Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kızlar benim adet günüm geçtiğinden beri kasıklarımda ara ara şiddetli kasık ağrıları oluyor.günde 5 -6 defa birden vuruyor3 -5 dak sürüyor kıvrım kıvrım kıvranıyorum sanki bıçaklanıyor gibi sonra geçiyor.geceleri uykumdan uyandırıyor.gerçi bu son iki gündür hafifledi gibi..çok şükür lekelenmem falan yok....hafifte belim ağrıyor 2 gündür.sizlerde de böyle şeyler oluyormu kızlar???

benimde son sat 26 kasımdı.4 ocakta doktora gittim ve 3 hafta sonra gel dedi.3 hafta sonraya randevu verdi ilk kalp atışlarını o zaman duycam inşallah.zaman olarak çok yakınız sanırım

teşekkür ederim arkadaşım tedirginlikte haklısın bende 20 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim temmuzda kaybetmenin tedirginliğini çok iyi biliyorum malesef ( inşallah bu bebişlerimiz bi çırpıda kucaklarımıza gelirler:))

Arkadaşlar merhaba,
Ben de hamileyim.SAT 13 Kasım.İlk ultrasonda 6+1 iken yolk keseciği görüldü ve kalp atışları belli belirsiz duyulmuştu.Yarın ikinci kez gideceğim ve çok heyecanlıyım.3 ay önce boş gebelik yüzünden müdahale geçirdim.Çok şükür ikinci kez hamileyim ve sorunsuz geçen hergünüm için Allah'a şükrediyorum.İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

cnm 614,41 çıktı.ptesi keseyi gördüm :) 3 hafta sonraya verdi rahdevuyu o kadar uzun beklemek zor olcak biraz

SELAM KIZLAR bende dün kan testi yaptrıdım hcg 106000 çıktı 7 hafta 5 gnlük hamişim. . ayrıca şoklardayımmmm habersiz misafr oldu karnıma meleğim

heyo gelsin bebişler.

benimde sat 20 kasım bebişimizin kalp atışlarını da gördüm.. çook mutluyum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

arkadaşlar midesi bulananlar neler yapıyosunuz benim yemeklerden sonra çok bulanıyor ne yapacağımı bilemiyorum yüzümü yıkıyorum açık havaya çıkıyorum biraz iyi geliyor tavsiyesi olanlar var mı?

Benimde daha çok aç olunca özellikle sabah yataktan kalkınca..mutlaka çıkarıyorum..
ben şimdi bi şey keşfettim first naneli gibi damla sakızlımı ne bi sakızı var o acayip rahatlatıyor beni birde leblebi...

Merhabalar
Bende aralık ayında bu güzel haberi alanlardanım
30/12/2010 aksamı bebişimiz bize süpriz bi şekilde katıldığını gösterdi
Önce 2 idrar testi (inanamadımda ) sonr kan tahliliyle aramıza geldi
Benim SAT 27 Kasımdı 30 baktırdıpımda 79,83 çıktı kanda değerim bebek çok küçük 2 gün sonra tekrarlayın deiler cumarteside baktırdıpımızda 218 çıkmıştı. Güzel bi gebelik olduğunu sölediler.
(ilk korkutturlar aslında ilk gebeliğim diye çok küçük değer sorun olabilir diye ama neyse )
12/01/2011 ilk defa dr gidicez inşallah o zamanda bebeğimizi görürüz.
Hepimizin bebeği hayırlı olsun inşallahhh

allah kucağına almayı nasip etsin yavrunu tebrik ederim habersiz miasfir her zaman başımızın tacı

Çok teşekkür ederim . . 2 ayrdır ne mide bulantısı ne başdönmesi nede yemeklerden tiksinme hiç bişey yoktu yanlız öğrendiğimden beri psikolojikmn kusucak gibi oluorum

slm kızlar
bugün doktora gittik ve kalp atışlarını duydun tekrar..
1 hafta süren mide bulantım birden kesilince korkmuştum ama neyseki şimdilik sorun yok.. umarım olmaz da..

bu arada dm86 ve vazgeçilmezim size de hayırlı olsun..

Ohh hadi gözün aydın çok sevindim canım
bide ben duysam birde mide bulantılarım kesilse süpperrr olucammm...

slm kızlaar nasılsınız bugün annecikler...
ben dün dr a gittim tekrar kan tahlil sonuçlarımızı gösterdik muayene olduk..bizim minnoş fasulye tanesi olmuş ...
aramıza yeni katılan arkadaşlar hamileliğiniz hayırlı olsun...

sende duyarsın cnm hayırlısıyla.. ben iki gündür ruh gibi geziyordum ben beceremedim ama rahat ol.. kötü düşünme.. artık ben de olumlu düşüneceğim..
bulantın da geçer umarım ama daha önemlisi kalp atışlarını duyarsın inşallah en kısa zamanda..

kucağımıza alacağız hepimiz bebeişlerimizi merak etme..

sende duyarsın cnm hayırlısıyla.. ben iki gündür ruh gibi geziyordum ben beceremedim ama rahat ol.. kötü düşünme.. artık ben de olumlu düşüneceğim..
bulantın da geçer umarım ama daha önemlisi kalp atışlarını duyarsın inşallah en kısa zamanda..

kucağımıza alacağız hepimiz inşallah bebeişlerimizi merak etme..

amin canım işallah...
herzaman seninle ben bulantı dışında çok iyiyimm canımm.
Kızlar siz dra nereye gidiyorsunuz gerçi neredesiniz bilmiyorum ama ben istanbul kartaldayımm..

amin canım işallah...
herzaman seninle ben bulantı dışında çok iyiyimm canımm.
Kızlar siz dra nereye gidiyorsunuz gerçi neredesiniz bilmiyorum ama ben istanbul kartaldayımm..

cnm benimde bulantılarım var özellikle sabah, istifra daha hiç olmadı ama bulantımda inş daha artmaz diye düşünüyorum..
jade bende istanbuldayım ve gop ta bi hastaneye gidiyorum ve dr umdan çok memnunum özel bilge hastanesine gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…