ben o geçiş döneminde sadece kasıklarıma saplanan ağrılar hissetmiştim.sürekli otururken adet olmuşum gibi geliyordu.ya ama ne bileyim aslında hamile olduğumu hissediyordum.çünkü yıllardır adet oluyoruz.aradaki farkı ister istemez anlıyorsun.sakince bir düşün bence.hatta düşünme.adet tarihin 3-4 gün geçince idrarda çıkıyor zaten.kendini hep hayırlısı neyse o olsun diye telkin et.ben o süreci öyle atlatmıştım.
slm öncelikle allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....
benim sat 25 kasımdı.adetim geçmşti 30.12.2010 da hastanede b-hcg de 1180 çıktı değerim.1.11.2011 de de tekrar b-hcg yapıldı 2932 çıktı aynı gün keseyi gördük:))))3 mm di.yani biz 1aralıkla 11 aralık arasında yumurtlama zamanında ilişkide bulunduk normalde eminim tam 5 haftalık ama adet tarihinden itibaren alınıyor ya 5+6 günlük ama doktorum 5 haftalık dedi.kesede 3 mm di.ama son 2 gündür hiç kasıka batmam yok zaten başlangıçtada azdı ama şimdi yok dsem doğru yani...
korkmaya başladım acaba gelişmiyormu diye?böyle bir durumda olanınız var mı c.tesi günü tekrar ultrasona gireceğim bakalım doktor ne diyecek
Yaa ama benimm çokk midem bulanıyooo
Kusmamda oluyor sizdede başladımı acaba kızlar?
Ayy Allah korusun canım...ben de son bir haftadır sabahları bulantım oluyordu, kusmam olmadı ama canım birşeyler yemek istemiyordu.
Bugün hiç olmadı o yüzden ben de korkuyorum aslında yaşıyor mu diye. Önceki hamileliğimde farklı belirtiler vardı, ikisi çok farklı ama onda belirtiler bir anda kesilmişti ve öldüğünü öğrenmiştim.
Yarın doktor kontrolüm var, umarım yaşıyordur..
bulantılar rahatsız edici olabiliyor ama en azından bebeğin yaşadığının belirtisi olabiliyor..
Ayy Allah korusun canım...
Doğru söylüyorsun bende 5 ay önce böyle bi olay atlattım bulantım falan kesilmişti o gün ..
Ama Allah korusun öyle bişey olsa kanama oluyo zaten...
Ayy benim çok bulanıyoo yaaa 3 gündürr...Şuanda bile zor duruyorum iş yerinde...
İşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz...allah korur umarım cnm bebişlerimizi.. kucağımıza alana kadar biraz sıkıntı çekeceğiz artık, sağlıkla doğsunlar da.. ben razıyım aslında..
yarın doktorum var, umarım iyi haberler yazarım buraya..
bulantı için tuzlu birşeyler atıştırmanın iyi geldiğini duymuştum belki işe yarar dene istersen..
Gözünaydın Toyuk hayırlı olsun..Benimde sat 26 kasımdı tarihlerimiz çok yakın yani 5+5 im,bendede kasıklarımda batma falan olmuyor ama herkeste olcak diye bişi yok bence kafana takma inşallah herşey yolundadır cuma günü gidicem bende kalp atışlarını duymaya..
yılın son günü kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyim. mutlulluktan hem ağladım hem güldüm çok güzel bir duygu.Allah olmayanlara da nasip eder inşallah bu duyguyu.bebeğimize sağlıkla kavuşmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?