Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

Günaydın kızlaarrrrr biz geldik bugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:

hayırlısı olsun canım. ama doktordan sonra bize de haber ver. merak ederim ben. insallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız. bu arada ben de niye iştahsızlık yok ki? ben em çok su içiyorum. hem de galiba normalden fazla yiyorum. inşallah bebişe gidiyordur. yoksa halim duman:)

Ben 50 kiloyla hamile kaldım doktorum doğuma kadar en fazla 62 olacaksı ona göre yediklerine dikkat et dedi, bana yemem ve yememem gerekenlerin listesini verdi, yapmam gereken egzersizleri falan da verdi bakalım kaç olacaz doğuma kadar bu aralar bende ne bulantı var ne de iştah artması, aynı düzende devam ediyorum kilo da almicam bu gidişle ilk bikaç ay, ama sonrasını bilemiyorum tabi

ben de 53 kiloyla hamile kaldım. ama en az 70le doğururum heralde. insallah tabi. iştahım var yapacak bişey yok:))

sen çok şanslısın ben 76 kiloyum ve 90 dan düştümyine 90 olurum kilolarda kalıcak gibi ve şuan 79 kiloyumbişey yemediğim halde hele göğüslerim silikonlu gibi oldu:92::92:inş süttür

canım 5. haftada insan herşeyi yiyo,6. da orta sade,7. de az,8. de daha az oldu ben de,zaten normal de öğlenleri sadece meyve yiyodum,ama 2 aydır yetmediği için,ekmeği biraz arttırdım,hamileliğimi öğrenene kadar 1 kilo,öğrendikten sonra da 700 gr almışım,iştahımın azalmasına seviniyom bi yandan,ama çok uyuduğum için,yiyp yattığım için,az da yesem sanırım kilo alcam yine

demetcim ben folik asiti kullandım şimdi genel vitamin var onu kullanıyorum bu arada şimdi hurma yiyorum çok faydalı olduğunu duydum tavsiye edrim bulantıya da iyi geliyor benimde göğüslerim çok büyüdü sonunu düşünemiyorum:90:

benim zaten büyüktü şimdi iyice büyüdüler.bakalım ne olacak sonunda....

Günaydın kızlaarrrrr biz geldik bugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:
canım hadi hayırlısı olsun pıt pıt değil ama dumdum dumdum..... heyecanla bekliyorum seni gelince hemen haber ver

kaç kilosun cnm ?
canım 65 kg dim 66 oldum

canım hayırlı uğurlu olsun. inş. sonuna kadar çok güsel bir şekilde devam eder. bende tüp bebek yaptırdım nisanda ve çok şükür tuttu. 21nisanda gebe olduğumu öğrendim.doktor 7 mayısda çağırdı. hayırlısıyla bi keseyi de görsem.
senın ne zaman bellı oldu. keseyi gördünmü? nerde oldun tedaviyi? beta değerlerin nasıl çıktı? ne çok soru sordum yaw:)
inş. hepimiz için herşeyin hayırlısı olurrr

kızlar cinsiyet tahmini yapabiliyo musunuz,içinize doğuyo mu,ya da önce çocuğunuz varsa,farklı mı bu sefer ki:79::79::79:

canım bana kız olacakmış gibi geliyor öyle hissediyorum. benim ilk bebğim olacak nasip olursa...

nette göğüsleriniz aşırı büyüdüyse,daha çok meyve yiyorsanız,idrarınız açık renkteyse kız diyo,kimi tatlı için kız,kim erkek diyo,çok acayip,ben bişey hissedemiyom ama 1 aya kadar öğreniriz zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…