Aranzda evlenmeden nce grd ilgiyi gren varm

biz kocamla 3 ay içinde tanışıp evlendik.nişanlılık sürem çok kısa idi farklı illerde oturuyorduk her hafta gelirdi yanıma öyle görüşürdük.süre çok kısa olduğu için daha çok birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.şimdi yaklaşık 1 yıl 1 aydır evliyiz ve onunla evli olduğum için allaha şükrediyorum.birbirimize "seni seviyorum" demeden geçirdiğimiz bir gün yok.tabiki herşey karşılıklı sadece ondan beklemiyorum bende elimden geldiğince sevgimi göstermeye çalışıyorum.yerine göre 40 yıllık kanki yerine göre sırılsıklam aşık sevgili oluyoruz.bi sorun olduğundada konuşarak hallediyoruz.inşallah ölene kadar rabbim böyle devam etmesini nasip Şenizeder.

QUOTE=AttaQue;1329449] Harikasınız işte budur!

1.5 aylık evliyim ilgi azalmadı ama maç olduğu zamanlardan nefret ediyorum Çok üzgünüm çoook . Adam maçtan başka bişey görmüyo resmen.[/QUOTE]

aynen canım.ölsem adam bakmıycak ya maç varken :)) ( kesin fenerlidir :uhm:)[/QUOTE]

1.5 aylık evliyim ilgi azalmadı ama maç olduğu zamanlardan nefret ediyorum Çok üzgünüm çoook . Adam maçtan başka bişey görmüyo resmen.

aynen canım.ölsem adam bakmıycak ya maç varken :)) ( kesin fenerlidir :uhm:)[/QUOTE]

Ay Fenerli olsa gam yemiycem kıs ben Fenerliyim çünkü hep kazanıyoruz moralimiz düzelir beraber izlerdik maçı ama benimki Beşiktaşlı ve yenilmeye mahkum. O kadar saat maç izliyo sonunda üzülüyo yetmezmiş gibi maç sonrasında (maç süresinden daha uzun olan) maç özetlerini izliyo! Ay bi de kombine bilet alıyodu geçen yıla kadar o kadar para verip Allah'ım.:1closedeyes: '' Ay yenilgi izlemek için mi o kadar para veriyodun kombine karta? '' diye sorunca da :tomato: lafından durulmuyo heheheh

aynen canım.ölsem adam bakmıycak ya maç varken :)) ( kesin fenerlidir :uhm:)

Ay Fenerli olsa gam yemiycem kıs ben Fenerliyim çünkü hep kazanıyoruz moralimiz düzelir beraber izlerdik maçı ama benimki Beşiktaşlı ve yenilmeye mahkum. O kadar saat maç izliyo sonunda üzülüyo yetmezmiş gibi maç sonrasında (maç süresinden daha uzun olan) maç özetlerini izliyo! Ay bi de kombine bilet alıyodu geçen yıla kadar o kadar para verip Allah'ım.:1closedeyes: '' Ay yenilgi izlemek için mi o kadar para veriyodun kombine karta? '' diye sorunca da :tomato: lafından durulmuyo heheheh[/QUOTE]

annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....bizim tam tersimiz siz valla.ben beşiktaşlıyım.haaaahaaaaaaaa.koptumya...sanki sen böle anlatınca biran kendimizi gördüm..:Roflol:a.s.

ÇOK ŞÜKÜR HEM EŞİMDEN HEMDE AİLESİNDEN EVLENMEDEN GÖRDÜĞÜM İLGİNİN BELKİDE 10 KAT FAZLASINI GÖRÜYORUM:sm_cool:
EŞİM DAHA İLGİLİ DAHA ROMANTİK OLDU HEPSİ ÜSTÜME TİTRİYOR

Evlenipde görmeye gerek yok bu farki ilk yillardaki ilgi de sevgide zamanla degisime ugruyor malesef...

henüz 3 yıllık evliyiz benim ilgiden bir sorunum yok sadece birz fazla vakit geçirmek istiyorum ama işinden dolayı çok geç geliyo anneside oğlunu görmeden bir gün geçiremez sağolsun yalnız kalamamaktan şikayetçiyim....

