- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ya yazma o zaman konuma verdiğim cevapları beğenmiyorsan beni kendinle karıştırma zaten amacının farklı olduğuna emin oldum şu yorumunlaKomik olan yazılanların hangisine yanıtın varsa sadece onu görüyorsun, diğerleri hiç yazılmamış gibi davranıyorsun.
O zaman biz de öyle yapalım.
Ben adım kadar eminim ki sen adamın parasını yemek için kanıt arıyorsun, çünkü zaten sevmiyorsun.
Gurur falan da hak getire.
Seni aldattığından şüphelendiğin bir adamla aynı evdesin hala.
Yazık gerçekten.
Dün gece bir arama geldi ve aramayı telefondan sildi hiçbşy demedim şimdi o numarayı buldum yarın arıycam ama yani o saatteni hoca filan aramaz saat 1 gibiydi arayıp ne söyliyim eşimi aramışsınız mı diyim tabi bayansa konuşcamKendi teline de indirip bakabilirsin aveaysa nosunu yazıp eşinin telinden sadece *952# arama yapıp ekrana gelen şifreyi şifre kısmına yazıcaksın eşinin haberi bişe olmaz ama saçma böyle şeyler kafa bulandırır yok yere
Evet onun telinden bakıyorum telefonu alıp bakarken sormam ona oda alma bakma demez ama nereye baktığımı bilmiyor tabi kiadamin telinden mi bakiyosun o nerde ayy ben bakamam yakalanirsam yandim
Bilmem ki ne desen hiç böyle şeyleri bilmiyorum arayıp kocamı aramışsın demek onur kırıcı değilmi senceDün gece bir arama geldi ve aramayı telefondan sildi hiçbşy demedim şimdi o numarayı buldum yarın arıycam ama yani o saatteni hoca filan aramaz saat 1 gibiydi arayıp ne söyliyim eşimi aramışsınız mı diyim tabi bayansa konuşcam
Kendi telindende bakabilirsin ben kendi telimden eşimin nosuyla yaptım ben avea değilim çünküEvet onun telinden bakıyorum telefonu alıp bakarken sormam ona oda alma bakma demez ama nereye baktığımı bilmiyor tabi ki
bence buda ılgınc bu zmaanda herkesın whatsapı var adamın yokay adamın whatsappı bile yok
günahını alıyosun bence
kız ne paranoyası bzm mudur yardımcısı okul telı kullanıyor okulda bırakıyor okul aıle brlıgınden bı kadınla aıle oldu resmen herkes duydukarısı uyuyo tel ayrı yanıadamın başka teli varmış meğer, senin haberin yokmuş
o telden konuşuyomuş kızlarla
paranoyada son nokta
faturalar az 80 dk kalmısBizde böyle işte yazıyor bak 2.sırada
Dün gece bir arama geldi ve aramayı telefondan sildi hiçbşy demedim şimdi o numarayı buldum yarın arıycam ama yani o saatteni hoca filan aramaz saat 1 gibiydi arayıp ne söyliyim eşimi aramışsınız mı diyim tabi bayansa konuşcam
bence buda ılgınc bu zmaanda herkesın whatsapı var adamın yok
kız ne paranoyası bzm mudur yardımcısı okul telı kullanıyor okulda bırakıyor okul aıle brlıgınden bı kadınla aıle oldu resmen herkes duydukarısı uyuyo tel ayrı yanıesım hep anlatır asker camıasında ıs yerınde çekmecelerinde ıkıncı telefonlar ordan ruslar muslar aranıyor dıye
faturalar az 80 dk kalmıskımle konuşmuş bu kadaa suphelı2
Ay bella cok alemsin:)bilmem hiç detaylara bakmadım aldatılıyormuyum yoksam eşim muhasebeci çok konuşuyor bide sülaleside çok çenebaz normal
Neden yazmayayım?Ya yazma o zaman konuma verdiğim cevapları beğenmiyorsan amacının farklı olduğuna emin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?