Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

kızlar günaydın hepinize. umarım herkes iyidir. ya kızlar dün akşam çok kötü oldum ben.resmen patlayacak gibi şiştim. fena bı halsızlık kolumu kaldıramadım resmen. şişlik normal mı kızlar yaa? sabah kalktığımda akşamkı kadar yoktu ama şu anda bile hafıf şişlik var

bana da geçen gün biraz yüzün şişmiş dediler bilmiyom,çok uyuyom belki ondandır dedim ama

canım bi çizerlge yapsana kaçıncı haftadasın

günaydın canım..yazdıklaını okudum tebessümle.ben daha hiç aşermedim de ama bulduğuna çok sevindim..Afiyet olsun..
sağol cnm benimki aşermek mi bilmiyorum ama uyutmadı biziama sakın abarttığımı düşünmeyin valla öyle değilacaba diyorum her regl dönemimde gecikme olurdu tatlı isterdim ama bu hurma olmazdı bu yüzden olabilirmi diye:26:

kızlar güzel bi kahvaltı yaptım 4 tane hurma yedim üstüne dün bimden meyveli yoğurt almıştım onu iş yerine getirdim yedimmmbi paket çikolata yedim değmeyin bebişin keyfine
siz nasıl başladınız güne

kızlar merhaba

öncelikle hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.
26 yaşındayım ve 2,5 yıldır evliyim. Korunmayı 3 ay önce bırakmıştık ve artık bir bebek sahibi olmak istiyoruz. SAT tarihim 18 mart. 25 Nisanda idrar testi pozitif çıktı. 27 Nisanda da kan tahlili yaptırdım Beta hgc değeri 1120 çıktı. Cumartesi doktor randevum var ama sabredemiyorum. Bu değer normal mi sizce?
:18:

normal tabi canım 5 buçuk haftalık falan bebiş,keseyi görebilirsin:79::79:

benim bu hafta iştahım yok,sabah 1 salatalık,yarım domates,1 parça ekmek,açık bi çay içtim,sonra da 1 elma yedim o kadar,karnım çok aç ama miğdem bi tuhaffff

branşın neydi bilişimcimisin yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…