Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

kese boyunuz ne kadar çıktı?

bana hosgeldın dıyen yokneyyyseeee
cumanız mubarek olsun kızlarr ınsallh hayırlı saglıklı sıhhatlı bebıslerımıze kavusuruz:):)

Hayırlı olsun canım..Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh..
Benim b hcg 128 çıktı. Doktor ikiz olsaydı daha yüksek çıkardı dedi ama ben ikiz olduğunu hissediyorum..Yada öyle hissetmek istiyorum:)İnşallah ikizdir..

arkadaşlar,benim sat'ım 30 Kasım dı bugun idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm,eşime yeniyıl hediyem olucak.Siz kaçındı haftada da doktor kontrolüne gittiniz?

teşekkür ederim valla nedense bende hep ikiz gibi hissediyorum:) pazartesi gidecem bakalım nolcak

arkadaşlar,benim sat'ım 30 Kasım dı bugun idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm,eşime yeniyıl hediyem olucak.Siz kaçındı haftada da doktor kontrolüne gittiniz?

hayırlı olsun canım ben 4. haftada gitmiştim bir hafta sonra gel dedi kese görmek için yani 5. hafta falan gidersen keseyi görürsün

gittim vajinal muayene oldum bir soraki pzrtesi tekrar gidicem zaten kanamam olduğu için acile gitmiştim herhangi bi tahlil ilaç vs.. vermedi

geçmiş olsun canım inşallah pazartesi iyi haberler alırız ama ağır kaldırma ve yukarılara uzanma sakın ilk üç ay hepimiz için riskli bir dönem .umarım 2011 de herkes sağlıkla bebeğine kavuşur.

slm arkadaşlar
yaklaşık iki senedir bu günü bekliyorum her test yapışımda hüsran gözyaşları sel ama bu sefer yapmadım 2 hafta sabrettim iki hafta sonra öğrendimki istediğim şey kabul oldu 5 hafta + 3 günlük hamile olduğumu öğrendim ilk günler şok geçirererk gezdim son on gündür ise psikolojim yerlerde sürekli gözyaşı sürekli gerginlik uzun süre bu özlemi çeken biri nasıl bunları yaşar diye kendi kendimi yiyorum.. ailemden çok uzaktayım korkuyorum bu duyguları tek ben mi yaşıyorum yoksa sizlerde yaşadınız mı doktorum kaybetme korkusu ve hamilelikten dolayı psikolojin bozulabilir dedi.
benim gibi olan arkadaşlar ve tecrübeli olanlar lütfen yardım ne önerirsiniz.duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum ama beni anlayacağınızı biliyorum....

hoşgeldin bebişin hayırlı olsun meraklanma bende senin gibiyim herşeye ağlıyorum ama geçici bi süre böyle çünkü kardeşimde hamile 7 aylık hamileliğin 15. haftasına kadar devamlı ağladı ama sonra geçti kimi insaniarda böyle olurmuş :2:

Selam hanımlar bizde geldik aranıza. Sat 28 kasım kimselere söylemeden günümü bekledim bekledim ama gelen giden yok. Eczanenin kapısına gidip gidip geri döndüm beklesemmi beklemesemmi diye neyse dedim hüsrana uğramama gerek yok alt tarafı bir test dedim kendi kendime. Bi baktım belli belirsiz ikinci bir çizgi ertesi gün dayanamadım tekrar bir test daha belirgin ikinci çizgi. Salı gününe kadar bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Bu benim ikinci hamileliğim 3.5 yaşında bir kızım var. Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın. Şimdi sorum istanbulda oturup Türkiye hastanesine giden varmı aranızda varsa hangi doktoru tavsiye edersiniz. Kızımı acıbadem hastanesinde dünyaya getirdim ozaman sağlık sigortası yaptırmıştım planlıydı çünkü şimdi sağlık sigortam yok tamamen plansız bir süpriz oldu. Hangi hastane hangi doktor kararsızım öneride bulunursanız sevinirim. Birde hemen tahlillere başlıyorlarmı nerede nekadar fiyatları acıbademde başlamışlardı o yüzden soruyoırum.

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.sat25 kasım yani 5+3 günlük hamileyim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak inş.ilk hamileliğim bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtajla sonlandı.şimdiki gebeliğimde öyle olacak diye aklımız çıkıyor.bişey olsa gidecek adamakıllı hastane yok burda.eşimin tayini yüzünden şırnaktayız.bide kan uyuşmazlığımız var napacaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun.....

kızlar bende aralığın son günü 31 aralıkta öğrendim.adet günümdü kan değerim 87 çıktı.tam bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdiğimden o yüzden korkuyorum, sevinemedim.yarın yine kan vercem inşallah değerim artmıştır.bu arada dünden beri çok kuvvetli ansızın gelen 5 dak falan süren kasık ağrılarım var.hareket edemiyorum öylece kalıyorum.gece uyandıyor.adet olacakda olamıyormuşum gibi..çok şükür lekelenme falan yok ama bu kadar şiddetli oluunca ağrılar ümitlerim kayboluyor.aranızda oldu mu bü tür şeyler yaşayan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…