Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

kızlar cinsiyet tahmini yapabiliyo musunuz,içinize doğuyo mu,ya da önce çocuğunuz varsa,farklı mı bu sefer ki:79::79::79:

cnm çin takvimine baktım ben ona göre erkek çıkıyo ama ben nedense erkek olsun istiyorum babasına benzesin istiyorumhiç bi tahminimde yok ALLAH gönlüme göre versin inş dua ediyorum ama ne demişler ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur hakkıyı

kızlar cinsiyet tahmini yapabiliyo musunuz,içinize doğuyo mu,ya da önce çocuğunuz varsa,farklı mı bu sefer ki:79::79::79:

benim önceki hamileliğime göre farklı belirtilerim var öncekinde çok uyuyodum midem hiç bulanmamıştı pek belirti yoktu yani,rüyasında görenler oluyodu beni kız diyolardı hep bende kız bekliyodum testler falan yapıyodum netten kız çıkıyodu hep:) ama kızım dünyaya gelmedi

bunda midem bulanıyo dün ilk kez çıkardım kocişte şaşırdı bak belirti işte diyip teselli etmeye çalışıyo beni:))) çok erken uyumuyorum bu defa he bi de baş dönmesi var ondada çok seviniyos belirti ya:)))) bunda yaptığım testler de kız diyo ama farklılıklar var henüz rüyasında gören yok bu defa çünkü saklıyos annelere deyince sülale duyuyoda :)))) sölemeyin dediğimiz halde

nette erken dönemde bulantı,kusma olursa kızmış,olmazsa erkekmiş,atıyolar ya,benim iş yerinden arkadaş 7.5 hamile,6 hafta dolmadan çıkarmaya başladı taaa 5. 6. aya kadar,ama oğlu olcak

ben de çok uyuyom,ayaklarım buz gibi,göğüslerim füze gibi küçücüktü,hep daha büyük olmasını isterdim,80 i bile doldurmuyodu,şimdi 85 e sığmıyo

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…