- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
Günaydın kızlaarrrrr biz geldikbugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:
Günaydın kızlaarrrrr biz geldikbugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:
Ben 50 kiloyla hamile kaldımdoktorum doğuma kadar en fazla 62 olacaksı ona göre yediklerine dikkat et dedi, bana yemem ve yememem gerekenlerin listesini verdi, yapmam gereken egzersizleri falan da verdi bakalım kaç olacaz doğuma kadar bu aralar bende ne bulantı var ne de iştah artması, aynı düzende devam ediyorum kilo da almicam bu gidişle ilk bikaç ay, ama sonrasını bilemiyorum tabi
Ben 50 kiloyla hamile kaldımdoktorum doğuma kadar en fazla 62 olacaksı ona göre yediklerine dikkat et dedi, bana yemem ve yememem gerekenlerin listesini verdi, yapmam gereken egzersizleri falan da verdi bakalım kaç olacaz doğuma kadar bu aralar bende ne bulantı var ne de iştah artması, aynı düzende devam ediyorum kilo da almicam bu gidişle ilk bikaç ay, ama sonrasını bilemiyorum tabi
hayırlısı olsun canım. ama doktordan sonra bize de haber ver. merak ederim ben. insallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız. bu arada ben de niye iştahsızlık yok ki? ben em çok su içiyorum. hem de galiba normalden fazla yiyorum. inşallah bebişe gidiyordur. yoksa halim duman:)
sen çok şanslısın ben 76 kiloyum ve 90 dan düştümyine 90 olurum kilolarda kalıcak gibi ve şuan 79 kiloyum bişey yemediğim halde hele göğüslerim silikonlu gibi oldu:92::92:inş süttür [/QUOT
off off..bende 86falandım 80e düştüm hamile kaldım..şuan 82yim..sonumdan kokuyorum ya..bi de iştahım öyle açıldı ki...naapçamı bilemym
sen çok şanslısın ben 76 kiloyum ve 90 dan düştümyine 90 olurum kilolarda kalıcak gibi ve şuan 79 kiloyum bişey yemediğim halde hele göğüslerim silikonlu gibi oldu:92::92:inş süttür [/QUOT
off off..bende 86falandım 80e düştüm hamile kaldım..şuan 82yim..sonumdan kokuyorum ya..bi de iştahım öyle açıldı ki...naapçamı bilemym
ben de en son muayene de 68.900 geldim,evlendiğimde 58 kiloydum,sonra hipotroitim varmış bilmiyodum,1-2 haftalıkken düşük yaptım,sonradan öğrendim,2 ay ilaç kullandım,tsh şubatta düzeldi,martta hamile kaldım,zayıflamaya vakit olmadan hamile kaldım,hamilelik öncesi 1 kutu folik asit bitirmiştim,o da iştahımı açıp,şişmanlatmıştı,şimdi yine yazdı doktor,benim de tahminim 80 den aşağı doğurmam
demetcim ben folik asiti kullandım şimdi genel vitamin var onu kullanıyorum bu arada şimdi hurma yiyorum çok faydalı olduğunu duydumcnm ben ekmaek hiç yiyemiyorum:26:aklıma bile gelmiyo ya hatta bıraksalar hiç yemek aklıma gelmiyo folikasit alıyomusun sen ben kullanıyorum onda iştahsızlık yapar diye yazıyo bide ilk günlerde yürüş yapanınız varmı yoksa bu zamanlarda yapılmamasımı lazım.
ben de en son muayene de 68.900 geldim,evlendiğimde 58 kiloydum,sonra hipotroitim varmış bilmiyodum,1-2 haftalıkken düşük yaptım,sonradan öğrendim,2 ay ilaç kullandım,tsh şubatta düzeldi,martta hamile kaldım,zayıflamaya vakit olmadan hamile kaldım,hamilelik öncesi 1 kutu folik asit bitirmiştim,o da iştahımı açıp,şişmanlatmıştı,şimdi yine yazdı doktor,benim de tahminim 80 den aşağı doğurmam
90ı geçmeyeyim diyorum ama bu bi hayalamaaannn napalım bebişime feda olsun 2.5yılbeklemişim ben onu,şimdi kiloyumu dert etcem yaa
benim zaten büyüktü şimdi iyice büyüdüler.bakalım ne olacak sonunda....ben de çok acıkıyom ama daha çok meyve yiyom canım,her hafta birbirinden farklı 8. haftaya girince iştahım iyice azaldı benim,ama kusma falan yok çok şükür:79::79:bi de kendime yeni sütyen almam lazım,eskiler gelmiyo kesinlikle,kocaman oldular,yan bile yatamıyom,çok sertler:79::79:
canım hadi hayırlısı olsun pıt pıt değil ama dumdum dumdum..... heyecanla bekliyorum seni gelince hemen haber verGünaydın kızlaarrrrr biz geldikbugün büyük gün bizim için, bebişimizin pıt pıtlarını duymaya gideces öğleden sonra çok heyecanlıyııııızzz :18:
kaç kilosun cnm ?
canım 65 kg dim 66 oldum
çok güzel fikir..deryam nasıl gidiyobide kilo listesi yapsan nasıl olur
canım hayırlı uğurlu olsun. inş. sonuna kadar çok güsel bir şekilde devam eder. bende tüp bebek yaptırdım nisanda ve çok şükür tuttu. 21nisanda gebe olduğumu öğrendim.doktor 7 mayısda çağırdı. hayırlısıyla bi keseyi de görsem.arkadslar bende 3 bucuk yıllık evlıyım ve yaklasık 2 senedır bebek ıstıyrouz ama olmadı... 1 kere asılama oldumm tutmayınca baya ara verdmıstımm morel olarak ve vucudum toplaması amaçlı...ALLAHIMA bınsukur olsunkı bu sefer gıttım doktor bana dıyer doktorun bana verdığı sonucun yanlıs olduğunuuu ve benım dırek tup bebek olmam gerektığını soledı martaa oldummm veee suan 1aylık BEBEĞİMvar 4 hafta 3 gunlukk allah ısteyen herkese kalbı gıbı versınnn
siteye daha oncede baska nıkle takıp edıyordummm nık ve sıfremı unuttunca baya ara verdımmm:=)
çok güzel fikir..
canım bana kız olacakmış gibi geliyor öyle hissediyorum. benim ilk bebğim olacak nasip olursa...kızlar cinsiyet tahmini yapabiliyo musunuz,içinize doğuyo mu,ya da önce çocuğunuz varsa,farklı mı bu sefer ki:79::79::79:
sen kendini yormaa ama şu listeyi bi yoluna koysak süper olacak....ya liste işi çok yorucu oluyo,tablo hazırlayamadığım için,tek tek uğraşıyom,şimdi çok yorgun ve uykusuz hissediyom kendimi,halbu ki 10 saatten fazla uyudum
canım bana kız olacakmış gibi geliyor öyle hissediyorum. benim ilk bebğim olacak nasip olursa...
ben bi uğraşayım şu listeylesen kendini yormaa ama şu listeyi bi yoluna koysak süper olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?