Merhaba arkadaşlar
adetim 26 sın olması gerekirken olmadım.30.12.2010 da test yaptırdım 30 çıktı 01.01.2011 de yaptırdım 81.70 çıktı doktor %99 hamilesin dedi bu sabah yine tahlil verdim bakalım hayırlısı kese ne zaman gözükür nyani doktor ama %100 hamileisn ne zaman der :)
birde dün ufak bi kaza geçirdim Boluda yaşıyorum yerler buz tutmuş sırt üstü düştüm ama hiç bi kanamam yada ağrım olmadı Allah korusun düşük gibi bi durum olsa hemen kanamam olurdu değil mi ???
neyseki değerim 188 yükselmiş içim rahatladı ama doktor 2 gün sonra bir daha geldi ultrason ile gözükmezmiş ne zaman gözükür çok heycanlıyım
Hadi bakalım canım gözün aydın....inşallah kucağına alırsın..darısı benim başıma bende ikinci kan tahlilimi az önce verdim..öğlene alırım..ilk değerim 87 çıktı merakla bekliyorum..senin bugün itibari ile kaç gün geçti adetin???
26 sın olmuştum geçen ay yani 9 gün geçti.senin içinde hayırlısı olsun canım.
İnşallah canım hepimiz için...
geçmiş olsun canım inşallah pazartesi iyi haberler alırız ama ağır kaldırma ve yukarılara uzanma sakın ilk üç ay hepimiz için riskli bir dönem .umarım 2011 de herkes sağlıkla bebeğine kavuşur.
Bende 10 cu bebeğime hamileyimDua edin kızlar inşallah bu sefer kucağıma alabilirim hayırlısıyla olaylı başladı biraz korkuttu sıpa ama sonunda kalp atışını gördük
Inşallah allahım isteyen herkeze bebeğini kucaklamayı nasip etsin
merhaba arkadaşlar.ben kasım ayında hamile kaldım.ilk heyecanlarımı sizin yazdıklarınızla yeniden hissettim.ben bebişimi 7.haftada görebildim.3 defa gittim üçünde de üstten göremedi.hep alttan muayeneyle görebildi.umarım sizler benden daha şanslı olursunuz.çok kötü değil ama hoşa da gitmiyor tabi :) merak ettiğiniz bişey olursa her zaman mesaj atabilirsiniz.bulantısız günler
nasıl oluyor alttan muayene açıkcası korkuyorum ağrı oluyor mu çarşamba tahlil vericem büyük olasılıkkla değerlerim 390 fln olur o zamanda ultrasonda göremez değil mi
ben geçen ay gittiğimde 11mm olmasına rağmen göremedi.ya acımıyo ama içinde hareket ettirince kasıyosun kendini.dr.um bana her defasında idrara sıkışık gel dedi alttan bakmaya gerek kalmasın diye.kendimce öyle gittim ama yetersizmiş.ben çok sık tuvalete gittiğim için çok sıkışık hissediyorum kendimi.1lt su içmiştim bir defasında.bu mu yani demişti.hani tedirgin oluyosan tavsiyem idrara çok sıkışık gitmen olur.ama yine de dediğim gibi çok da büyütülecek bir durum değil.sadece ultrason ekranına bacak aranda bişey varken doya doya bakamıyorsun :97:
Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın lütfen!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?