Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

canım gözün aydın
inşallah bende duyarım yakın zamanda.pazartesi gideceğim 6 haftalık oluyo bebiş o zaman

slm kızlar ne guzel keseler pıt pıtlar duyulmus darısı bana ve goremeyenlere ınsallah.

Bu arada mıgdem ılk defa bugun cok kotu oldu hemde felaket otesı sabahtan berı burnumda koku var yemek yıyemıyorum sabahtan berı cnm ızmıre has boyoz ıstıyor ama yok cok uzaktayım maalesef aclıktan kac cesıt yemek yaptım tam oturuyorum yok dıyıp kalkıp baska bısı yapıyorum.sonra onuda yıyemıyorum bı bakmısım aglıyorum delırdım galıba dıyıp busefer guluyorum.offf ılk oglumda hıc bukadar olmamıstı mıgde bulantısı ıcın erken degılmı sızın kacıncı haftalarda basladı.

canım bnm ilk hamileliğim ve enteresandır öğrendiğimden beri 5.haftadan beri yani midem bulanıyo(öğrenmedn önce çok hafiften vardı)..psikolojkmidir nedir bilmem ama sendeki durum iştahsızlık yapmışken bende durum tam tersi...midem bulanıyo tuzlu yiyorum,geçmeyince ekşi,olmayınca meyve ws..ws..ws..

cnm hayırlı olsun, darısı tüm anne adaylarının başına ufff ben de kalp atışlarını duymak istiyorum, 10 mayıs ta gidicem.bir şey olmasından korkuyorum.

cnm benim 5.haftam. bugüne kadar hiç bulantım olmadı ama bugün sanki içim bir tuhaf. ayrıca canım hiç yemek yapmak istemiyor. yemem içmem yerinde ama zorla yemek yapıyorum.

hanımlar sonunda bugun hamile oldumu öğrendim 5.haftalık uzun calısmalardan sonra bu haber bana coook ii geldii:)allah bütün isteyenlere wersınnnnn

merhabalarr ben 8+6 oldum hamile oldugumu oğeneli cuma 1 ay olacak cok mutluyum heyecanlıyım sat 25 şubat inşallah hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız Allah nasip ederse 2 aralık doğum tarihimiz olacak

kızlar günaydın dün burda okudum diyemi bilmiyorum ama sabaha kadar hurma diye uyuyamadım gözümün önünden de gitmiyosabahtan beri açık her yere sorduk ama bulamadık sabaha karşı 4 te bastırır diye kocaaa bir dilim cevizli kadayıf yedim ama yokilla hurma istiyorum bu kadar erken başlarmı aşerme eşim bulursam hemen getiricem dedi haber bekliyoruz

canım çok sevindim. darısı duyamayanların başına insallah. eminim çok güzel bir duygudur.:)

bize de doktor bişey demedi,kasığım biraz ağrıyo diye,önlem olsun diye progestan kullandım 5-6 tane,bıraktım sonra iğrenç bi ilaç,kaşıntılı bi akıntım vardı,doktor ilaç yazmamakta epey direndi,25 gün çektim tam,progestanı içince yeşile döndü akıntı,korktum bebişe bişey olcak diye,doktora tekrar gittik,bi zararı yok bebeğe merak etme dedi,fitil yazdı,başka bi ilaç seçeneğin yok,bunu kullan dedi,şuan kasık ağrım falan yok,eşime 2 hafta araverelim dedim,böyle hergün hergün olmuyo dedim,bebişe bişey olmasın dedim,ama oyunu ben bozdum,3. gün yanaştım geri,dediğin gibi göğüslerim silikonlu gibi olmuş,kocaman,onun da etkisi çok,bi de daha rahat oluyo sanki,benim rahmim bayağı genişlemiş sanki,bacaklarımı 2 yana açamıyodum,ama şimdi çok rahat açılıyo

olabiliyo canım,benim canım hiçbişey istemiyo,o eski iştahımdan eser yok,akşam salça ekmek yedim,sabah domotes,salatalık,öğlen meyve,k. üzüm,incir vs..meyve suyu,bol su,böyle geçiyo günlerim bu hafta

kızlar birşey soracağım size. ben şu anda sat'a göre 5 hafta 2 günlük hamileyim. bazı sitelerde kaç haftalık hamile olduğumuzu hesaplıyor ya, orada 6.hafta için (5+0, 5+6) yazıyor. dolayısıyla ben 6 haftalık hamile mi oluyorum yani 6.haftanın belirtilerini mi okumalıyım???

olabiliyo canım,benim canım hiçbişey istemiyo,o eski iştahımdan eser yok,akşam salça ekmek yedim,sabah domotes,salatalık,öğlen meyve,k. üzüm,incir vs..meyve suyu,bol su,böyle geçiyo günlerim bu hafta

canım hiç uyuyamadık ama gözümü kapatıyorum hurma açıyorum hurmasabah 6 da çıktık evden ama bulamadık 8 de eşim beni bıraktı gitti işe,şimdi ne kızıyodur arkamdan ALLAH bilirbuluruz inş illa bi yerde vardır.:44:
bende ekmek yiyemiyorum hiç almıyo içim sen hemde salçayla yemişsincanın mı istedi

canım 5 olunca tam 5 haftalık,5+1 olunca 5. hafta bitmiş,6. haftadan gün alınmış gibi oluyo,6. haftanın değişikliklerini okuyacan

canım bu hesabı hiç anlamış değilim işim gereği kuruş hesabı bile yapan ben bunu anlamadımson sat diğer aya tam 4 hafta bitmiş oluyo hesaba göre biz galiba şu an 5 in içindeyiz:26::26::26:

evet canım,ağır bişey olmasın dedim,küçükken yapardık,üstüne nane,limon tuzu döker,araya yeşil soğan,mis gibi olurdu ordan esinlendim,5. haftada ben yeni öğrenmiştim hiç uyuyamıyodum heyecandan,ama 6. haftadan sonra hep uyumak istiyommm

cnm yok hiç heyecan yapmadım ben 4 senede olmadı bide ama gayet sakinim gözlerimi sıkıyorum sıkıyorum yok banamısın demiyo uyku gelmiyo eşimide rahatsız ediyorum uyutmuyorum,tamam şimdiden provalara başladık diyoama galiba folikasit uyutmuyo,bugün gider gitmez eve kafamı koyup sabaha kadar inat değilmi uyuycamalışsın şimdiden uyumaya

ben çok çabuk acıkıyorum. iki saatte bir karnımda ziller çalıyor. ama canımın çektiği özel birşey yok. mesela diyorum ki pizza olsa nasıl yerdim, ama yok. bunu eşime söylemiyorum. aşerme nasıl bişey ki:) yemezsem ölürüm modunda mı:):84::84:

5. haftada iştah öyle bi açık oluyoki sorma,6.dan sonra azaldı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…