canım bugun doktora gittik. doktor ultrasonla bakıp bi sansımızı deneyelim görmemiz biraz düsük ihtimal ultrasonda görmek icin biraz miniktir daha dedi baktik göremedik sonra kan testi istedi tekrar.ilk kan testini geçen hafta olmuştum bi daha yapılmamisti. o zamanki değerim 312.11 di. bugunku yeni değerim 4730 cıktı.değeri görünce tamam dedi şimdi vajinal bakmak istemiyorum önümüzdeki hafta perşembe gel ultrasonda görürüz o zaman hem de büyük ihtimalle kalp atişını da duyarız dedi.Değerin gayet güzel, dış gebelik ya da kimyasal gebelik riskin yok dedi bende rahatladim. 1 hafta daha sabredicem ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi.
kese boyunuz ne kadar çıktı?
canım; dediğim gibi doktor vajinal muayene yapmadığı icin keseyi göremedik haftaya insallah
6. haftada gitmeyi düşünüyorum.şu anda sadece vitamin kullanıyorum.sen gittin mi?
selam bende bu ay hamile kaldım son adetim 27 kasımdı ..bu ayki adetime 5 gün kala idrartesti yaptım bişi çıkmadı okula gitim geldim baktım ikinci çizgi..sonra hemen gidip kan testi verdim betam 137 çıktı..ikizlerim var inşallah sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla..
Hayırlı olsun canım..Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh..
Benim b hcg 128 çıktı. Doktor ikiz olsaydı daha yüksek çıkardı dedi ama ben ikiz olduğunu hissediyorum..Yada öyle hissetmek istiyorum:)İnşallah ikizdir..
bana hosgeldın dıyen yokneyyyseeee
cumanız mubarek olsun kızlarr ınsallh hayırlı saglıklı sıhhatlı bebıslerımıze kavusuruz:):)
arkadaşlar,benim sat'ım 30 Kasım dı bugun idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm,eşime yeniyıl hediyem olucak.Siz kaçındı haftada da doktor kontrolüne gittiniz?
gittim vajinal muayene oldum bir soraki pzrtesi tekrar gidicem zaten kanamam olduğu için acile gitmiştim herhangi bi tahlil ilaç vs.. vermedi
slm arkadaşlar
yaklaşık iki senedir bu günü bekliyorum her test yapışımda hüsran gözyaşları sel ama bu sefer yapmadım 2 hafta sabrettim iki hafta sonra öğrendimki istediğim şey kabul oldu 5 hafta + 3 günlük hamile olduğumu öğrendim ilk günler şok geçirererk gezdim son on gündür ise psikolojim yerlerde sürekli gözyaşı sürekli gerginlik uzun süre bu özlemi çeken biri nasıl bunları yaşar diye kendi kendimi yiyorum.. ailemden çok uzaktayım korkuyorum bu duyguları tek ben mi yaşıyorum yoksa sizlerde yaşadınız mı doktorum kaybetme korkusu ve hamilelikten dolayı psikolojin bozulabilir dedi.
benim gibi olan arkadaşlar ve tecrübeli olanlar lütfen yardım ne önerirsiniz.duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?