Mrb dmlonr. Benim de sat 28 Kasım. 4+2 hamileyim. Doktora gitmek bizim için erken değil mi sence cnm?
doktordan geldim yeni keseyi gördük herşey yolunda yerleşmiş bebişim2 hafta sonra da kalp atımı için gitcez çok güzel bi duygu elim ayağım titredi inanın
merhaba,
Benim sat 25 kasim.Adetim 2 gün gecmisti,ben de 2 gün once test yaptim evde, pozitif cikti ama hemen o aksam kanamam oldu biraz.Ben yurtdisinda yasiyorum,burda malesef oyle gidip hemen kan testi yaptiramiyorsunuz.tr`deki dr um evde 10 gün dinlenmemi soyledi,ayrica progestron da aliyorum.simdi cok sukur kanamam yok.burda bir dr`dan randevu aldim,o da taaaa 18 Ocak`a randevu verdi,7.haftadan once bakmiyorlarmis.
Benim gecen ekim ayinda umdugumuz gibi sonuclanmayan bir tüp bebek denemem olmustu.Sonra burda 2.tüp bebege hazirlanmak icin akupunktura baslamistim.Cok sukur 2.denemeye gerek kalmadan bebegimiz Allah`in izniyle kendiliginden geldi ama umarim hersey yolundadir,bebis gercekten benimledir.18 Ocak`a kadar nasil beklicem bilmiyorum
canım hayırlı ugurlu olsun bebisinvalla hepimiz cok sabırsızız zor bekliyoruz ama saglıklı olmaları herseyden önemli az daha sabrediceksin insallah sende 18 ocakta bebisinle tanısıcaksın.
selam kizlarrrrbende yeni hamisim, 4+4 gunluk, Allah im kucagimiza almayida nasip eder insallah sihhatli saglikli....
hoşgeldin canım ve hayırlı olsun sat 27 kasım mı senin de?
selam canim, amin sagol.
evet 27 kasim, senindemi oyleydi ?
evet benimde sat 27 kasım 4+4 bitiyor bugun yarın doktora gorunucem insallah hersey yolundadır.sen doktora gittin mi?
insallah canim hepimizin mutlulugu bozulmaz insallahhhh,
ben test dogrulugu icin gitmistim doktora ve sukurler olsun hamileymisim. burda biraz farkli ben tr de degilim, ben 3. ayimda gidicem hem burdaki ebe ile tanisicam kontrol yapicak cocuk sagligi vs icin ( insallah guzel haberlerle donerim ) hemde beni taniyan olarak doguma girmek icin. yani 3. aydan sonra kontroller basliyo doguma kadar.
orda nasil oluyor yani sen yarin gidince hangi testler olucak bilgin varmi ? guzel haberlerle donersin insallah cnm
yurtdısında bicok yerde dedigin gibi oluyomus burda önce keseye bakıcaklar dogru yerdemi yerlesmis mi diye yarın keseyi gormeyi umut ediyorum onun dısında kan degerlerine bakarlar kansizlik, vitamin eksikligi falan var mi diye ona gore gerekiyorsa ek vitamin verebilir sonra da tahminen 2 hafta sonra falan kalp atısını duymak icin tekrar cagirir benimde ilk gebeligim ama etrafımdan bildigim kadarıyla boyle oluyor kesin cevabı yarın yazarım sana.insallah hepimiz icin hersey yolunda gider canım
olleyyyy sevgiso cok sevindim canım yarın sabah ben gidicem insallah bizim mercimekte dogru yeri bulmus uslu uslu oturuyodur:) doktor hangi testleri yaptı sana bu arada?? alttan muayene oldun dimi?
selam kizlarrrrbende yeni hamisim, 4+4 gunluk, Allah im kucagimiza almayida nasip eder insallah sihhatli saglikli....
evet alttan muayeneyle gördük test istemedi daha 2 hafta sonra istiycek galiba şeker falan sende görsen bi an önce bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?