kızlar günaydın hepinize. umarım herkes iyidir. ya kızlar dün akşam çok kötü oldum ben.resmen patlayacak gibi şiştim. fena bı halsızlık kolumu kaldıramadım resmen. şişlik normal mı kızlar yaa? sabah kalktığımda akşamkı kadar yoktu ama şu anda bile hafıf şişlik var
kızlar günaydın hepinize. umarım herkes iyidir. ya kızlar dün akşam çok kötü oldum ben.resmen patlayacak gibi şiştim. fena bı halsızlık kolumu kaldıramadım resmen. şişlik normal mı kızlar yaa? sabah kalktığımda akşamkı kadar yoktu ama şu anda bile hafıf şişlik var
günaydın kızlar :)
canım bi çizerlge yapsana kaçıncı haftadasın
günaydın canım,ben hala uyuyom,ayakta uyuyom resmen
kızlar hurma buldum yedim 4 tanesanki dünyanın en güzel yemeklerini yedim gibi geldi
sağol cnm benimki aşermek mi bilmiyorum ama uyutmadı bizigünaydın canım..yazdıklaını okudum tebessümle.ben daha hiç aşermedim deama bulduğuna çok sevindim..Afiyet olsun..
nasıl olacak oçizelge canım?
kızlar merhaba
öncelikle hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.
26 yaşındayım ve 2,5 yıldır evliyim. Korunmayı 3 ay önce bırakmıştık ve artık bir bebek sahibi olmak istiyoruz. SAT tarihim 18 mart. 25 Nisanda idrar testi pozitif çıktı. 27 Nisanda da kan tahlili yaptırdım Beta hgc değeri 1120 çıktı. Cumartesi doktor randevum var ama sabredemiyorum. Bu değer normal mi sizce?
:18:
kızlar güzel bi kahvaltı yaptım 4 tane hurma yedim üstüne dün bimden meyveli yoğurt almıştım onu iş yerine getirdim yedimmm bi paket çikolata yedim değmeyin bebişin keyfine
siz nasıl başladınız güne
Ben de öğretmeniiiiimmmAllah nasip ederse doğumum da öyle güzel bi zamana geliyo ki nerdeyse seneye 2 dönemi birden kapatıyorum inşallah çocuk gürültüsünden ve bilgisayarlardan uzak koca bir yıl oooohhhh
normal tabi canım 5 buçuk haftalık falan bebiş,keseyi görebilirsin:79::79:
folikasittendir obenim bu hafta iştahım yok,sabah 1 salatalık,yarım domates,1 parça ekmek,açık bi çay içtim,sonra da 1 elma yedim o kadar,karnım çok aç ama miğdem bi tuhaffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?