folikasittendir otaktım bende bu ilaca
kızlar kasıklarınızda ağrı oluyormu
kızlar güzel bi kahvaltı yaptım 4 tane hurma yedim üstüne dün bimden meyveli yoğurt almıştım onu iş yerine getirdim yedimmm bi paket çikolata yedim değmeyin bebişin keyfine
siz nasıl başladınız güne
çizegen güzel olmuş canım,istersen tam boyu da seçebilirsin
yapabilsem
hemen ilk sayfada mini boy 1.si,tam boy 2. si görmedin mi:79::79:
kızlar günaydın dün burda okudum diyemi bilmiyorum ama sabaha kadar hurma diye uyuyamadım gözümün önünden de gitmiyosabahtan beri açık her yere sorduk ama bulamadık sabaha karşı 4 te bastırır diye kocaaa bir dilim cevizli kadayıf yedim ama yok illa hurma istiyorum bu kadar erken başlarmı aşerme eşim bulursam hemen getiricem dedi haber bekliyoruz
kızlar günaydın hepinize. umarım herkes iyidir. ya kızlar dün akşam çok kötü oldum ben.resmen patlayacak gibi şiştim. fena bı halsızlık kolumu kaldıramadım resmen. şişlik normal mı kızlar yaa? sabah kalktığımda akşamkı kadar yoktu ama şu anda bile hafıf şişlik var
kızlar benim sat: 11 mart. 19 Martta hamile kaldık, eminimbu durumda 19 Marttan itibaren mi hesaplamaya başlıycam. 41 gün geçmiş oluyor.yani 6 haftalık mı hamileyim
kızlar benim sat: 11 mart. 19 Martta hamile kaldık, eminimbu durumda 19 Marttan itibaren mi hesaplamaya başlıycam. 41 gün geçmiş oluyor.yani 6 haftalık mı hamileyim
kızlarr slm :80:doktora gittim bugün vajinal muayene oldum keseyi gördük ama sata göre 7 haftalık olması gerekirken küçük dedi doktor 9 mm miş tekrardan beta hcg istedi verdim ya geç döllenme yada gelişmemiştir dedi sonucu 2 buçukta almaya gidicem dua edin
branşın neydi bilişimcimisin yoksa ?
kızlarr slm :80:doktora gittim bugün vajinal muayene oldum keseyi gördük ama sata göre 7 haftalık olması gerekirken küçük dedi doktor 9 mm miş tekrardan beta hcg istedi verdim ya geç döllenme yada gelişmemiştir dedi sonucu 2 buçukta almaya gidicem dua edin
cnm ya kıyamamben çektirdim canını hurma çok faydalı falan yazmıştım. ufff ben de aşermek istiyorum koçişimden bir şey isteyemeden hamileliğim geçicek galiba. canım hiç bir şey çekmiyor. aşermenin nasıl bir şey olduğunu hep merak etmişimdir. hadi bebişim aşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?