arkadslar bende 3 bucuk yıllık evlıyım ve yaklasık 2 senedır bebek ıstıyrouz ama olmadı... 1 kere asılama oldumm tutmayınca baya ara verdmıstımm morel olarak ve vucudum toplaması amaçlı...ALLAHIMA bınsukur olsunkı bu sefer gıttım doktor bana dıyer doktorun bana verdığı sonucun yanlıs olduğunuuu ve benım dırek tup bebek olmam gerektığını soledı martaa oldummm veee suan 1aylık BEBEĞİMvar 4 hafta 3 gunlukk allah ısteyen herkese kalbı gıbı versınnn
siteye daha oncede baska nıkle takıp edıyordummm nık ve sıfremı unuttunca baya ara verdımmm:=)
arkadslar bende 3 bucuk yıllık evlıyım ve yaklasık 2 senedır bebek ıstıyrouz ama olmadı... 1 kere asılama oldumm tutmayınca baya ara verdmıstımm morel olarak ve vucudum toplaması amaçlı...ALLAHIMA bınsukur olsunkı bu sefer gıttım doktor bana dıyer doktorun bana verdığı sonucun yanlıs olduğunuuu ve benım dırek tup bebek olmam gerektığını soledı martaa oldummm veee suan 1aylık BEBEĞİMvar 4 hafta 3 gunlukk allah ısteyen herkese kalbı gıbı versınnn
siteye daha oncede baska nıkle takıp edıyordummm nık ve sıfremı unuttunca baya ara verdımmm:=)
inş cnm ama göremezsende üzülme her zaman sakin olmaya çalış ben de dün akşam gittim göremedim ama hiç stres yapmadım annelik olsa gerek ben üzülürsem oda üzülür dedimsuyunuda ihmal etme bildiğim kadarıyla süt içinde faydalıymış
kızlar nasıl bir beslenme programı uyguluyorsunuz? bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım.
ben her gün 2 ceviz, 3 hurma, 1 avuç siyah+ beyaz kuru üzüm, 2 kuru kaysı yiyorum.
meyve: 2 elma, 2 portakal, 1 kivi, yarım muz.
ayrıca günde 2 bardak süt içiyorum.
kola, cips, konserve vb. ne kadar katkı maddeli yiyecek varsa kestim. normalde de pek tüketmezdim zaten.
onun dışında haftada 1 gün balık, 1 gün beyaz, 1 günde kırmızı et ve bol bol sebze yiyorum.
özellikle hurmayı hepinize öneririm. hem kalorisi az hem de şifa kaynağı. ablam sorunlu bir hamilelik geçirmişti, sadece hurma yerdi. su bile miğdesini bulandırıyordu. çocuğu 3 buçuk kilo doğdu ve çok sağlıklıydı. doktoru kendine ve bebeğine çok iyi bakmışsın demişhalbuki tek hurma yerdi. çok da iyi süt yapıyor aklınızda bulunsun. bir de bir kaç kişiden doğumu kolaylaştırdığını duydum. ne kadar doğru bilemiyorum, doğumdan sonra tecrübelerimi paylaşırım
sen gittiğinde 5+0 dın. vajinal ultrasonla bakmadı mı canım sana? sadece üstten mi baktı? ben göremezsem üzülmemeye çalışcam ama biliyorum üzülcem
arkadaşlar benim bulantım çok oluyor bu yüzden hiçbirşey yiyemiyorum acaba bebeğimi etkilermi bu durum :18: benim gibi olan varmı aranızda
benim bulantım yok ama mide yanmam vartabi cnm gelişmek zorunda ve bişeyler yemek zorundasın.peki miden bulanıyo ama yiyeceklerden kaçıyomusun ben hiç görmek istemiyorum bile
selam canım o üstündeki şalvar değilmi yanlış görmedimDD
sağol canım valla ben öyle anladım ama mm de olabilir.. sana yarın ult.görüntüdekileri yazacam ok.cnmm gozun aydın allah tamamını erdirsin inşllh 4 cm oldugundan eminmisin 7 haftalıksın ama 6 haftalık goruntude 4 cm değilde mm olmasın??
beğendim tabi aynından bende de vareveeeeettt :)))) düşük çözünürlüğü olan bi tek o resmim varmış pc de:))))
beğendinmi:))
canım bende mide yanması da var bulantım çokhayalimde bile yemeği görsem çok kötü oluyorum sadece kuru ekmek börek felan yiyorum su da içemiyorum neyse buna da şükür bebeğim için razıyım bu sıkıntılara
ya kızlar bende yemek yiyemesem yaa.. iştahım çok açıldı zaten şişmanım ne olacak bu halim bilmiyorum. hep bi açlık var bende...cnm ben ekmaek hiç yiyemiyorum:26:aklıma bile gelmiyo ya hatta bıraksalar hiç yemek aklıma gelmiyo folikasit alıyomusun sen ben kullanıyorum onda iştahsızlık yapar diye yazıyo bide ilk günlerde yürüş yapanınız varmı yoksa bu zamanlarda yapılmamasımı lazım.
kaç kilosun cnm ?ya kızlar bende yemek yiyemesem yaa.. iştahım çok açıldı zaten şişmanım ne olacak bu halim bilmiyorum. hep bi açlık var bende...
hayırlısı olsun cnm inş sağlıklıdırGünaydın kızlaarrrrr biz geldikbugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:
kızlar nasıl bir beslenme programı uyguluyorsunuz? bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım.
ben her gün 2 ceviz, 3 hurma, 1 avuç siyah+ beyaz kuru üzüm, 2 kuru kaysı yiyorum.
meyve: 2 elma, 2 portakal, 1 kivi, yarım muz.
ayrıca günde 2 bardak süt içiyorum.
kola, cips, konserve vb. ne kadar katkı maddeli yiyecek varsa kestim. normalde de pek tüketmezdim zaten.
onun dışında haftada 1 gün balık, 1 gün beyaz, 1 günde kırmızı et ve bol bol sebze yiyorum.
özellikle hurmayı hepinize öneririm. hem kalorisi az hem de şifa kaynağı. ablam sorunlu bir hamilelik geçirmişti, sadece hurma yerdi. su bile miğdesini bulandırıyordu. çocuğu 3 buçuk kilo doğdu ve çok sağlıklıydı. doktoru kendine ve bebeğine çok iyi bakmışsın demişhalbuki tek hurma yerdi. çok da iyi süt yapıyor aklınızda bulunsun. bir de bir kaç kişiden doğumu kolaylaştırdığını duydum. ne kadar doğru bilemiyorum, doğumdan sonra tecrübelerimi paylaşırım
ya kızlar bende yemek yiyemesem yaa.. iştahım çok açıldı zaten şişmanım ne olacak bu halim bilmiyorum. hep bi açlık var bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?