- 15 Şubat 2013
- 26.362
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.152
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
bana bağışla bariOrtada kanıt varken mi bana inanmayacaklar?
Evet bağışlarım benim herşeyim var çok şükür
Eliff, bunu senin iyiliğin için, bir abla olarak tavsiye edeceğim:Evet bencede haklıyım
Ben anlamıyorum işte sürekli bi kanıtlama derdinde ama ortaya sürekli bileyler çıkıyo yalanını yakalıyorum vs vs bende istemezdim böyle olmasını o kadar emek var ortada ama hepsi onun suçu adam olsaydıBen diyim ozaman kimse bu kahri cekmez dusunsenize surekli birine kendinizi ispat ediceksinizz.. kim ceker.. ya seviyordur ya seviyordur omur boyle gecmezki ne biliyim salsan kendi haline belki daha huzurlu olursun inan bende yapiyordum bunu erkek arkasimla besinci yila girdik ilk sene zehir ettim ona hayati her seyini arastirdim karistirdim ama bak bulamadım elime bir sey gecmedi.. ama ne oldu ben oyle paranoya yaptim diye benden ayrildi ne oldu en fazla bir ay dayandik yani benim yüzümden biticekti sen yapma abla bak evlisin bide .. rahat ol.. zaten aldatirsa elbet o onun ayagina dolanip ortaaya cikacak
İşte bende başka açıdan bakıyorum olaya sevdiği için değilde adam bişekilde idare ediyor elifi ve ne yapıyorsa devam ediyor yapmayaBen diyim ozaman kimse bu kahri cekmez dusunsenize surekli birine kendinizi ispat ediceksinizz.. kim ceker.. ya seviyordur ya seviyordur omur boyle gecmezki ne biliyim salsan kendi haline belki daha huzurlu olursun inan bende yapiyordum bunu erkek arkasimla besinci yila girdik ilk sene zehir ettim ona hayati her seyini arastirdim karistirdim ama bak bulamadım elime bir sey gecmedi.. ama ne oldu ben oyle paranoya yaptim diye benden ayrildi ne oldu en fazla bir ay dayandik yani benim yüzümden biticekti sen yapma abla bak evlisin bide .. rahat ol.. zaten aldatirsa elbet o onun ayagina dolanip ortaaya cikacak
Okullarda bir sürü durumu iyi olmayan çocuk var onlara harcarımbana bağışla bari
kk da seni sen yapan kadınlara bağışla
türk hava kurumuna da bağışlayabilirsin
ay yatayım bari
Tabi ki bağışlamazsın, şimdi bizi yeme burada.Ortada kanıt varken mi bana inanmayacaklar?
Evet bağışlarım benim herşeyim var çok şükür
Orası öyle ama delil delildir sonuçtaEliff, bunu senin iyiliğin için, bir abla olarak tavsiye edeceğim:
Lütfen eşinle sakince konuş, öfke ile delil toplamak aslında kendine eziyet.
Yani delil toplayıp boşanma kararı alacağına, ilk önce ben ayrılmak istiyorum güvenmiyorum de.. Tabi niyetin ayrılmaksa.. Sen öfke ve intikam için yapıyorsan, için soğuyacaksa bir şey diyemem..
Varsa bir sorun zaten kabul eder, yoksa eğer eksiğini düzeltmeye çalışır.
Şimdi senin bulacağın deliller belli sınırlara kadar suç.. Özel hayatın ihlali diye bile çıkabilir önüne.
Onu parasını harcayacak kadar adi biri değilim içim almaz bunu yani aldattığını varsayarsakTabi ki bağışlamazsın, şimdi bizi yeme burada.
Ve ayrıca, her şeyin var da huzurun yok onu n'apıcaz?
Kendini bi rahat bırakmadın ya!
Valla bu nasıl takıntı anlamadım.
Seri katil gibi soğukkanlı bi şekilde plan program yapıyosun.
Ama sorsak çok aşıksın değil mi?
Eski konulari bilmiyorum abla genel yorumlari okudumBen anlamıyorum işte sürekli bi kanıtlama derdinde ama ortaya sürekli bileyler çıkıyo yalanını yakalıyorum vs vs bende istemezdim böyle olmasını o kadar emek var ortada ama hepsi onun suçu adam olsaydı
Peki bişey bulamazsam napıcaksın sonuçta batum olayında birşey yapmadın yapmıyacaksam kurcalama artıkOrası öyle ama delil delildir sonuçta
Saol bende bir abla olarak dikkate aldığım iöin söylediklerini yarın akşam konuşcam kendisiyle ama önce şu arama geçmişine bakıcam
Bak hala emin degilsin zor olmali boyle yasamOnu parasını harcayacak kadar adi biri değilim içim almaz bunu yani aldattığını varsayarsak
Aramaya devam o zamanPeki bişey bulamazsam napıcaksın sonuçta batum olayında birşey yapmadın yapmıyacaksam kurcalama artık
Gerçekten kanıtlayabilseydi ona inanır konuyu kapatırdımEski konulari bilmiyorum abla genel yorumlari okudumne biliyim hayirlisi olsun ama adam kendini kesse seni inandiramicak gibi geliyor bana sen aldatildigina kesin gozuyle bakiyosun ya yoksa boyle bir sey bu icindeki suphe adam ne yapsa gecmicek.. OLMAYAN BIR SEYIN ISPATI ZORDUR ..
Komik olan yazılanların hangisine yanıtın varsa sadece onu görüyorsun, diğerleri hiç yazılmamış gibi davranıyorsun.Onu parasını harcayacak kadar adi biri değilim içim almaz bunu yani aldattığını varsayarsak
Kendi teline de indirip bakabilirsin aveaysa nosunu yazıp eşinin telinden sadece *952# arama yapıp ekrana gelen şifreyi şifre kısmına yazıcaksın eşinin haberi bişe olmaz ama saçma böyle şeyler kafa bulandırır yok yereadamin telinden mi bakiyosun o nerde ayy ben bakamam yakalanirsam yandim
Ya yazma o zaman konuma verdiğim cevapları beğenmiyorsan amacının farklı olduğuna emin oldumKomik olan yazılanların hangisine yanıtın varsa sadece onu görüyorsun, diğerleri hiç yazılmamış gibi davranıyorsun.
O zaman biz de öyle yapalım.
Ben adım kadar eminim ki sen adamın parasını yemek için kanıt arıyorsun, çünkü zaten sevmiyorsun.
Gurur falan da hak getire.
Seni aldattığından şüphelendiğin bir adamla aynı evdesin hala.
Yazık gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?