• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda iki kez nişan atan var mı? ?

Evlenip boşanmak yerine 10 kez nişan atmayı tercih ederim..
Hayatınızı karartmanın ne manası var, olmuyorsa zorlamayacksınız.
Elalemin ağzı torba değil ki büzesiniz, kim ne derse desin, siz önemlisiniz.

Ya nasıl bi insansın küçük bi kız gelmiş tavsıye istiho belliki zor durumda !! Yaşı cok genç . Cok şükür ki evlenmedi daha . Neyse konu sahibi at tekrar söylüyorum at kötü bi evliliktense at at at ve ÜNİVERSİTE OKU MESLEK EDİN PARANI KAZAN AİLENE KENDİNE FAYDAN OLSUN HAYATIN TADINI ÇIKAR LÜTFEN . BU YAŞLAR BİDAHA GELMEZ BEN OTUZ YAŞINDA OLUCAM KEŞKE SENİN YAŞLARDA OLSAYDIM NELER YAPARDIM . okudum iyi kötü Avrupa gördüm gezdim ama gene içimde kalan bıseyler var . Lütfen evlenerek kendını kötülük etme . HAYATIN tadını çıkar mutlu ol arkadaşlarınla gez . Dua et Namaz kıl . Ne bilim bunlar sana iyi gelecek seyler . Erkek her zaman bulunur ama iyisi olsun tabi . Her zaman evlenılır dıyorlar ama iyi bi adam her zaman çıkamayabilir. Tabi bu demek degıl cok iyi biri çıktı bu yaşında evlen hayır . 25 ten önce evlenme . Ben 27 evlendim 28 anne oldum ama erken gelıyo bana hala
Allah razi olsun ne guzel yazmissiniz. Su sıkıntıyı atayim bir başımdan dediginiz gibi okucam. Yeni bir hayat kuracam kendime. Iyiki sizin gibi insanlar var

Ya nasıl bi insansın küçük bi kız gelmiş tavsıye istiho belliki zor durumda !! Yaşı cok genç . Cok şükür ki evlenmedi daha . Neyse konu sahibi at tekrar söylüyorum at kötü bi evliliktense at at at ve ÜNİVERSİTE OKU MESLEK EDİN PARANI KAZAN AİLENE KENDİNE FAYDAN OLSUN HAYATIN TADINI ÇIKAR LÜTFEN . BU YAŞLAR BİDAHA GELMEZ BEN OTUZ YAŞINDA OLUCAM KEŞKE SENİN YAŞLARDA OLSAYDIM NELER YAPARDIM . okudum iyi kötü Avrupa gördüm gezdim ama gene içimde kalan bıseyler var . Lütfen evlenerek kendını kötülük etme . HAYATIN tadını çıkar mutlu ol arkadaşlarınla gez . Dua et Namaz kıl . Ne bilim bunlar sana iyi gelecek seyler . Erkek her zaman bulunur ama iyisi olsun tabi . Her zaman evlenılır dıyorlar ama iyi bi adam her zaman çıkamayabilir. Tabi bu demek degıl cok iyi biri çıktı bu yaşında evlen hayır . 25 ten önce evlenme . Ben 27 evlendim 28 anne oldum ama erken gelıyo bana hala
ben ona terapiste git dedim destek al dedim sende de sorun olabilir dedim demeye de devam edecegim buraya gelip konu acmasi gercekleri degistirmez kendi bilecegi bir sey benim tavsiyem bu sizin gibi at at desem ne olacak ne fayda saglayacak

Evlenip boşanmak yerine 10 kez nişan atmayı tercih ederim..
Hayatınızı karartmanın ne manası var, olmuyorsa zorlamayacksınız.
Elalemin ağzı torba değil ki büzesiniz, kim ne derse desin, siz önemlisiniz.
Insanlar o kadar kotu ki su yasimda insanlardan nefret ettim. Kendileri hic dusmeyecekmis gibi baskalarinin hakkinda oyle atip tutuyorlar ki. Sadece yaraliyorlar dusunmeden gunaha giriyorlar.

Emin değilsen tabikide atacaksın nişanı. Kim ne diyebilir buna . diyen de cahilliğinden örümcek kafalılığından diyor zaten . hiiiiç önemseme. Nişan dediğimiz olay 2 kişinin birbirini tanıması için var.

2 kere sevgili yapan bir kiza kotu bakmiyorsak nisana da bakmayiz. Aksine tescillenmis, ciddi dusunmus, iyi ki de evlenmeden once ayrilmis deriz. Kafaniza takmayin lutfen. Kac kere evlenip bosaniyor insanlar. Tabu bunlarin hepsi.

Iste kolay olmuyor. Ailemin yuzun iki kere yere egmis gibi hissediyorum. Cunku insanlar bana bunu hissettiriyor. Bi bakislari var sanki ben dunyanin en kotu insaniymisim gibi. Sen cok zorluk cektin mi cevreden.
Benim yasim ve yapim itibariyle kimse pek ustume gelemedi ,olmayinca olmuyor ,

Ne damgasii yaa istedikleri damgayi vurduklarini zannetsinler, siz umursamayin milleti. Pisman olacaginizi dusundugunuz seyleri yapmayin.

Benim oldu canim oyle arkdslarim. Hele bi tanesi suan cok mutlu birde kızı oldu prensesler gibi yasiyo. Ona da ben ayril demistim bu hayat senden kiymetli degil demistim hep dua eder canimcim.

Değmez.

Insallah bu sefer hayirlisi çıkar karsina
Evliyim mutluyum:)
Kimse için hayatına yön verme
O elalem hep konusacak emim ol
Hepppp
Hayatında kimse olmaz birini bul derler
Bulursun evlilik ne zaman derler
Evlenirsin cocuk ne zaman derler
Doğurursun ikinci yok mu derler
O yüzden miktiret:)

19 yaşındasın sakın kafana yatmayan şeyler yapıp kalan yuvarlak hesap 61 seneni rezil etme emi? Düşün taşın olmaz diyorsan at nişanı. Ağız açanlar da üç güne başka dedikodu bulup unutur

Neyin damgası? Kim kime damga vuruyor? Nişan neden yapılır,çiftin birbirini daha iyi tanıması için ailelerin kaynaşması için...

Evlendikten sonra boşanmaktansa, mutsuzsan şimdi ayrıl kimse hiç bir şey diyemez dese de kulaklarını tıka milletin sözleri senin hayatından çok da önemli değil.

Bu benim 2. Nişanım çok mutsuzum. Aranızda iki kez nişan atan var mı? Varsa ne olur cevap verin güç verin hayatımı karartmak istemiyorum. Bir yandan da 2 Nisandan da dönmüş damgasi yicem ondan da korkuyorum. Cikmazdayim. 2 kez nisan atan varsa neler yasadilar yardimci olun

Ben 2 hesabınızı birleştirdim bilginiz olsun ...

Back
X