Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

kızlar bide benim gibi çalışanınız var mı içinde varsa ne iş yapıyosunuz

Ben de öğretmeniiiiimmm Allah nasip ederse doğumum da öyle güzel bi zamana geliyo ki nerdeyse seneye 2 dönemi birden kapatıyorum inşallah çocuk gürültüsünden ve bilgisayarlardan uzak koca bir yıl oooohhhh

Bu arada babaların doğum izni 10 güne, annenin aylıksız izin hakkı da 24 aya çıktı kızlar haberiniz var mıı

kamuda çalışıyom canım,bu sene atandım,hatay da yaşıyorum

bende şirket muhasebesindeyim,bizim şirket kimyasal atık nakliyesi işi yapıyo,burdaki mühendis hep der bi daha hayata gelirsem en son çevre mühendisi olurum die hepimize kolay gelsin kızlar o zaman inş işimiz bebeğe iyi gelir,bebişlerde işimizi aksatmaz yoksa şutttt

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom

bende çalışıyorum kızlar ist teyim. muhasebe bölümde çalışıyorum

kızlar peki hangi hastaneye gidiyorsunuz. sizin dr da bir sürü tahlil istedimi... benden istedi hepsini yaptırdım..

kızlar peki hangi hastaneye gidiyorsunuz. sizin dr da bir sürü tahlil istedimi... benden istedi hepsini yaptırdım..

pendikte oturuyorum cnm ben dr.necef şahin var ona gidiyodum bebek olmuyo die ama çok memnunum ondan devam edicem ona inş..varsa buralarda olan şiddetle tavsiye ederim..

selam kızlar
hepiniz erkencisiniz baya kaynatmışsınız
bu arada bişey soracağım.süt içenler günlük süt mü yoksa uzun ömürlü süt mü içiyor.annem uzun ömürlü süt içme dedi bende korkuyorum içmeye.zaten kocaman karnımı süt iyice kocaman yapıyo

Son düzenleme:
ben b.düzündeyim beylikdüzü kolan hastanesi Arzu hm'a gidiyorum memnunum hem ekonomik bi hastane doğum falan çok abartılı fiyat değil tavsiye ederim...

ben b.düzündeyim beylikdüzü kolan hastanesi Arzu hm'a gidiyorum memnunum hem ekonomik bi hastane doğum falan çok abartılı fiyat değil tavsiye ederim...

bende esenyurtta oturuyorum. ama bahçelievelr medikalparka gidiyorum...

bende halıcıoğlunda oturuyorum fahri beye gitmeyi düşnüyrum birde herman işçi war aklımda ikisinden birine karar vericem muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz ????

kızlar ben giresundayım. burada özel muayenehanesi olan aynı zamanda doğum hastanesinde çalışan doktora gidiyorum. muayenesi 100 tl.

bu arada bi arkadaş sormuştu. cinsiyeti içine doğan var mı diye? valla benim için çok erken ama içime doğuyor kız olacak. ben ve eşim gibi esmer olacağını düşündüğüm için çizelgede de esmer bir kız bebek seçtim:))

allah gönlüne göre versin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…