Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

selam bende bu ay hamile kaldım son adetim 27 kasımdı ..bu ayki adetime 5 gün kala idrartesti yaptım bişi çıkmadı okula gitim geldim baktım ikinci çizgi..sonra hemen gidip kan testi verdim betam 137 çıktı..ikizlerim var inşallah sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla..

Arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum Allahım hepimizin hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah...
Bende 24 aralıkta öğrendim hamile olduğumu önce eczanelerde satılan basit bir testle daha sonrada kan testiyle;değer 1396... Kan testimi yaptırdığım hastaneden hemen ertesi güne randevu aldım ve doktorum sonuca ve sat'a göre erken gebelik tabiri kullandı anlam veremedim ve nasıl yani dediğimde sat'agöre değer yüksek çıkmış ultrasonda görünmez dedi ben ısrar edince baktı ve rahmin sol tarafına yerleşmiş hayırlı olsun dedi.. 2 hafta sonraya randevu al kalp atışlarına bakalım dedi ve bir sürü testverdi bu testler Glukoz,üre,kreatinin, kalsiyum, magnezyum, alanin aminotransferaz, gamma glutamil transferaz, laktat dehitrogenaz, alkalen fosfataz, hemogram, parsiyel protrombin zamanı, protrombin zamanı, troid stimülan hormon, triiodotironin serbest, tiroksin serbest, antihıv 1\2, cytomegalovirüs (cmv) lg m antikoru, cytomegalovirüs (cmv) lg g antikoru, rubella (kızamıkcık) lg m antikoru, rubella (kızamıkcık) lg g antikoru, toksoplazma lg m antikoru, toksoplazma lg g antikoru, VDRL , HBsAg, anti-hcv,tam idrar tahlili şeklinde.... herkese soruyorum ilk etapta bu kadar çok test vermemiş doktorları normalmi bunlar paylaşımlarınızı rica ederim. Ayrıca pazartesi günü GATA'da herhangi bir doktora gidicem sonucu paylaşırımiyi geceler herkese....

öncelikle hayırlı olsun bende doktora gittim ama işi varmış görüşemedim fakat ben tiroid ameliyatı geçirdim hormonlarım alındı o yüzden doktorum hemşireye söylemiş bu söyeldiklerin için bana şimdiden test yaptılar rutin kontrol dedi hemşire bide kardeşimde hamile 7 aylık onda toksaplazma rahatsızlığı varmış o yüzden bendede olabilir diye herşeye baktılar haftaya sonuçları alıcam...

bende ilk aydan hamile kaldım insan hiç beklemiyor ilk ay hamile kalacağını ama beklememek de güzel çift çizgi çıktıysa hiç bekleme doktordan da duy bu güzel haberi gerek yok yani beklemene

bencede rabbim kimseyi bekletmesin sevgiso bu arada pazar günü kanamam oldu acil dr.a gittim şimdilik bi sorun olmadığını söyledi rabbim inşallah hepimizin meleklerini korur,keseyide gördüm fakat kalp atışları için çok erken olduğunu en az 6 haftalık iken duyulabileceğini söyledi haftaya pztesi tekrar gidicem ama çok huzursuzum

arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize,hoşbuldum.benim sat 20 kasım bebiş 5+4 günlük

canım hayırlı olsun benimde sat 20 kasım
rabbim izin verirse aynı zamanda alıcaz meleklerimizi kucağımıza bu arada dr.a gittin mi?gittiysen neler söyledi tahlil vs.bişeyler yaptımı bilgilendirirsen çok sewinirim

slm kızlaar daha önce sizlere hamişim diye yazmıştım...uzun bi sürede siteye uğrayamadım tüp bebekle hamiş kaldığım için o topikteyim devamlı...bugün 6+0 lığız teyzeleri ama akşam bebeğim beni çok üzdü içeride biraz oyun oynarken kanama yaptırttı annesine annesininde kalbi durdu duracaktı neredeyse,, hemen dr a gittim normal muayene günüm bugündü aslında kese görmeye gidecektik bugün ama kanamam olunca hemen akşam gittik ve nöb. dr kesemizi gördü teyzeleri ve bebişte orada duruyordu tam ortada...akşam dr dan gelince pembemsi olarak devam etti kanamam sabaha kadar sabah tekrar gittim dr a ve o da ne bebiş iyice harekete geçmiş kalbi hareket halinde idi..pıt pıt lar için erkendi ama gördük duyamadık ama gördük çok şükürler Allahım sana mucizemi bana bağışladığın için..zaten tedavimde dr um bana vermişti vajinal jel kullanıyordum ona devam ediyorum..ama bugün kesildi gibi kanamam hiç gelmiyo çok şükür inş hamişliğim boyunca olumsuzluk bununla kalırda bi daha hiç bişi olmadan alırım bebişimi kucağıma...Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle...

bunlarda topikteki annişlerimizeee

slm kızlar .....
uzun bır aradan sonra tekrar aranızdayım gecen sene 26 aralıkda bebegımı dogumdan hemen sonra kaybettım...ve sımdı 9+2 gunluk hamıleyım rabbımmmm hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ınsaalllllhhhh...hepımıze

Canım ben gördüm. 5+3 iken 4,5 mm çapındaydı. Çok güzel bir duygu ama kalp atışını duymak daha mükemmel bir duygu olsa gerek. Kalp atımı için 3 ocakta gidicem...

arkadaşlarrr, Ben de bugun keseyı gordum 5+4 üm, 4 mm çapındaydı:) kalp atışını izledik ama sesını duyamadık çarşamba gıdecegız kısmetseee..Dileyen, isteyen herkese Allah yaşatır bu duyguyu inşallahh

dmlonr cnm doktora gidicektin gittin mi ? neler oldu ?

canım bugun doktora gittik. doktor ultrasonla bakıp bi sansımızı deneyelim görmemiz biraz düsük ihtimal ultrasonda görmek icin biraz miniktir daha dedi baktik göremedik sonra kan testi istedi tekrar.ilk kan testini geçen hafta olmuştum bi daha yapılmamisti. o zamanki değerim 312.11 di. bugunku yeni değerim 4730 cıktı.değeri görünce tamam dedi şimdi vajinal bakmak istemiyorum önümüzdeki hafta perşembe gel ultrasonda görürüz o zaman hem de büyük ihtimalle kalp atişını da duyarız dedi.Değerin gayet güzel, dış gebelik ya da kimyasal gebelik riskin yok dedi bende rahatladim. 1 hafta daha sabredicem ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi.

çok sevindim canım inşallah haftaya da kalbini duyarsın bana daha 2 hafta var nasıl beklicem bilmiyorum

hayırlı olsun arkadaşım benim 4+6 da 8 mm çıktı kesem biraz büyük mü ne herşeyi kafaya takıyorum bu ara:44:

6. haftada gitmeyi düşünüyorum.şu anda sadece vitamin kullanıyorum.sen gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…