• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

Bizim de aramizda 6 yas var. Eskiden büyük olmasi hosuma gidiyordu ama zaman gectikce 2-3 yas olsaydi keske dedigim oluyor.:19:

Ayni yastayiz 5 ay büyük sadece:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9 yaş var çokta memnunum her türlü deli dolu çocuk hareketime katlanıyor (: zaten bana denk olsaydı anlaşamazdım. Bana göre 10 yaşa kadar normal.

Ayniyiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benden nerdeyse 1,5 yaş küçük. Valla çok sorun zaten geç olgunlaşıyorlar, bide küçük olunca zor. Benim için ciddi sıkıntı yarattı.

1 yaş büyük, keşke 5 yaş büyük olsaydı. evlenmeden öncede çok derdim erkek büyük olacak biraz diye, ama ne istediysem tersi oldu :) kısmet elimde olgunlaşıyor.

Arkadaşlar eşinizle / sevgilinizle / nişanlınızla aranızda kaç yaş var ve kaç yaşa kadar normal bakıyorsunuz ??

Bizim 11 yaş var :17:

slm cnm
bizim aramızda 8 yaş var sorana 10 diyorum ben :1::1::1:
ha 8 ha 10 benim için 1-2 neyse o da o kadar.benden küçükte olabilirdi
önemli olan karşılıklı anlayış sevgi ve saygı

Sizin de aranızda pek fark yok aslında 1 sene bile değil peki dezavantajı var mı küçük olmasının da ?

Benim nişanlım benden 2,5 yaş küçük :) bende en az 4-5 yaş büyük olsun isterdim ama büyük konuşmuşum aşık olunca gözünüz görmüyor,, önemli olan karakteri tabiki.Benim çevremde erkeğin 10 yaş küçük olduğu evlilikler mevcut, tabi buna normal bakmıyorum kadın erken yıpranıyor 10 yaş farkta da erkeğin tercih değiştirmesi çok muhtemel :( kendimi ayrı tutarak :17: erkeğin 4-5 yaş büyük olmasını normal buluyorum..

Back
X