Kızlaaaaarrrrr bugün itibariyle bebeğimizin pıt pıtlarını da duyduk çok şükürminiminnacık minik fasulyem kalp kaslarının hareketleri görünüyo ultrasonda pıt pıt pıt pıt Darısı hepinizin başına inşallah
slm kızlar ne guzel keseler pıt pıtlar duyulmus darısı bana ve goremeyenlere ınsallah.
Bu arada mıgdem ılk defa bugun cok kotu oldu hemde felaket otesı sabahtan berı burnumda koku var yemek yıyemıyorum sabahtan berı cnm ızmıre has boyoz ıstıyor ama yok cok uzaktayım maalesef aclıktan kac cesıt yemek yaptım tam oturuyorum yok dıyıp kalkıp baska bısı yapıyorum.sonra onuda yıyemıyorum bı bakmısım aglıyorum delırdım galıba dıyıp busefer guluyorum.offf ılk oglumda hıc bukadar olmamıstı mıgde bulantısı ıcın erken degılmı sızın kacıncı haftalarda basladı.
Kızlaaaaarrrrr bugün itibariyle bebeğimizin pıt pıtlarını da duyduk çok şükürminiminnacık minik fasulyem kalp kaslarının hareketleri görünüyo ultrasonda pıt pıt pıt pıt Darısı hepinizin başına inşallah
slm kızlar ne guzel keseler pıt pıtlar duyulmus darısı bana ve goremeyenlere ınsallah.
Bu arada mıgdem ılk defa bugun cok kotu oldu hemde felaket otesı sabahtan berı burnumda koku var yemek yıyemıyorum sabahtan berı cnm ızmıre has boyoz ıstıyor ama yok cok uzaktayım maalesef aclıktan kac cesıt yemek yaptım tam oturuyorum yok dıyıp kalkıp baska bısı yapıyorum.sonra onuda yıyemıyorum bı bakmısım aglıyorum delırdım galıba dıyıp busefer guluyorum.offf ılk oglumda hıc bukadar olmamıstı mıgde bulantısı ıcın erken degılmı sızın kacıncı haftalarda basladı.
hayır bir şey söylemedi ama acayip tedirgin oluyoruzhatta hamile olduğumu öğrenince 2 gün korkudan yanaşmadı eşim internetten biraz araştırdık pek bir şey bulamadık. niyeyse ben daha bir istekliyim. galiba memişlerim büyüdüğü için hep hayalini kurardım, keramet hamilelikteymiş
kızlar günaydın dün burda okudum diyemi bilmiyorum ama sabaha kadar hurma diye uyuyamadım gözümün önünden de gitmiyosabahtan beri açık her yere sorduk ama bulamadık sabaha karşı 4 te bastırır diye kocaaa bir dilim cevizli kadayıf yedim ama yok illa hurma istiyorum bu kadar erken başlarmı aşerme eşim bulursam hemen getiricem dedi haber bekliyoruz
olabiliyo canım,benim canım hiçbişey istemiyo,o eski iştahımdan eser yok,akşam salça ekmek yedim,sabah domotes,salatalık,öğlen meyve,k. üzüm,incir vs..meyve suyu,bol su,böyle geçiyo günlerim bu hafta
kızlar birşey soracağım size. ben şu anda sat'a göre 5 hafta 2 günlük hamileyim. bazı sitelerde kaç haftalık hamile olduğumuzu hesaplıyor ya, orada 6.hafta için (5+0, 5+6) yazıyor. dolayısıyla ben 6 haftalık hamile mi oluyorum yani 6.haftanın belirtilerini mi okumalıyım???
kızlar birşey soracağım size. ben şu anda sat'a göre 5 hafta 2 günlük hamileyim. bazı sitelerde kaç haftalık hamile olduğumuzu hesaplıyor ya, orada 6.hafta için (5+0, 5+6) yazıyor. dolayısıyla ben 6 haftalık hamile mi oluyorum yani 6.haftanın belirtilerini mi okumalıyım???
canım 5 olunca tam 5 haftalık,5+1 olunca 5. hafta bitmiş,6. haftadan gün alınmış gibi oluyo,6. haftanın değişikliklerini okuyacan
canım hiç uyuyamadık ama gözümü kapatıyorum hurma açıyorum hurmasabah 6 da çıktık evden ama bulamadık 8 de eşim beni bıraktı gitti işe,şimdi ne kızıyodur arkamdan ALLAH bilir buluruz inş illa bi yerde vardır.:44:
bende ekmek yiyemiyorum hiç almıyo içim sen hemde salçayla yemişsincanın mı istedi
evet canım,ağır bişey olmasın dedim,küçükken yapardık,üstüne nane,limon tuzu döker,araya yeşil soğan,mis gibi olurdu ordan esinlendim,5. haftada ben yeni öğrenmiştim hiç uyuyamıyodum heyecandan,ama 6. haftadan sonra hep uyumak istiyommm
evet canım,ağır bişey olmasın dedim,küçükken yapardık,üstüne nane,limon tuzu döker,araya yeşil soğan,mis gibi olurdu ordan esinlendim,5. haftada ben yeni öğrenmiştim hiç uyuyamıyodum heyecandan,ama 6. haftadan sonra hep uyumak istiyommm
ben çok çabuk acıkıyorum. iki saatte bir karnımda ziller çalıyor. ama canımın çektiği özel birşey yok. mesela diyorum ki pizza olsa nasıl yerdim, ama yok. bunu eşime söylemiyorum. aşerme nasıl bişey ki:) yemezsem ölürüm modunda mı:):84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?