Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

allah gönlüne göre versin güzelim

allah herkesin gönlüne göre versin. cuma günü doktora gideceğim. çok heyecanlıyım ve aynı zamanda da tereddütlüyüm.acaba çocuğum doğru yerde mi kesenin içinde görebilecek miyiz falan kafam çok karışık:26:

canım sen ilk kez mi gideceksin doktora.bemde daha gitmedim herkes erken diyor

secil_dnz hiç üzülme, bulantıın çocuğa zararı yok. bir tanıdığımız var 5 aylık hile, kusmaktan boğazından kan gelir olmuş ama bebeği oldukça sağlıklı. hamilelik boyunca kusup 3 buçuk kilo bebiş doğuranlr var
beni de ekler misin listeye kilom 56

kardelen99 Medine hurması yiyorum, gün de 3 tane. tadı da çok nefis, kendimi tutmasam dah çok yerim

demettuba83valla kendimi tutmasam daha da yerim normalde de çok yerdim. biraz pis boğazımdır. sütü soğuk tüketiyorum, aslında üşünmesem ılık içmek daha iyi. boğazlarım şişecek diye korkuyorum. hazır süt tüketiyorum. ilk başta içime sinmiyordu. açık süt alıp kaynatayım hem yoğurtta yaparım dedim ama alam uyardı. sütten bakteri geçebiir dedi. bu dönemde en garantilisi paket süt tüketmekmiş.

deryam160510 benim de 5. haftam ama memişlerim taş gibi en çok buna seviniyorum diyebilirim, şuan çok az büyüme var, inşallah daha da büyürler.
benimde ilk bebişim ve kız hissediyorum belki de öyle olmasını umut ettiğim içindir.
benim de kızlık zarım yırtılmadı, ne olucak bir fikrim yok. galiba doğum sırasında yırtlacak.

cnm ya benim doktorum egzersizden hiç bahsetmedi, netten bir bakayım. doğuma çok faydası oluyormuş.

canım sen ilk kez mi gideceksin doktora.bemde daha gitmedim herkes erken diyor

ilk kez gideceğim aslında doktor çarşamba gel dedi ama ben üç-dört gün erken gitmiş olacağım. çok merak ediyorum bir de ilk hamileliğim. çok fazla yorum okudum, boş gebelikler dış gebelikler. valla psikolojim yerlerde. onun için çok merak ediyorum.

kızlar bugün 12 de uyandım koçişimi işe gönderip yattım tekrar.
sonra evi silip süpürdüm, siz de temizlik yapıyor musunuz, bir zararı olmaz di mi bu kadarcık iş yaptım ama dayak yemiş gibiyim, hemen yoruluyorum.
bu arada hala hamile olduğumu hissetmiyorum, ne zaman hissedicem
bir de bir yandan yeni evime alışmaya çalışıyorum

benimde ilk hamileliğim ve benimde kafamda birsürü soru işareti var.birde ben adetin ertesi günü kan testi yaptırmıştım ve betahcg 185 çıkmıştı.doktor değer çok düşük heran herşey olabilir tarzı laflar edince panikledim ben.ama annem bişey olmaz gitme bir süre doktora dedi.şimdilik iyiyim.kasık ağrımda azaldı.o yüzden sadece meraktan pazartesi gitmek istiyorum.hiç değilse keseyi görürüm ve içimde bebiş olduğunu anlarım
sen cuma gidersen doktorun dediklerini yaz olurmu bu aralar herşeyi merak eder oldum :44:

ben hamiş olduğumu öğrendiğimin ikinci günü bahar temizliğine başladım.hep kendime hamilesin hasta değilsin diyorum.tabiki kendimi eskisi kadar zorlamıyorum

aslında bak şimdi daha bi canım sıkıldı. ben de kan testi yaptırdığımda adetim geçeli üç gün olmuştu. betahcg 178 çıkmıştı. ama doktor bana öyle bişey demedi. sadece kese daha yeni oluşuyodur, şu anda göremeyiz zaten iki hafta sonra gel dedi. ben 10 gün sonra gitmiş olacağım. cuma günü akşam 5.30 da randevum. gelince yazarım.

canını sıkma boşuna normalmiş internetten araştırdım.benim gittiğim doktor garipti zaten

canım ne temizliği ev aldı gidiyo korkudan filan değilde acayip uykum geliyo benim işten eve gidince 2 gündür kafayı vurup yatıyorum benim doktorumda fırsat buldukça istiharet et dedi sürekli uyumaya çalış dedi bende öyle dedi fırsat buldukça yatıyorum ama sabah uykusu yada öğlen uykusu daha faydalı galiba,bu arada size ilişki konusunda bişey söyledimi doktorunuz ??

kızlar ya benim göğüs uçlarım çok acıyo sizde de aynı problemi yaşayan var mı?sanki biri tutupta sıkıyomuş gibi çok acayip bi acı hemde taş gibi bu arada dayanamayıp doktora erken gidicek olanlar varmış ben dünde yazmıştım usgde 5 haftalık gözüktü geç döllenme olmuş gerçi..sadece küçücük yuvarlak bi kese gözüküyodu.sizlerinde aynı olabilir sadece kese gözükebilir doktor bebeği görmek içinde 10 gün sonra çağırdı..göremezseniz üzülmeyin yanii.aslında sabredebilseniz 1 hafta sonraya kadar falan kalp atışınıda duymuş olursunuz onunda stresini yaşamazsınız daha sonra..ama tabi ki elinizde değil

kızlar benim mesai saatim bitti ama bugün akşama kadar içimde hep kıpır kıpır bişeyler oymadı sanki:26:hiç hissetmediğim şeyler oldu anlatamıyorum o yüzdenhepinize iyi akşamlar ben kaçtım

hayır bir şey söylemedi ama acayip tedirgin oluyoruz hatta hamile olduğumu öğrenince 2 gün korkudan yanaşmadı eşim internetten biraz araştırdık pek bir şey bulamadık. niyeyse ben daha bir istekliyim. galiba memişlerim büyüdüğü için hep hayalini kurardım, keramet hamilelikteymiş

benim de acayip gergin, bazen üzerine bile yatamıyorum. patlıycakmış gibi acıyor taş gibi gerildi ve dikleşti, bu hali çok hoşuma gitti. keşke hep böyle kalsa uçları acımıyor ama bazen tatlı tatlı kaşınıyor.

Kızlaaaaarrrrr bugün itibariyle bebeğimizin pıt pıtlarını da duyduk çok şükür miniminnacık minik fasulyem kalp kaslarının hareketleri görünüyo ultrasonda pıt pıt pıt pıt Darısı hepinizin başına inşallah

Son düzenleme:

maşallahh canım epey rahatlamıssındır artık bebeşine gönül rahatlıgıyla bakabilirsin bende yarın gidicem bakalım sata göre yarın 7+0 oluyorum tabi geç döllenme olmadıysa... henüz keseyi bile görememiştik inş bende görebilirim artk kese ve kalp atısı dua et benim için olurmu

hadi gözün aydııınnndarısı bizim başımıza..biz pıtpıtları gördük ma duyamadık haftaya inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…