benim erkek arkadaşımla aram bozuktu. yeni barıştık muhabbet ederken bana bi internet sitesinden (adını söylemem yanlış mı olur bilemedim ama sapkın bi internet sözlüğü var ya, o işte) ordan bişey gösterdi. bi adam iğrenç bi başlık açmış litvanyada yattığım kız falan diye. bi sürü çıplak kız fotoğrafı koymuş. kızın göğüsleri falan açık. dalga geçiyomuş falan. komikmiş. ben de kızdım böyle şeylere bakmandan hoşlanmıyorum dedim. ne var sanki bakınca bişey mi hissedicem sadece komik falan dedi. çok üstüme geliyosun karışma bana falan dedi. çok sinirlendim. kavga ettik kapattım telefonu yüzüne. sizce normal mi bu yaptığı?
galiba kafası çalışmıyor erkek arkadaşının ..kendi bakmasını bi yerde normal sayıcam hadi eşin olsada normal sayıcamda daha flört dönminde böyle bi durum
çok acayip ..senin ikazınla özür dilemesi gerekirken sana sert yapması bence ilişkini gözden geçirmek için çk iyi bir sebep....
sert çıkmak ne kelime ya sus bi konuşma diyo bana. komikmiş sırf gülmek için bakıyormuş. iğrenç ya tiksindim daha yeni barışmıştık.
benim erkek arkadaşımla aram bozuktu. yeni barıştık muhabbet ederken bana bi internet sitesinden (adını söylemem yanlış mı olur bilemedim ama sapkın bi internet sözlüğü var ya, o işte) ordan bişey gösterdi. bi adam iğrenç bi başlık açmış litvanyada yattığım kız falan diye. bi sürü çıplak kız fotoğrafı koymuş. kızın göğüsleri falan açık. dalga geçiyomuş falan. komikmiş. ben de kızdım böyle şeylere bakmandan hoşlanmıyorum dedim. ne var sanki bakınca bişey mi hissedicem sadece komik falan dedi. çok üstüme geliyosun karışma bana falan dedi. çok sinirlendim. kavga ettik kapattım telefonu yüzüne. sizce normal mi bu yaptığı?
umursamaz kendinden emin davran cnm nekadar ilişkiniz bilmiyorum ama bazen karşı tarafın yerine koyup düşünce anlayabilirsin bazı şeyleri mesela birine bişeyi direk söyleyemiyosun ama inceden onuda yoklamak istiyosun seninkinde böle bi durum var gibi seni bazı konularda dolaylı olarak çözmeye çalşıyo olabilir :))
inan senin gibi gençkızları görünce mutlu oluyorum.....
umarım tüm hayatın boyunca böyle devam edersinnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?