- Konu Sahibi disiua1905
Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??
Bizim 11 yaş var
Bizim 11 yaş var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim 6 yaş var
Nişanlım 7 ay küçük benden aynı yaş bile istemezdim erkekler geç olgunlaşır fln diye büyük konuştum ama gerçekten karakter olgunluk yaşta değil başta.. Ben aynı jenerasyon olma açısından en fazla 7 yaş diye düşünüyorum..
Evet ay farkı pek birşey farkettirmiyor hiç belli değil aksine o daha olgundur ilişkide.. Hiçbir dezavantajı yok canım hatta aynı yaşta olmamıza çok memnunum tamamen karakterin oturmuş olmasıyla alakalı bir durum yaş doğum tarihi teferruat sadece..![]()
Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??
Bizim 11 yaş var![]()
bende deli doluyum,kocişim ağır abiiş
yaştan daha önemli karakter terazisi :123:
Bizim 11 yaş var![]()
Böyle düşünmekte haklısın aslında ona birşey diyemem ama bir de şöyle düşün, iletişim önemli babayla çocuğu arasında yaş önemlidir ama kurulan bağ, kullanılan dil, gösterilen anlayış, babayla çocuğun arasındaki iletişimde daha önemlidir... Birkaç yaş daha küçük ama bunlardan bihaber olmasındansa bu daha tercih edilebilir yani.. Yaşlı babaları olacak mı yerine iyi bir baba olacak mı diye düşünürsen daha iyi olur cevabın da evetse ne güzel takılma bence..![]()