hadi seninde gözün aydın canım işallah bebeklerimizi kcağımıza alrız...dediğin doğru herkeste olacak diye bişey yok ama 1. düşük oldu 2.sini rabbim bana bağoışlar inşallah....bakalım bende c.tesi gideceğim doktora belki kalp atışınıda duyarız belli olmaz....haberlerini bekliyorum canım mutlaka...sein fasulyende hayırlı olsun canım
SELAM KIZLAR bende dün kan testi yaptrıdım hcg 106000 çıktı7 hafta 5 gnlük hamişim. . ayrıca şoklardayımmmm habersiz misafr oldu karnıma meleğim
Benimde daha çok aç olunca özellikle sabah yataktan kalkınca..mutlaka çıkarıyorum..heyo gelsin bebişler.
benimde sat 20 kasım bebişimizin kalp atışlarını da gördüm.. çook mutluyum Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
arkadaşlar midesi bulananlar neler yapıyosunuz benim yemeklerden sonra çok bulanıyor ne yapacağımı bilemiyorum yüzümü yıkıyorum açık havaya çıkıyorum biraz iyi geliyor tavsiyesi olanlar var mı?
allah kucağına almayı nasip etsin yavrunu tebrik ederimhabersiz miasfir her zaman başımızın tacı
Ohh hadi gözün aydın çok sevindim canımslm kızlar
bugün doktora gittik ve kalp atışlarını duydun tekrar..
1 hafta süren mide bulantım birden kesilince korkmuştum ama neyseki şimdilik sorun yok.. umarım olmaz da..
bu arada dm86 ve vazgeçilmezim size de hayırlı olsun..
Ohh hadi gözün aydın çok sevindim canım
bide ben duysam birde mide bulantılarım kesilse süpperrr olucammm...
Ohh hadi gözün aydın çok sevindim canım
bide ben duysam birde mide bulantılarım kesilse süpperrr olucammm...
amin canım işallah...
herzaman seninle ben bulantı dışında çok iyiyimm canımm.
Kızlar siz dra nereye gidiyorsunuz gerçi neredesiniz bilmiyorum ama ben istanbul kartaldayımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?