Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

Merhaba arkadaşlar
adetim 26 sın olması gerekirken olmadım.30.12.2010 da test yaptırdım 30 çıktı 01.01.2011 de yaptırdım 81.70 çıktı doktor %99 hamilesin dedi bu sabah yine tahlil verdim bakalım hayırlısı kese ne zaman gözükür nyani doktor ama %100 hamileisn ne zaman der :)
birde dün ufak bi kaza geçirdim Boluda yaşıyorum yerler buz tutmuş sırt üstü düştüm ama hiç bi kanamam yada ağrım olmadı Allah korusun düşük gibi bi durum olsa hemen kanamam olurdu değil mi ???

neyseki değerim 188 yükselmiş içim rahatladı ama doktor 2 gün sonra bir daha geldi ultrason ile gözükmezmiş ne zaman gözükür çok heycanlıyım

neyseki değerim 188 yükselmiş içim rahatladı ama doktor 2 gün sonra bir daha geldi ultrason ile gözükmezmiş ne zaman gözükür çok heycanlıyım

Hadi bakalım canım gözün aydın....inşallah kucağına alırsın..darısı benim başıma bende ikinci kan tahlilimi az önce verdim..öğlene alırım..ilk değerim 87 çıktı merakla bekliyorum..senin bugün itibari ile kaç gün geçti adetin???

26 sın olmuştum geçen ay yani 9 gün geçti.senin içinde hayırlısı olsun canım.

İnşallah canım hepimiz için...

ultrasonda gözükmesi için değerin kaç olması lazım çarşamba tekrara gel dedi doktor ilk testten beri 2 ye katlaya katlaya gidiyor bir sıkıntı yok (inşallah)bir benim boyum1.73 kilom 52 zayıfım boyuma göre bu da beni biraz korkutuyor.

Bende 10 cu bebeğime hamileyim Dua edin kızlar inşallah bu sefer kucağıma alabilirim hayırlısıyla olaylı başladı biraz korkuttu sıpa ama sonunda kalp atışını gördük
Inşallah allahım isteyen herkeze bebeğini kucaklamayı nasip etsin

çok sağol canım elimden geldiği kadar dikkat ediyorum inş.dediğin gibi meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..bu arada benim kontrolüm haftaya pazartesi sen bugün mü gideceksin dr.a?

selam kizlar bende geçen perşembe günü ögrendim hamile oldugumu çok mutluyum çarşamba günü bebegımin kalp atişlarini dinlicem inşallah:))))))

Amin canım inşallah bende yeni ogrendım çok korkuyorum bişey olucak dıe..ınşallah bu sefer bebegını kucagina alırsın hayırlısıyla..

merhaba arkadaşlar.ben kasım ayında hamile kaldım.ilk heyecanlarımı sizin yazdıklarınızla yeniden hissettim.ben bebişimi 7.haftada görebildim.3 defa gittim üçünde de üstten göremedi.hep alttan muayeneyle görebildi.umarım sizler benden daha şanslı olursunuz.çok kötü değil ama hoşa da gitmiyor tabi :) merak ettiğiniz bişey olursa her zaman mesaj atabilirsiniz.bulantısız günler

Selam arkadaşlar bende aralık hamilelerindenim geçen cuma keseyi gördük bu cumada kalp atışlarını duyacağız inşallah henüz bulantım fln yok sadece baş dönmelerim oluyor sizlerde belirtiler ne durumda..inşallah sağlıkla geçiririz bu günlerimizi...

selam kızlarrr ben bu ay sadece adetin 9.günü korunmadım gerisinde hep korunarak ilişki oldu.11.gün yumurtladım.çarşamba adet günüm aşırı bi göğüs ağrım var önce kaşıntıyla başladı şimdi sanki sopayla dayak yemiş gibi sağ göğsüm aşırııııı sizce hamile olma ihtimalinden kaynaklanabilirmiii

nasıl oluyor alttan muayene açıkcası korkuyorum ağrı oluyor mu çarşamba tahlil vericem büyük olasılıkkla değerlerim 390 fln olur o zamanda ultrasonda göremez değil mi

nasıl oluyor alttan muayene açıkcası korkuyorum ağrı oluyor mu çarşamba tahlil vericem büyük olasılıkkla değerlerim 390 fln olur o zamanda ultrasonda göremez değil mi

ben geçen ay gittiğimde 11mm olmasına rağmen göremedi.ya acımıyo ama içinde hareket ettirince kasıyosun kendini.dr.um bana her defasında idrara sıkışık gel dedi alttan bakmaya gerek kalmasın diye.kendimce öyle gittim ama yetersizmiş.ben çok sık tuvalete gittiğim için çok sıkışık hissediyorum kendimi.1lt su içmiştim bir defasında.bu mu yani demişti.hani tedirgin oluyosan tavsiyem idrara çok sıkışık gitmen olur.ama yine de dediğim gibi çok da büyütülecek bir durum değil.sadece ultrason ekranına bacak aranda bişey varken doya doya bakamıyorsun :97:

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende hamileyim :) adetim 2 gün geçtikten sonra öğrendim önce idrar sonra kan sonra da tabi doktora gittik 2 yada 3 haftalık olduğunu öğrendik çok mutluyuz. allah tamamını erdirir inşalllah:)

Anladım hayırlısı bakalım dediğim gibi yarıhn tahlil verince büyük olasılıkla cuma tekrara gel diycek ultarason için cuma günüde umarım normal bi şekilde keseyi görürüz şu %99 hamilesin değild eevet hamilesin demelerini çok istiyorum.çok sağol

Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın lütfen!!!!!!!!!!

ben o geçiş döneminde sadece kasıklarıma saplanan ağrılar hissetmiştim.sürekli otururken adet olmuşum gibi geliyordu.ya ama ne bileyim aslında hamile olduğumu hissediyordum.çünkü yıllardır adet oluyoruz.aradaki farkı ister istemez anlıyorsun.sakince bir düşün bence.hatta düşünme.adet tarihin 3-4 gün geçince idrarda çıkıyor zaten.kendini hep hayırlısı neyse o olsun diye telkin et.ben o süreci öyle atlatmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…