Arama geçmişi

Ya yazma o zaman konuma verdiğim cevapları beğenmiyorsan beni kendinle karıştırma zaten amacının farklı olduğuna emin oldum şu yorumunla

Dün gece bir arama geldi ve aramayı telefondan sildi hiçbşy demedim şimdi o numarayı buldum yarın arıycam ama yani o saatteni hoca filan aramaz saat 1 gibiydi arayıp ne söyliyim eşimi aramışsınız mı diyim tabi bayansa konuşcam

Bilmem ki ne desen hiç böyle şeyleri bilmiyorum arayıp kocamı aramışsın demek onur kırıcı değilmi sence kim olduğuna bak cia mıydı neydi ismini bulunca face ine falan bak

ay adamın whatsappı bile yok
günahını alıyosun bence
bence buda ılgınc bu zmaanda herkesın whatsapı var adamın yok

adamın başka teli varmış meğer, senin haberin yokmuş
o telden konuşuyomuş kızlarla
paranoyada son nokta
kız ne paranoyası bzm mudur yardımcısı okul telı kullanıyor okulda bırakıyor okul aıle brlıgınden bı kadınla aıle oldu resmen herkes duydukarısı uyuyo tel ayrı yanı esım hep anlatır asker camıasında ıs yerınde çekmecelerinde ıkıncı telefonlar ordan ruslar muslar aranıyor dıye

Bizde böyle işte yazıyor bak 2.sırada
faturalar az 80 dk kalmıs kımle konuşmuş bu kadaa suphelı2

Bir arkadasimin tanidiginin kocasi sevgilisinin nosunu eve girerken her yerden engelliyormus. Kadinin gece hayati mudavimi oldugu, icince adami seni seviyorum vs diye arama ihtimalinden dolayiymis. Sonra kadin kafasi guzel ariyor. Daha ses gitmeden kadin dokuluyor falan. Sonradan kadinin kim oldugunu adamin bu tur tedbirler aldigini falan ogreniyor kadin.

Yani diyecegim odur ki bu erkek milletinden hersey beklenir. Kurcala kizim bulana kadar dusme o adamin yakasindan :)

bu kadar organizasyonu yapmışsınız ne diyeceğinizi mi bulamadınız
size sorunuza göre gelecek cevabın değişeceğini mi bekliyorsunuz? artık aradıktan sonra ne söyleseniz bir... ister eşimi aramışsınız kimsiniz diyin, ister küfredin...
hadi diyelim bir iş var bu işin içinde... "evet, selam, ben ikinci kadın, nasılsın birinci kadın" mı diyecek?
ne maksatla aranıyor şu numaralar hiç anlamıyorum gerçekten, kendinizi küçük düşürmekten başka ne işe yarayabilir ki

bilmem hiç detaylara bakmadım aldatılıyormuyum yoksam eşim muhasebeci çok konuşuyor bide sülaleside çok çenebaz normal

Artık bu tarz işlemlerle kolay ulaşılabilir bu bilgilere fakat şu içiniz deki evham tohumlarıniza ne Çare bulabilirsiniz onu söyleyin

Elif siz çok ilginç bir kadınsınız. Bence eşinizden boşanmaya ne gücünüz ne de niyetiniz yok sadece oyalanıyorsunuz. Batum olayında herkes size böyle otomatik bir rezervasyon yapılamayacağını, otelde bile ödeme yapılsa yine de kart bilgilerinin istendiğini yazdı. Adam belli ki niyetlenmişti yapamadı. Bu kadar somut bir delilde adama postayı koymadınız şimdi arama geçmişi diyorsunuz. Dereyi geçip çayda boğulmak denir buna.

Ya yazma o zaman konuma verdiğim cevapları beğenmiyorsan amacının farklı olduğuna emin oldum
Neden yazmayayım?
Amacı farklı olan sensin tatlım.
Sevgisiz mi büyüdün nedir bilmiyorum ama bir sıkıntın var senin besbelli.
Kocana değil kendine güvenin yok senin.
Kendinle barışırsan ancak biriyle mutlu olabilirsin.
Yazık ki daha kendini sevmeden başkasını sevmeye çalışmışsın.
Sonra da evciliğinin içinde debeleniyorsun.
Kusura bakma seni avutamayacağım.
Gerçekler bunlar.

kocası öğrencisine silgi verince olay çıkaran kadın batumda otel rezervasyonu yaptırılmasını nasıl bu kadar çabuk sindirdi merak ediyorum.

daha çok merak ettiğim nokta ise kocanın neden bu durumlara katlandığı. benim psikolojim bozulurdu heralde devamlı peşimde hayatımı kurcalayan biri olsaydı.

Allah askina git boşan artık ben adama üzülüyorum bu kadar mı güvenmiyorsun kendine.. ayrıca yapacağı varsa da yapar ayrıca yapacaklara yapsın sende kurtul o adamda

sırf merakımdan tüm sayfalarını okudum sonuç koca bir hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…