• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

disiua1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.327
104
323
İstanbul
Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??

Bizim 11 yaş var :17:

sizin bayağa varmış .. :35:
bizim 5 yaş çok diyorum .. :44:

4 yaş var bizim ama yinede bi kaç yaş daha olsaymış iyiymiş :) erkekler bayanlardan geç olgunlaşıyo:):1:

Eşimle aramızda 5 yaş var.. Bence 7-8 yaştan fazlası iyi değil.. Ama karşındaki insana bağlı tabi.. Karakterine.. :31:

Nişanlım 7 ay küçük benden aynı yaş bile istemezdim erkekler geç olgunlaşır fln diye büyük konuştum ama gerçekten karakter olgunluk yaşta değil başta.. Ben aynı jenerasyon olma açısından en fazla 7 yaş diye düşünüyorum..

Nişanlım 7 ay küçük benden aynı yaş bile istemezdim erkekler geç olgunlaşır fln diye büyük konuştum ama gerçekten karakter olgunluk yaşta değil başta.. Ben aynı jenerasyon olma açısından en fazla 7 yaş diye düşünüyorum..

Sizin de aranızda pek fark yok aslında 1 sene bile değil peki dezavantajı var mı küçük olmasının da ?

Evet ay farkı pek birşey farkettirmiyor hiç belli değil aksine o daha olgundur ilişkide.. Hiçbir dezavantajı yok canım hatta aynı yaşta olmamıza çok memnunum tamamen karakterin oturmuş olmasıyla alakalı bir durum yaş doğum tarihi teferruat sadece.. :1:

5 yas var. Yas farki onemli erkekler zor olgunlasiyor kadinda cabuk cokuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aramızda 6 yaş var.. eşim 82doğumlu ama çok genç gösteriyor .
çok seviyorum kocişkomu :16::16::16::16::16::16::16:

Evet ay farkı pek birşey farkettirmiyor hiç belli değil aksine o daha olgundur ilişkide.. Hiçbir dezavantajı yok canım hatta aynı yaşta olmamıza çok memnunum tamamen karakterin oturmuş olmasıyla alakalı bir durum yaş doğum tarihi teferruat sadece.. :1:

Çok sevindim adına, bizde hem fiziken hem ruhen uyumlu olduğumuzu düşünüyoruz ama ileride olursa eğer; çocuğumun en verimli çağlarında yaşlı bir babaya sahip olacağı düşüncesi beynimi kemiriyor.

bende deli doluyum,kocişim ağır abiiş :52::16:
yaştan daha önemli karakter terazisi :123:

Böyle düşünmekte haklısın aslında ona birşey diyemem ama bir de şöyle düşün, iletişim önemli babayla çocuğu arasında yaş önemlidir ama kurulan bağ, kullanılan dil, gösterilen anlayış, babayla çocuğun arasındaki iletişimde daha önemlidir... Birkaç yaş daha küçük ama bunlardan bihaber olmasındansa bu daha tercih edilebilir yani.. Yaşlı babaları olacak mı yerine iyi bir baba olacak mı diye düşünürsen daha iyi olur cevabın da evetse ne güzel takılma bence..:34:

Böyle düşünmekte haklısın aslında ona birşey diyemem ama bir de şöyle düşün, iletişim önemli babayla çocuğu arasında yaş önemlidir ama kurulan bağ, kullanılan dil, gösterilen anlayış, babayla çocuğun arasındaki iletişimde daha önemlidir... Birkaç yaş daha küçük ama bunlardan bihaber olmasındansa bu daha tercih edilebilir yani.. Yaşlı babaları olacak mı yerine iyi bir baba olacak mı diye düşünürsen daha iyi olur cevabın da evetse ne güzel takılma bence..:34:

Çoook haklısın, ağzına sağlık.. :16:

Back
X