Arama geçmişi

Evet bencede haklıyım
Eliff, bunu senin iyiliğin için, bir abla olarak tavsiye edeceğim:
Lütfen eşinle sakince konuş, öfke ile delil toplamak aslında kendine eziyet.
Yani delil toplayıp boşanma kararı alacağına, ilk önce ben ayrılmak istiyorum güvenmiyorum de.. Tabi niyetin ayrılmaksa.. Sen öfke ve intikam için yapıyorsan, için soğuyacaksa bir şey diyemem..
Varsa bir sorun zaten kabul eder, yoksa eğer eksiğini düzeltmeye çalışır.
Şimdi senin bulacağın deliller belli sınırlara kadar suç.. Özel hayatın ihlali diye bile çıkabilir önüne.

Ben anlamıyorum işte sürekli bi kanıtlama derdinde ama ortaya sürekli bileyler çıkıyo yalanını yakalıyorum vs vs bende istemezdim böyle olmasını o kadar emek var ortada ama hepsi onun suçu adam olsaydı

İşte bende başka açıdan bakıyorum olaya sevdiği için değilde adam bişekilde idare ediyor elifi ve ne yapıyorsa devam ediyor yapmaya

Ortada kanıt varken mi bana inanmayacaklar?
Evet bağışlarım benim herşeyim var çok şükür
Tabi ki bağışlamazsın, şimdi bizi yeme burada.
Ve ayrıca, her şeyin var da huzurun yok onu n'apıcaz?
Kendini bi rahat bırakmadın ya!
Valla bu nasıl takıntı anlamadım.
Seri katil gibi soğukkanlı bi şekilde plan program yapıyosun.
Ama sorsak çok aşıksın değil mi?

Orası öyle ama delil delildir sonuçta
Saol bende bir abla olarak dikkate aldığım iöin söylediklerini yarın akşam konuşcam kendisiyle ama önce şu arama geçmişine bakıcam

Onu parasını harcayacak kadar adi biri değilim içim almaz bunu yani aldattığını varsayarsak

Ben anlamıyorum işte sürekli bi kanıtlama derdinde ama ortaya sürekli bileyler çıkıyo yalanını yakalıyorum vs vs bende istemezdim böyle olmasını o kadar emek var ortada ama hepsi onun suçu adam olsaydı
Eski konulari bilmiyorum abla genel yorumlari okudum ne biliyim hayirlisi olsun ama adam kendini kesse seni inandiramicak gibi geliyor bana sen aldatildigina kesin gozuyle bakiyosun ya yoksa boyle bir sey bu icindeki suphe adam ne yapsa gecmicek.. OLMAYAN BIR SEYIN ISPATI ZORDUR ..

Orası öyle ama delil delildir sonuçta
Saol bende bir abla olarak dikkate aldığım iöin söylediklerini yarın akşam konuşcam kendisiyle ama önce şu arama geçmişine bakıcam
Peki bişey bulamazsam napıcaksın sonuçta batum olayında birşey yapmadın yapmıyacaksam kurcalama artık

Neyse iyi geceler yarın paylaşırım buradan saolun yardımınız için cnm çok sıkkın biraz bu gece bakıcam birazda yarın arama geçmişine

Gerçekten kanıtlayabilseydi ona inanır konuyu kapatırdım

Onu parasını harcayacak kadar adi biri değilim içim almaz bunu yani aldattığını varsayarsak
Komik olan yazılanların hangisine yanıtın varsa sadece onu görüyorsun, diğerleri hiç yazılmamış gibi davranıyorsun.
O zaman biz de öyle yapalım.
Ben adım kadar eminim ki sen adamın parasını yemek için kanıt arıyorsun, çünkü zaten sevmiyorsun.
Gurur falan da hak getire.
Seni aldattığından şüphelendiğin bir adamla aynı evdesin hala.
Yazık gerçekten.

adamin telinden mi bakiyosun o nerde ayy ben bakamam yakalanirsam yandim
Kendi teline de indirip bakabilirsin aveaysa nosunu yazıp eşinin telinden sadece *952# arama yapıp ekrana gelen şifreyi şifre kısmına yazıcaksın eşinin haberi bişe olmaz ama saçma böyle şeyler kafa bulandırır yok yere

Eski konulara baktim usenmedim okudum yani baya baya ama. Sunu soyliyim normal degil bu yaptiklariniz .. silgi verdi diye kizmak kuzeni telden silmek .. degisik geldi ve tum bunlara ragmen o adam hala size katlaniyor bence sizin sorununuz adamla degil kendinizle ..

Canım senin böyle olman bence kocanla alakalı bi türlü sana o güveni sağlayamamış sende sürekli araştırma içerisindesin böyle hayat geçmez al karşına konuş beğenmediğin hoşlanmadığın yönlerini ona bir bir anlat düzeltmesi gereken birşey varsa eminim düzeltir zaten düzeltmezsede kendi kaybeder evlilik kolay kurulmuyor

Ya yazma o zaman konuma verdiğim cevapları beğenmiyorsan amacının farklı olduğuna emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…