Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

kızlar benim bi sorunum vaaaaarrr...folik asit ve decavit diye bi vitamn ilacı kullanyrm .Ama acayip derecede dışkımın rengi değişti,koyu yeşil gbi iğrenç bişey oldu.sabah sabah midenizi bulandırmak istemem ama kontrolum haftaya,gitsemmi acaba erkenden dr a?yoksa ilaçlardanmıdır?normal midir??

çizegen güzel olmuş canım,istersen tam boyu da seçebilirsin

cnm ya kıyamam ben çektirdim canını hurma çok faydalı falan yazmıştım. ufff ben de aşermek istiyorum koçişimden bir şey isteyemeden hamileliğim geçicek galiba. canım hiç bir şey çekmiyor. aşermenin nasıl bir şey olduğunu hep merak etmişimdir. hadi bebişim aşer

kızlar kasıklarınızda ağrı oluyormu

kasıklarımda bugüne kadar ince bir sızlama vardı, ağrı denmeyecek kadar az, ama farkedilecek kadar da çok. benim sorduğum herkes normal dedi. ama bugün bi uyandım hiçbişey kalmamış. hamile olduğumu hiç hissedemiyorum

bende de oluyor şişkinlik. ufff bir de bağırsak ülseri var ben de, oda tetikliyor. göbişim kocaman oluyo şişkinlikten. koçişim sen de göbek şimdiden çıktı bu gidişle 8 aylık doğurucaksın diyor bu arada acayip gaz yapıyor ne yesem gazman gibi oldum bu bebiş tüm dengemi değiştirdi

kızlar kasıklarınızda ağrı oluyormu

evet oluyor şunu farkettim, kendimi yormayıp dinlenirsem ağrım falan olmuyor. dün temizlik yaptım. koltukları falan çekip viladayla arkalarını sildim ve akşam acayip belim ve kasıklarım ağrıdı. hatta şuanda ağrıyor:44: sanırım yorucu işler yapmamalıyız.

kızlar benim sat: 11 mart. 19 Martta hamile kaldık, eminim bu durumda 19 Marttan itibaren mi hesaplamaya başlıycam. 41 gün geçmiş oluyor.yani 6 haftalık mı hamileyim

kızlarr slm :80:doktora gittim bugün vajinal muayene oldum keseyi gördük ama sata göre 7 haftalık olması gerekirken küçük dedi doktor 9 mm miş tekrardan beta hcg istedi verdim ya geç döllenme yada gelişmemiştir dedi sonucu 2 buçukta almaya gidicem dua edin

inş. herşey youndadır canım,eğer adeterin düzensizse geç dölenme olmuştur

Selam teyzoşlar biz geldik teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için, darısı henüz kalp atışlarını göremeyen btün teyzoşlarımıza inşallah

branşın neydi bilişimcimisin yoksa ?

Evet canım, malesef ben de o ezik bilişimcilerdenim üvey evlatlardan sen de mi yoksa

Aklına kötü bişey getirme canım, geç döllenme olmuştur mutlaka, güzel düşün, güzel şeyler olsun inşallah

kızlar benim sat: 11 mart. 19 Martta hamile kaldık, eminim bu durumda 19 Marttan itibaren mi hesaplamaya başlıycam. 41 gün geçmiş oluyor.yani 6 haftalık mı hamileyim

benimle günü gününe aynısın keseyi gördünmü sen biz gördüüüükkk :)) bu haftada kalp atışını duycaz inş sen ne zaman gittin dr'a ya da gidicen neler gördün

he bi de benim hesaba göre 6+6 ama bakalım bu hafta dicek bebeğin ne kadarlık olduğunu bire bir uymıcaktır bence

canım ama annemle teyzemde yeme doğuma doğru ye doğumu kolaylaştırır dedi kolay doğum için yenirmiş bide son zamanlarda yenirmişki süt yapsın diye bu zamanlarda yeme dediler:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…