Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

biz de keseyi 20 Mart'ta gördük doktor 10 Mayıs'a randevu verdi, o zaman gel, kalp atışlarını duyalım dedi. bir de benim doktorum kesin belli değil. bizim eve yakın bir polikliniğe gittik. Ankara ya yeni geldim. doktor konusunda napıcam bilmiyorum
bu arada 6+6 ne demek oluyor?

6 hafta 6 günlük canım,6. hafta bitmiş,7. den gün alıyon demek

canım ama annemle teyzemde yeme doğuma doğru ye doğumu kolaylaştırır dedi kolay doğum için yenirmiş bide son zamanlarda yenirmişki süt yapsın diye bu zamanlarda yeme dediler:26:

cnm her aşamasında faydalı diye biliyorum. günde 3 tane muhakkak ye dediler. düşünsene önceden çölde insanlar aç yaşarmış, sadece hurma yiyerek ayakta kalırlarmış. hatta çekirdeğini bile emmek çok faydalıymış. hem de tadına bayılıyorum

:78:19 martı nasıl hesapladın peki

evlilik tarihimizsadece o gece korunmamıştık yani 1 kerecik korunmadıkertesi gün hapı almak istedim eşim aldırmamıştı. o gün çok üzgündüm ya hamile kalırsam diye içim içimi yedi. daha yeni evliyim istemem çocuk diyordum.fakat testi yapınca tüm düşüncelerim değişti iyi ki hap falan almamışım.

canım sen daha yeni evlisin ayyy ne güzelevlilik hediyesi desene ne güzel olmuş yaşın kaç bu arada

kızlar ya mutfağa gidip yemek yapmam lazım, canım hiç istemiyor önceden çok severdim şuan mutfağa adım atasım yok. eşim de dün yaptığım yemekleri beğenmedi sen çok güzel yapardın noldu dedi baştan savma yapıp geçiyorum ya napim

Waaaooooowwww ilk geceden haa maşallah kız sana bitaraflarını kaşı valla

kızlar merhaba
benim sat 10 mart
o duruma göre 7. haftanın içindeyim sanırım ama
değerlerim o kadar düşük ki
bebeği daha dün alttan ultrasonla zor bela gördü
yani 3 haftalık da olabilirim

konunun özü ben aralık annesi mi olcam ocak annesi mi

hıhı bende malesef.seni çok iyi anlıyorum bilişimciyi ancak bilişimci anlar

canım ne koltuk çekmesinden bahsediyorsun sen yawwww, dikkat et kendiine. bel ağrısı iyi değil bak. ilk 3 ay çok dikkat etmen gerek. ben öğretmenim. dediğin doğru.eğer okulda çok ayakta durursam eve gidince ağrıyo kasıklarım. ama lütfen bidaha çekme koltuk falan

bizde iş yoktu yani

Valla bizde yoktu 2 senelik evliyiz, ilk ayımızdan itibaren hep çocuk istedik, ya tutturamadık, ya da tutturduk göbükte tutamadık biz beceriksiz çıktık anlican

Canım doktorun keseye göre yaklaşık kaç haftalık olduğunu söylemedi mi, muhtemel doğum tarihini ona göre hesaplardın :26:

hıhı bende malesef.seni çok iyi anlıyorum bilişimciyi ancak bilişimci anlar

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim

evet salı ggünü dr kontrolüm vardı dr çok ağır isler yapmayım normal yaşantına devam edebilirsin eğer ağrın falan olursa 1 saat ayaklarını uzatıp dinnlenmelisin dedi.,, bu arada salı günü kalp atıslarını gördüm bebisimin

Waaaooooowwww ilk geceden haa maşallah kız sana bitaraflarını kaşı valla

çoğu akrabaya söylemedik bir de bunlar üniversite mezunu korunmayı bilmiyorlar diyecekler annem de ilk gece hamile kalmış. ilahi anne hiç mi korunmadınız demiştim ya işte anasına bak, kızını al diye boşuna dememişler:90:

evet doğru söylüyorsun, biraz abarttım sanırım artık dikkat edicem, korktum bebişime bir şey olursa diye.

6 haftalık + 6 günlük demek yarın 7 haftalık olucaz yani

ben ilk 2 nisanda gittim bekledim 15 gün öle gidiyim dedim sık gitmemek için ama bu hafta yine gitcem kalp atışını duyarız dedi sorun değil gideris biz iyi olsunlarda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…