1.5 aylık evliyim ilgi azalmadı ama maç olduğu zamanlardan nefret ediyorum Çok üzgünüm çoook . Adam maçtan başka bişey görmüyo resmen.
aynen canım.ölsem adam bakmıycak ya maç varken :)) ( kesin fenerlidir :uhm:)
erkekler böyledir ama ilgisizliği sevgisizlikten değil onların yapısında var ,bizler duygu yüklüyüz erkekler değil ama bu demek değilki seni sevmiyor ..zaman vermen lazım iki ayrı insan bir hayatı paylaşmaya başlıyor e tabi bu iki tarafa da zor herşey zamanla oturur ve o da sana sevgisini daha net gösteririr,alışması için zaman vermelisin erkekler çocuktan farksızdır biz çabucak bulunduğumuz duruma alışırız onlarsa ruhen o kadar güçlü değildir evliliğe alışması için biraz zaman tanı bence...mutluluklar canımben daha 3 aylık evliyim ama ne yalan söyliyim evlenmeden önce gördüğüm ilgiyi hiçççç göremiyorum.Önceden bana hergün beni sevdiğini söyler aşkını nasıl göstereceğini şaşırırdı.Şİmdi seni seviyorum bile demiyor.Çok sevdiğini biliyorum ama görmek de istiyorum.
bu arada 'ekrulum mor ametist'rumuzlu ablacım,sana bittim...bu kadar samimi,dürüst,mantıklı olunabilir...çok hoşuma gitti,sana yürekten katılıyorum...maalesef 4/4lüğü olmuyor ve belki de doğrusu bu...sana sevgilerimi yolluyorum
bende 6 aylık evliyim çok şükür eşimin ilgisinde ve sevgisinde ve sevgisinde bi değişiklik olmadı benim gibi yeni evli arkadaşlar msn eklerse memnun olurum deneyimlerimizi paylaşırız
ayy yani kızlar içinizde ne kadar çok ilgi taşması yaşayan varmış...ben farklı bi ülkede yaşıyorum heralde...çevremdeki hiç kimse eşinin ilgisinden memnun değil...yapmayın yani biraz dürüst olalım,maalesef erkekler evlendikten sonra inanılmaz değişiyor!Bir zamanlar en ufak bir nazınızda bile kapınızda paspas olan adamlar zamanla çoğu şeyinizi takmamaya başlıyor...sabah gözünü açar açmaz sevgilisini arayan,msj çeken,en ufak bir boşluğunda telefon açan adamlar evlenince konuşacak konu bulamıyor...yapmayın yani!siz nerde yaşıyorsanız ben de oraya taşınmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?