Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

selam kızlar, bende hamis oldugumu dun ogrendim once idrar testi yaptım sonra da kan testi yaptırdım.hcg 314,11 cıktı 4 haftalıkmıs. siz ilk muayeneye kac haftalıkken gittiniz?

Canım doktorum bana adetini 1 hafta geçtikten sonra gel dedi. Bende cumartesi gini gittim 5+3 haftalıktı ve keseyi gördük :)

Canım doktorum bana adetini 1 hafta geçtikten sonra gel dedi. Bende cumartesi gini gittim 5+3 haftalıktı ve keseyi gördük :)

Merhabalar herkese. Ben de geçen hafta Salı gunu, adetime 1 gun kala hamile oldugumu ogrendim. Degerim 207357 idi. PErşembe gunu tekrar yaptırdım degerim 570'e yukselimisti. Simdi yarın (Salı) gunu tekrar bhcg baktırıcam ve çarşamba gunu de randevum var inşallah keseyi gorebiliriz. Insallah tutunmustur. Cok korkuyorum cunku daha once kimyasal gebelik yasamistim. Bazen akintim oluyor, cok korkarak lavaboya gidiyorum acaba kanamamidir diye. Boyle paranoyak birisi oldum, ciktim. insallah hepimiz keseyi de kalp atislarini da goruruz saglikla, doğumlarini da tabii ki.

pardon o 207357 olan rakam 207,57 oluyor.

Arkadaşlar merhaba Ben de 7 hafta 6 günlük hamileyim.3 gün önce doktora kontrole gittik ..Doktor bebeğimin boyunun 5 mm olduğunu söyledi ama benim içimde bir kuşku kaldı çünkü internette hangi siteye baksam bu hafta boyunun yaklaşık 15 mm olacağını söylüyor . İçimde bir korku var acaba bebeğim gelişmiyor mu diye..doktor boyunun normal olduğunu söyledi ama gene de korkuyorum. acaba çok mu şüpheciyim. gereğinden fazla mı endişe ediyorum yoksa siz olsanız siz de endişelenir miydiniz off içim sıkılıyor..

Canım 15mm olan kesenin boyutudur. Bebek 5 mm iyi aslnda...

canım cok tesekkurler cevabın icin bende ilk randevumu persembe gunune aldım adetimi tam 1 hafta gecmis olucak insallah bende keseyi gorebilirim cok ama cok heyecanlıyım sen gormussun darısı basımıza insallah pıtpıtlarını da duyarız en kısa zamanda

kızlar merhaba benim sat 26 kasım dün test yaptırdım bhcg 517 çıktı doktora daha gidemedim yarın gidicem yani kaç haftalık olmuş oluyor benim kafam karıştı hiç beklemiyodum...

galiba bizim bebişler aynı zamanda gelmişler göbüşümüze benim de adetimin üstünden bir hafta geçmiş olcak perşembe günü, yarın da keseyi görmek için gidicez beklemek çok zor ya inşallah olması gereken yerde duruyordur bebişim

bende hamileyim sanırım. adetim 5 gün geçti. idrar testinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm . yalnız kan testinde değerim çok düşük çıktı 24,13.. Beta hcg değeri düşük çıktığında gebelik kimyasal ve dış gebelikle mi sonuçlanır bilgisi olan var mı acaba

kızlar merhaba benim sat 26 kasım dün test yaptırdım bhcg 517 çıktı doktora daha gidemedim yarın gidicem yani kaç haftalık olmuş oluyor benim kafam karıştı hiç beklemiyodum...

canım hayırlı ugurlu olsun oncelikle bebisin benimde son adet tarihim 27 kasım 4 haftalık dediler bana. henüz doktora gorunemedim persembe gunu randevum var tam olarak o zaman anlasılır seninle aynı gidicez :))sen doktora yarın gidiceksin madem burdan keseyi gorup gormedigini falan paylasırsan super olur ben zor bekliyorum persembeyi

yasasınnn benim sat 27 kasım senin kacıydı? keseyi gorunce yaz hemen burdan ben cok merak ediyorum ama persembeden once randevu bulamadım insallah saglikla kucagimiza alırız hepimiz bebislerimizi

dmlonr seninde bebişin hayırlı olsun yarın doktordan sonra hemen yazarım ama benim bugun kasıklarımda çok ağrı oldu neden acaba birlikte olmamız iyi oldu inşallah güzel haberleri paylaşırız

dmlonr seninde bebişin hayırlı olsun yarın doktordan sonra hemen yazarım ama benim bugun kasıklarımda çok ağrı oldu neden acaba birlikte olmamız iyi oldu inşallah güzel haberleri paylaşırız

canım endişe etme sakın. Kasık agrısı hemen hemen herkeste oluyo bende de var rahim genisledigi icin oluyomus insallah hep guzel haberleri paylasıcaz burada :)

yasasınnn benim sat 27 kasım senin kacıydı? keseyi gorunce yaz hemen burdan ben cok merak ediyorum ama persembeden once randevu bulamadım insallah saglikla kucagimiza alırız hepimiz bebislerimizi

benimki 25 kasımdı sen 4+3 günlüksün ben 4+ 5 günlük yarın yazarım mutlaka :81:

bende ilk aydan hamile kaldım insan hiç beklemiyor ilk ay hamile kalacağını ama beklememek de güzel çift çizgi çıktıysa hiç bekleme doktordan da duy bu güzel haberi gerek yok yani beklemene

Mrb dmlonr. Benim de sat 28 Kasım. 4+2 hamileyim. Doktora gitmek bizim için erken değil mi sence cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…