağlıklıdır

hele dur canım,daha 4. haftadasın,ben 4. 5. haftalarda hatta 6 nın yarısına kadar hergün et ürünleri yedim bayıla bayıla ama 7. hafta,8. hafta derken değil et,yağlı yemek,süt bile görmek istemiyom,domates ekmek yiyom,bol meyve,bol su,biraz da tatlı,ceviz,üzüm,fındık,badem vs. o kadar,folik asit bi de:79::79:

ben de çok acıkıyom ama daha çok meyve yiyom canım,her hafta birbirinden farklı 8. haftaya girince iştahım iyice azaldı benim,ama kusma falan yok çok şükür:79::79:bi de kendime yeni sütyen almam lazım,eskiler gelmiyo kesinlikle,kocaman oldular,yan bile yatamıyom,çok sertler:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…