- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Lafontenrc
-
Şimdiki zamanı düşünmek bana göre çok zor anneyim çünkü evlatlarım var 15 yaşında 40a merdiven dayamış biriyle birlikte olmasını kaldıramamNiye 15 yaşa takıldınız. Birazda şimdiki zamanı düşünseniz? Görüştüğüm herkes “hayır olamaz kesinlikle ayrılmasın” diyorlardı ama şimdi yakıştığımızı söyleyenler bile var
Annecim babacım seviyorum evlenmek istiyorum diceksin. Doğru mu yanlış mı onlar söyler sanabirlikte olduğum adamla aramızda 20 yaş fark var. Biliyorum hepiniz kınıyorsunuz şuan ama seviyoruz . Aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
Bunlari aynen babana soyle ve evlen o zaman.Yav arkadaş evli kadın veya adamla birlikte olanlar normal karşılanıyor da. Yaş farkımı tek sorun? Edepsizliklere göz yumuluyor. Ama yaş farkı olunca yok pedofili yok sapık bilmem ne oluyor. Aşk diye bişe duydunuz mu .? Hani yaşamadığınız çok belli de . Belki nasıl bişe olduğunu duymuşsunuzdur . Ellenmiyo somut değil yani fazla şaaaappmayın akşam akşam kiminizin sinirini bozdum ama sizde beni güldürdünüz
Kimi kadınlar yaşayarak öğrenir, bu da senin hayat dersin.Ben 22 yaşındayım o 45 . Hayır bekar . 7 yıldır birlikteyiz
İstismarla ne alakası var? İkimizinde rızası var. İlk 2 yıl pek görüşmedik ama ben çok aşıktım. Zamanla oda beni sevdi . Şimdi de evlenmek istiyoruz
Madem yas sorun degil ne diye sorun edip burda konu aciyorsun? Annenlere de aynen boyle de. Evlilerle ask yasayanlar normal de benim benden 23 yil buyuk, beni 15 yasimdan beri kullanan bu adam mi anormal de.Yav arkadaş evli kadın veya adamla birlikte olanlar normal karşılanıyor da. Yaş farkımı tek sorun? Edepsizliklere göz yumuluyor. Ama yaş farkı olunca yok pedofili yok sapık bilmem ne oluyor. Aşk diye bişe duydunuz mu .? Hani yaşamadığınız çok belli de . Belki nasıl bişe olduğunu duymuşsunuzdur . Ellenmiyo somut değil yani fazla şaaaappmayın akşam akşam kiminizin sinirini bozdum ama sizde beni güldürdünüz
matematik öğretmenin sana sayıları öğretememiş anlaşılan.Tanıdığım bir kaç kişi var evliler aralarında 20-25 yaş var . Hiç farklı durmuyorlar gayet iyi anlaşıyorlar
Yalan söylememi niye bekliyorsunuz ki?
Evet 7 yıldır beraberiz
Ben 22 yaşındayım o 45 . Hayır bekar . 7 yıldır birlikteyiz
Ben size evleneyemmi diye sormadım ki. Soruyu herkes yanlış anlamış.
Anlattıklarınıza objektif bir bakış açısı ile yorum yapıldı, yanlışa sürüklendiğiniz konusunda yorum yapan tüm kadınlar hemfikir.
Siz daha neyi soruyorsunuz? Yaptığınız yanlışı ailenize doğru birşeymiş gibi sunmanız için fikir önerileri mi istiyorsunuz???
Aklı başında hiç bir kadın bu konuda size yardımcı olmaz!!
Ben 22 yaşındayım o 45 . Hayır bekar . 7 yıldır birlikteyiz
ailene niye söyleyemiyosun o zaman????Neyin kafasını yaşıyosunuz ya? Hiç sizi ilgilendirmeyen konuya sinirleriniz bozuluyor. Biz mutluyuz valla çokta güxel anlaşıyoruz. Hiç yaşını göstermiyor zaten. Aileside çok istiyor evlenmemizi. Tek sorun benim ailem . Bir türlü söyleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?