kızlar benim sat: 11 mart. 19 Martta hamile kaldık, eminimbu durumda 19 Marttan itibaren mi hesaplamaya başlıycam. 41 gün geçmiş oluyor.yani 6 haftalık mı hamileyim
benimle günü gününe aynısın keseyi gördünmü senbiz gördüüüükkk :)) bu haftada kalp atışını duycaz inş sen ne zaman gittin dr'a ya da gidicen neler gördün
he bi de benim hesaba göre 6+6 ama bakalım bu hafta dicek bebeğin ne kadarlık olduğunu bire bir uymıcaktır bence
biz de keseyi 20 Mart'ta gördükdoktor 10 Mayıs'a randevu verdi, o zaman gel, kalp atışlarını duyalım dedi. bir de benim doktorum kesin belli değil. bizim eve yakın bir polikliniğe gittik. Ankara ya yeni geldim. doktor konusunda napıcam bilmiyorum
bu arada 6+6 ne demek oluyor?
canım ama annemle teyzemde yeme doğuma doğru ye doğumu kolaylaştırır dedi kolay doğum için yenirmiş bide son zamanlarda yenirmişki süt yapsın diye bu zamanlarda yeme dediler:26:
:78:19 martı nasıl hesapladın peki
evlilik tarihimizsadece o gece korunmamıştık yani 1 kerecik korunmadık ertesi gün hapı almak istedim eşim aldırmamıştı. o gün çok üzgündüm ya hamile kalırsam diye içim içimi yedi. daha yeni evliyim istemem çocuk diyordum.fakat testi yapınca tüm düşüncelerim değişti iyi ki hap falan almamışım.
evlilik tarihimizsadece o gece korunmamıştık yani 1 kerecik korunmadık ertesi gün hapı almak istedim eşim aldırmamıştı. o gün çok üzgündüm ya hamile kalırsam diye içim içimi yedi. daha yeni evliyim istemem çocuk diyordum.fakat testi yapınca tüm düşüncelerim değişti iyi ki hap falan almamışım.
Waaaooooowwwwilk geceden haa maşallah kız sana bitaraflarını kaşı valla
Selam teyzoşlar biz geldikteşekkür ederiz güzel dilekleriniz için, darısı henüz kalp atışlarını göremeyen btün teyzoşlarımıza inşallah
Evet canım, malesefben de o ezik bilişimcilerdenim üvey evlatlardan sen de mi yoksa
Aklına kötü bişey getirme canım, geç döllenme olmuştur mutlaka, güzel düşün, güzel şeyler olsun inşallah
evet oluyorşunu farkettim, kendimi yormayıp dinlenirsem ağrım falan olmuyor. dün temizlik yaptım. koltukları falan çekip viladayla arkalarını sildim ve akşam acayip belim ve kasıklarım ağrıdı. hatta şuanda ağrıyor:44: sanırım yorucu işler yapmamalıyız.
bizde iş yoktu yani
kızlar merhaba
benim sat 10 mart
o duruma göre 7. haftanın içindeyim sanırım ama
değerlerim o kadar düşük ki
bebeği daha dün alttan ultrasonla zor bela gördü
yani 3 haftalık da olabilirim
konunun özü ben aralık annesi mi olcam ocak annesi mi
hıhı bende malesef.seni çok iyi anlıyorum bilişimciyi ancak bilişimci anlar
Waaaooooowwwwilk geceden haa maşallah kız sana bitaraflarını kaşı valla
canım ne koltuk çekmesinden bahsediyorsun sen yawwww, dikkat et kendiine. bel ağrısı iyi değil bak. ilk 3 ay çok dikkat etmen gerek. ben öğretmenim. dediğin doğru.eğer okulda çok ayakta durursam eve gidince ağrıyo kasıklarım. ama lütfen bidaha çekme koltuk falan
biz de keseyi 20 Mart'ta gördükdoktor 10 Mayıs'a randevu verdi, o zaman gel, kalp atışlarını duyalım dedi. bir de benim doktorum kesin belli değil. bizim eve yakın bir polikliniğe gittik. Ankara ya yeni geldim. doktor konusunda napıcam bilmiyorum
bu arada 6+6 ne demek oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?