• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

Bizim aramızda 10 yaş 3 ay var ama hiç aklıma bile gelmiyor. Birbirimiz için yaratılmışız sanki. Erkekler geç olgunlaşıyormuş gerçekten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimlki de size yakın 11 dediğim gibi şuan bi sorun yaşamıyoruz ben coook ılerısını dusunuyorum gereksiz sekilde sanırsam

Esim benden 3 yas büyük. Bizim acimizdan cok fark etmiyor aslinda. Ikimizde yeri gelir cocuk oluruz yeri gelir 'olgun' oluruz. :)

Bizimlki de size yakın 11 dediğim gibi şuan bi sorun yaşamıyoruz ben coook ılerısını dusunuyorum gereksiz sekilde sanırsam

Ne açıdan düşünüyorsun ki canım ? Ölümden başka herşeyin çaresi var şu zamanda.

4 yaş var bizim ama yinede bi kaç yaş daha olsaymış iyiymiş :) erkekler bayanlardan geç olgunlaşıyo:):1:

aynen bizimde 4 yaş var nişanlımla 1 -2 yaş daha olabilirmiş ama daha fazlası değil çünkü ben aktif olmayı seviyorumm ayak uyduramazdı..

Nişanlımla aramda 1,5 yaş fark war :1:

biraz daha yaşı büyük olsa iyi olurdu ama böylede iyiyz :1:

en azından ben minyonum 25 yaşında olmama rağmen bana 15-17 gösteriyorsun diyenler, yaşımı duyunca şaşıranlar, htta nişanlıma ergenlerle mi takılıyorsun diyen bile oldu :1:

fazla abartıyorlar bencee :1:

11 yaş da iyidir boşwer en çabuk o yaşlanır sen hep tazecik körpeck kalırsın :1:

Bizmde 6 yas var tam benlik bi fark

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 yaş var aramızda ben 26 eşim 30
yaş farkı 5ten fazla olmasın isterdim hep Allah gönlüme göre verdi şükür

Back
X