Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

teşekkürler canım cevap verdiğin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim....Adetime daha 1 hafta var ve ben ço sabırsızım.Kendimi iyi dinliyorum evet hamileyim bence diyorum ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum.benimde kasıklarıma ağrılar giriyo batmalar oluyo.Bide yazmıştım yumurtalıkların olduğu yer göbeğin hemen altı yani hafif şiş ilk defa böyle bi şey farkettim.Bi de ağzım acı dilimin rengi sarımsı yeşilimsi.Bu şeyler daha önce olmamıştı.Hayırlısı inşallah hepimşz için...

merhaba arkadaşlar bende 27 aralık da hamile olduğumu öğrendim.daha 6 haftalıkmışş:)) bu hafta tekrar kontrole gidicem.Allahım sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

selamlar bende aralık ayında mutlu haberi alanlardanım.şu anda 9. haftanın içindeyim.inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi görmek nasip olur.

merhaba,

bende Aralıkta hamile kaldım. son adet tarihime göre hesapladığımda 6 hafta 2 günlük hamileyim :)) aslında düşünmüyorduk 6,5 senelik evliyim. ama etraf artık çalışmalara başlayın 6 ay 1 seneye anca olur diye gaza getirdi bizi. Bizde 4 aralıkta ilk denemeyi yaptık 18 aralıkta da hamile olduğumu öğrendim.. çok ani oldu anlayacağınız. Ama çok mutlu mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Slmm ben de 9. haftadayım SAT 7 kasım bir kızım var 2.5 yaşında bu ikinci umaım herkes sağlılkla alır bebişini kucağına.

Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş..... bende 28 aralıkta hamıle oldugumu ögrendimmm çok çok çok çok mutluyum ikinci bebeğim ilk bebeğimi kucagıma alamadan 7 aylıkken kaybettımmm inşş bunu alırım hayırlısıyla Allahmmm nolurrrrrrr inşş bebeğimi bana nasip edersin hayırlısıylaaaaa

slm kızlar,
uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş.
bende aralık ayında hamile olduğunu öğrenenlerdenim. İlk hamileliğimde 6 haftalıkken bebeğim karnımda ölmüştü, 8. haftada farketmiştik. Şimdi tekrar hamileyim ve 7 haftalık.

Her hafta kontrole gidiyorum korkumdan ama kontroller haftada iki olsa ben daha çok rahat edeceğim. Umarım bu sefer sorun olmadan bebeğimi kucağıma alabilirim.

İlk hamileliğimde kasık ağrısı vs. gibi şikayetlerim vardı ve daha test yapmadan hissetmiştim, bu seferkinde hiçbirşey hissetmedim. Adetim 2 gün gecikince test yaptım ve pozitif.. :)

Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..

yaaa kızlar bende yeni hamileyim...4 + 4 haftalık.karnım ara ara çok ağrıyor sancılanıyor...geceleri uykumdan uyandırıyor...sizde de böyle oluyor mu????korkuyorum ...

slm öncelikle allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....
benim sat 25 kasımdı.adetim geçmşti 30.12.2010 da hastanede b-hcg de 1180 çıktı değerim.1.11.2011 de de tekrar b-hcg yapıldı 2932 çıktı aynı gün keseyi gördük:))))3 mm di.yani biz 1aralıkla 11 aralık arasında yumurtlama zamanında ilişkide bulunduk normalde eminim tam 5 haftalık ama adet tarihinden itibaren alınıyor ya 5+6 günlük ama doktorum 5 haftalık dedi.kesede 3 mm di.ama son 2 gündür hiç kasıka batmam yok zaten başlangıçtada azdı ama şimdi yok dsem doğru yani...
korkmaya başladım acaba gelişmiyormu diye?böyle bir durumda olanınız var mı c.tesi günü tekrar ultrasona gireceğim bakalım doktor ne diyecek

Gözünaydın Toyuk hayırlı olsun..Benimde sat 26 kasımdı tarihlerimiz çok yakın yani 5+5 im,bendede kasıklarımda batma falan olmuyor ama herkeste olcak diye bişi yok bence kafana takma inşallah herşey yolundadır cuma günü gidicem bende kalp atışlarını duymaya..

Yaa ama benimm çokk midem bulanıyooo
Kusmamda oluyor sizdede başladımı acaba kızlar?

ben de son bir haftadır sabahları bulantım oluyordu, kusmam olmadı ama canım birşeyler yemek istemiyordu.
Bugün hiç olmadı o yüzden ben de korkuyorum aslında yaşıyor mu diye. Önceki hamileliğimde farklı belirtiler vardı, ikisi çok farklı ama onda belirtiler bir anda kesilmişti ve öldüğünü öğrenmiştim.
Yarın doktor kontrolüm var, umarım yaşıyordur..

bulantılar rahatsız edici olabiliyor ama en azından bebeğin yaşadığının belirtisi olabiliyor..

Ayy Allah korusun canım...
Doğru söylüyorsun bende 5 ay önce böyle bi olay atlattım bulantım falan kesilmişti o gün ..
Ama Allah korusun öyle bişey olsa kanama oluyo zaten...
Ayy benim çok bulanıyoo yaaa 3 gündürr...Şuanda bile zor duruyorum iş yerinde...

allah korur umarım cnm bebişlerimizi.. kucağımıza alana kadar biraz sıkıntı çekeceğiz artık, sağlıkla doğsunlar da.. ben razıyım aslında..
yarın doktorum var, umarım iyi haberler yazarım buraya..

bulantı için tuzlu birşeyler atıştırmanın iyi geldiğini duymuştum belki işe yarar dene istersen..

İşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz...
Atıştırıyorum zaten canım ama pek faydası olmuyor niyeyse katlanıcam mecbur...

Merhaba.Ben de 8 yıllık bi çabadan sonra kendiliğinden hamile kaldım.6 haftalık hamileyim şuan..Bende ne mide bulantısı, ne bas dönmesi hiç bişey yok..Sadece sürekli uyuyorum.Doktoruma sordum bi sorunun habercisi olabilirmi diye.Sadece şanslısın bu tür şeylere takılma dedi ama yine de içim bi türlü rahat etmedi.Bunca zamandan sonra olunca insan herşeyden tedirgin oluyor.İnşallah cuma günü gidecez tekrar doktora kalp atışları için..

hadi seninde gözün aydın canım işallah bebeklerimizi kcağımıza alrız...dediğin doğru herkeste olacak diye bişey yok ama 1. düşük oldu 2.sini rabbim bana bağoışlar inşallah....bakalım bende c.tesi gideceğim doktora belki kalp atışınıda duyarız belli olmaz....haberlerini bekliyorum canım mutlaka...sein fasulyende hayırlı olsun canım

yılın son günü kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyim. mutlulluktan hem ağladım hem güldüm çok güzel bir duygu.Allah olmayanlara da nasip eder inşallah bu duyguyu.bebeğimize sağlıkla kavuşmak dileğiyle

Aynen canım bende senin gibi 31 aralık adet günümdü ogün öğrendim en güzel yeni yıl hediyemizi aldık eşimle.kaç çıkmıştı beta hcg o gün sende???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…