- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
allah gönlüne göre versin güzelim
allah herkesin gönlüne göre versin. cuma günü doktora gideceğim. çok heyecanlıyım ve aynı zamanda da tereddütlüyüm.acaba çocuğum doğru yerde mi kesenin içinde görebilecek miyiz falan kafam çok karışık:26:
Ben 50 kiloyla hamile kaldımdoktorum doğuma kadar en fazla 62 olacaksı ona göre yediklerine dikkat et dedi, bana yemem ve yememem gerekenlerin listesini verdi, yapmam gereken egzersizleri falan da verdi bakalım kaç olacaz doğuma kadar bu aralar bende ne bulantı var ne de iştah artması, aynı düzende devam ediyorum kilo da almicam bu gidişle ilk bikaç ay, ama sonrasını bilemiyorum tabi
canım sen ilk kez mi gideceksin doktora.bemde daha gitmedim herkes erken diyor
ilk kez gideceğim aslında doktor çarşamba gel dedi ama ben üç-dört gün erken gitmiş olacağım. çok merak ediyorum bir de ilk hamileliğim. çok fazla yorum okudum, boş gebelikler dış gebelikler. valla psikolojim yerlerde. onun için çok merak ediyorum.
kızlar bugün 12 de uyandımkoçişimi işe gönderip yattım tekrar.
sonra evi silip süpürdüm, siz de temizlik yapıyor musunuz, bir zararı olmaz di mibu kadarcık iş yaptım ama dayak yemiş gibiyim, hemen yoruluyorum.
bu arada hala hamile olduğumu hissetmiyorum, ne zaman hissedicem
bir de bir yandan yeni evime alışmaya çalışıyorum
benimde ilk hamileliğim ve benimde kafamda birsürü soru işareti var.birde ben adetin ertesi günü kan testi yaptırmıştım ve betahcg 185 çıkmıştı.doktor değer çok düşük heran herşey olabilir tarzı laflar edince panikledim ben.ama annem bişey olmaz gitme bir süre doktora dedi.şimdilik iyiyim.kasık ağrımda azaldı.o yüzden sadece meraktan pazartesi gitmek istiyorum.hiç değilse keseyi görürüm ve içimde bebiş olduğunu anlarım
sen cuma gidersen doktorun dediklerini yaz olurmu bu aralar herşeyi merak eder oldum :44:
aslında bak şimdi daha bi canım sıkıldı. ben de kan testi yaptırdığımda adetim geçeli üç gün olmuştu. betahcg 178 çıkmıştı. ama doktor bana öyle bişey demedi. sadece kese daha yeni oluşuyodur, şu anda göremeyiz zaten iki hafta sonra gel dedi. ben 10 gün sonra gitmiş olacağım. cuma günü akşam 5.30 da randevum. gelince yazarım.
kızlar bugün 12 de uyandımkoçişimi işe gönderip yattım tekrar.
sonra evi silip süpürdüm, siz de temizlik yapıyor musunuz, bir zararı olmaz di mibu kadarcık iş yaptım ama dayak yemiş gibiyim, hemen yoruluyorum.
bu arada hala hamile olduğumu hissetmiyorum, ne zaman hissedicem
bir de bir yandan yeni evime alışmaya çalışıyorum
canım ne temizliği ev aldı gidiyo korkudan filan değilde acayip uykum geliyo benim işten eve gidince 2 gündür kafayı vurup yatıyorum benim doktorumda fırsat buldukça istiharet et dedi sürekli uyumaya çalış dedi bende öyle dedi fırsat buldukça yatıyorum ama sabah uykusu yada öğlen uykusu daha faydalı galiba,bu arada size ilişki konusunda bişey söyledimi doktorunuz ??
kızlar ya benim göğüs uçlarım çok acıyo sizde de aynı problemi yaşayan var mı?sanki biri tutupta sıkıyomuş gibi çok acayip bi acı hemde taş gibibu arada dayanamayıp doktora erken gidicek olanlar varmış ben dünde yazmıştım usgde 5 haftalık gözüktü geç döllenme olmuş gerçi..sadece küçücük yuvarlak bi kese gözüküyodu.sizlerinde aynı olabilir sadece kese gözükebilir doktor bebeği görmek içinde 10 gün sonra çağırdı..göremezseniz üzülmeyin yanii.aslında sabredebilseniz 1 hafta sonraya kadar falan kalp atışınıda duymuş olursunuz onunda stresini yaşamazsınız daha sonra..ama tabi ki elinizde değil
bende halıcıoğlunda oturuyorum fahri beye gitmeyi düşnüyrum birde herman işçi war aklımda ikisinden birine karar vericem muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz ????
kızlar bide benim gibi çalışanınız var mı içindevarsa ne iş yapıyosunuz
Kızlaaaaarrrrr bugün itibariyle bebeğimizin pıt pıtlarını da duyduk çok şükürminiminnacık minik fasulyem kalp kaslarının hareketleri görünüyo ultrasonda pıt pıt pıt pıt Darısı hepinizin başına inşallah
Kızlaaaaarrrrr bugün itibariyle bebeğimizin pıt pıtlarını da duyduk çok şükürminiminnacık minik fasulyem kalp kaslarının hareketleri görünüyo ultrasonda pıt pıt pıt pıt Darısı hepinizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?