tabiki nişanlıyken sne onun içni vazgeçilme zoluyosun evleninc ebir çok şey değişiyor sahipleniyor seni gerçi ben de dğeişiklik çok fazla olmadı 6 yıllık evliyim hala bana karşı yakın

ayy yani kızlar içinizde ne kadar çok ilgi taşması yaşayan varmış...ben farklı bi ülkede yaşıyorum heralde...çevremdeki hiç kimse eşinin ilgisinden memnun değil...yapmayın yani biraz dürüst olalım,maalesef erkekler evlendikten sonra inanılmaz değişiyor!Bir zamanlar en ufak bir nazınızda bile kapınızda paspas olan adamlar zamanla çoğu şeyinizi takmamaya başlıyor...sabah gözünü açar açmaz sevgilisini arayan,msj çeken,en ufak bir boşluğunda telefon açan adamlar evlenince konuşacak konu bulamıyor...yapmayın yani!siz nerde yaşıyorsanız ben de oraya taşınmak istiyorum...

bu arada 'ekrulum mor ametist'rumuzlu ablacım,sana bittim...bu kadar samimi,dürüst,mantıklı olunabilir...çok hoşuma gitti,sana yürekten katılıyorum...maalesef 4/4lüğü olmuyor ve belki de doğrusu bu...sana sevgilerimi yolluyorum

erkekler böyledir ama ilgisizliği sevgisizlikten değil onların yapısında var ,bizler duygu yüklüyüz erkekler değil ama bu demek değilki seni sevmiyor ..zaman vermen lazım iki ayrı insan bir hayatı paylaşmaya başlıyor e tabi bu iki tarafa da zor herşey zamanla oturur ve o da sana sevgisini daha net gösteririr,alışması için zaman vermelisin erkekler çocuktan farksızdır biz çabucak bulunduğumuz duruma alışırız onlarsa ruhen o kadar güçlü değildir evliliğe alışması için biraz zaman tanı bence...mutluluklar canım

teşekkür ederim canım:1hug:a.s.

bende 6 aylık evliyim çok şükür eşimin ilgisinde ve sevgisinde ve sevgisinde bi değişiklik olmadı benim gibi yeni evli arkadaşlar msn eklerse memnun olurum deneyimlerimizi paylaşırız

bende 6 aylık evliyim çok şükür eşimin ilgisinde ve sevgisinde ve sevgisinde bi değişiklik olmadı benim gibi yeni evli arkadaşlar msn eklerse memnun olurum deneyimlerimizi paylaşırız

lavinya Allah mutluluğunu daim etsin hayatım....yalnız bildiğim kadarı ile burda topiclerde mail adresi vermek yasak fisfisfisbence o adresi sil...yoksa hapis damlarına düşebilirsin.....silmeyi bilmiyorsan yorum yazının altında edith var oraya tıkla çıkan yerde adresi silip kayıt de....sevgiler...a.s.

ben 3 yillik evliyim taabi ki ilk ciktigimiz yada nisanlilik donemindeki kadar ilgeli degil benle ne yalan sooyleyim bende onla zaten olamazda biz coook uzakta oldugumuzdan birbirimize kavusmayai bekliyoduk arada surekli bir ozlem vardi ama artik yani yani basimda ama bana hala ilgili cok seviyor beni biliyorum belli de ediyor zaten ama dedim ya ilk zamanlar da ki gibi olmaz
hem kizlar lutfen durust olalaim aramizda kac kisi eskisi kadar esine ilgili :1no2: ben degilimm ne yalan soyleyeyim bana oranla o bana daha candaan ve yakin evlilik zor sanat her an beraber olup hasret kalmis gibi sevmek ve ozlemek .... zoorr
acikcasi simdilik bi sikayetim yok sukur.ya ben de sevilecek ilgilenilecek kadinim ama :) :1closedeyes:

Bizim evliliğimizde de değişen bir şey yok her şey mükemmel Allah nazarlardan korusun...İlgi azalmadı gün geçtikçe artıyor :)

ben 2 aylık evliyim eşim evlenmeden önce daha duyarsızdı ama şimid daha iyi iyiki evlenmişim diyorum....

CANIM SENİN VE SENİN ÇEVRENDEKİ EŞLERLE BÜTÜN EŞLERİ GENELLEMEMEN GEREKİR.MUTLU OLDUĞUMUZU SÖYLEMEMİZ DÜRÜST OLMADIĞIMIZ ANLAMINA GELMEZ.SADECE ÜZÜCÜ VE KÖTÜ ŞEYLERİ PAYLAŞTIĞIMIZ ZAMANMI DÜRÜST OLMUŞ OLUYORUZ.SANIRIM SEN BU GİBİ ŞEYLERİ KABUL ETMEK İSTEMEDİĞİN İÇİN DÜRÜST OLMADIĞIMIZI DÜŞÜNEREK KENDİNİ RAHATLATIYORSUN.HEPİMİZ DÜRÜSTÇE MUTLULUKLARIMIZI VE ÜZÜNTÜLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ BURADA.
DÜRÜSTÇE YAZIŞMALAR DİLİYLRUM...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…